- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
''Biraz duygu'' bebeğe yetmiyor. Çok sevgi çok merhamet çok ilgi hatta bir süre bireyselleşene dek adanmışlık istiyorlar. Yoksa ileride duygu eksikliği bağlanma problemleri yaşıyorlar.Ona hissederim diye düşünüyorum. Annemle babama biraz duygu hissediyorum
Sizde eksik olan birşey var ama bu çocuk değilBen çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
annesi istiyor diye çocuk yapacakmış sadece.belki sevebilirmiş.valla nutkum tutuldu yorum da yapamıyorummAmin.
Böyle psikopatca düşünen hiç kimse anne olamasa keşke.
Kendisinin hangi eylemi normal ki bu da olsun.annesi istiyor diye çocuk yapacakmış sadece.belki sevebilirmiş.valla nutkum tutuldu yorum da yapamıyorumm
Sizinle ugraşıp sinirlerimi germek istemiyorum gidiyorum ben oglumla yerlerde yuvarlanıp eglenmek varken niye size bişeyler anlatmaya ugraşayımOna hissederim diye düşünüyorum. Annemle babama biraz duygu hissediyorum
Ne çocugu ya siz iyimisiniz?Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Kalbi çok temiz bir üyedir kendisi. Yazdıkları da kalbinin güzelliğini gözler önüne seriyorBenim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.''Biraz duygu'' bebeğe yetmiyor. Çok sevgi çok merhamet çok ilgi hatta bir süre bireyselleşene dek adanmışlık istiyorlar. Yoksa ileride duygu eksikliği bağlanma problemleri yaşıyorlar.
Bok gibi bir hayatının olması da kanıtı gibi.Kalbi çok temiz bir üyedir kendisi. Yazdıkları da kalbinin güzelliğini gözler önüne seriyor
Yaşlanınca ona baksın diye...kimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli
Anne de olamasın baba da. Şu an adamı çözemedim konu sahibiyle evli olduğu için mi bekar gibi yaşıyor uzak kalmak için. Yoksa normali mi o?Amin.
Böyle psikopatca düşünen hiç kimse anne olamasa keşke.
Yemin ederim manyak bu.Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Cocuk olduktan sonra,seninle birlikte o da katlanmak durumunda kalacak..O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
O sizin kadar sevgisiz bir birey olmayabilir. Para her şeye yetmeyebilir sizin gibi. Nice işi gücü yerinde, istediği yere pat diye gidebilen, istediğini yapabilen insanlar bunalıma girip canına kıyıyor.Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Hayvan edin sende, eğitir seni, insanlık öğretir, onun hatrına Allah merhamet verir belkiAma anne olamayacağım o zaman da
Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Dediğiniz o kadar mantıksız ki!!! Hele 3-4 yaşına gelene kadar çocuk yemek, gezmek, tozmak mı ister? Aile ilgisi, sevgi, bağlılık ister. Doğarsa ne yapacaksınız eline para sıkıştırıp hadi yine iyisin deyip tatile mi götüreceksinizMükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?