- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.537
- 798
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Rabbim neylerse güzel eylerŞu kafaya bi bakın bu anne olacakmış mış
Bu cevapta ciddi misiniz? İnanamıyorum bunu ciddi demiş olamazsınız.Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Kendini seviyor işte?Çocuk sevmiyorsunuz, hayvan sevmiyorsunuz, erkek sevmiyorsunuz eee derdiniz ne
Adam da gerizekalı olmalı ki katlanıyorValla okudukça dehşete düşüyorum. Adam size ederinizi veriyormuş meğer.
Amin.Hayatımda ilk defa böyle bir dua ediyorum. Rabbim sizden hakkınız olan bebeği alsın, gerçekten seven, isteyenlere versin. Dilerim canını yaktığınız tüm masumların ahı sizi bulsun.
Nereye katlanıyor, uçsa uçacak.Adam da gerizekalı olmalı ki katlanıyor
Amin.
Hatta tüm canı yananların hakları da bu ve bunun gibilerden çıksın.
Malum ihtimaller dünyası.
Kendini sevse bile-pek sanmıyorum ama- kendiyle de çok mutsuzdur. Hep mutsuzdur belli ondan masum canlara bile takıp böyle saçma şeylere kafa yoruyorKendini seviyor işte?
Çocuk ruhunu hiç bilmiyorsunuz.Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Erkeklere ilgin yok, hayvanlara ilgin yok, üç harfli mi seviyonOnun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Kusura bakmayın ama gerçek anlamda bir bencilsiniz bunu göz göre göre bir çocuğa yapmak istediğiniz içinBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
ALLAH belalarını versin.Kendini sevse bile-pek sanmıyorum ama- kendiyle de çok mutsuzdur. Hep mutsuzdur belli ondan masum canlara bile takıp böyle saçma şeylere kafa yoruyor
Hayvanlara şok aleti vermeyi isteyen birine mi bu tavsiyeHayvan edin sende, eğitir seni, insanlık öğretir, onun hatrına Allah merhamet verir belki
Ruhu kara kör kuyu olur böylesinin, ne atsan dolmaz.Kendini sevse bile-pek sanmıyorum ama- kendiyle de çok mutsuzdur. Hep mutsuzdur belli ondan masum canlara bile takıp böyle saçma şeylere kafa yoruyor
Boşasın valla.Nereye katlanıyor, uçsa uçacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?