- Konu Sahibi kahveligelin
Bu tarz bütün konulara aynısını yazdım ve yazacağım: bakıcı, bakıcı, bakıcı :) ne anneyle ne kayınvalideyle uğraşılmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle zaten sürekli gelmek isteyen yada bizim oraya gitmemizi isteyen bir kadın .öyle bir durumda iyice bize yerleşir .
benim çocuğumu da kendi gibi yetiştirir![]()
aslında bir çok kv nin ortak özelliğidediğim gibi çok sorunlar yaşadık kv ile eşime çok bağımlıydı bizi çok zorladı . eşimde başta düşkündü ama şimdi normale döndü şükür
kv genç ama bütün çevresi akrabalarıyla kavgalı geçimsiz bir i hep ben ben diyen benim dediğim olacak diyen biri o yüzden
su muhtaclik yokmu o kadar kotu ki suan anlattiginiza gore kv ye baktirmaniz mantikli gorunuyor ama kalben istemiyorsunuz dogal olarak cokda haklisiniz cunku o kisiyle hergun gorusecek ve cocuktan dolayi cok sikinti yasayacaksiniz cunku mutlaka oluyor senin yedirme dedigini yedirir giydirme dedigini giydirir ne bilim bu insanin annesi icin gecerli ama kv olunca helede sorunluysaniz daha cok sorun yasanir.Merhaba kızlar,
Yaklaşık 1 yıldır evliyim ikimizde 27 yaşindayiz. Yavaş yavaş artık bebek sahibi olmak istiyoruz fakat bebek doğduktan sonrası biraz sıkıntılı olacak gibi görünüyor .Bu konuyla ilgili sizden fikir almak istiyorum .
Şöyle ki ikimizde calisiyoruz .Maddi olarak cok kotu durumda değiliz ama ev kredisi ödüyoruz . Bu yüzden de çocuk biraz büyüdükten sonra calismaya devam edeceğim .
Asıl sorun çocuğa kimin bakacağı. Annemle aynı şehirdeyiz fakat yakında değiliz , kv ile çok yakın oturuyoruz ama çok tartışmalar ve kavgalarimiz olduğu icin aramızda samimiyet yok mecburi görüşüyorum sadece . Öyle olunca da kesinlikle kv min bakmasını istemiyorum. çocuğumu kv min büyütmesini istemiyorum.
Eşim ise annesinin hem yakın oturması hemde genç olmasından dolayı annesinin bakması gerektiğini , annesinin daha iyi bakacağını söylüyor bakıcıya bırakmam diyor . Bende bakıcıdan yanayım ama maddi olarak bakıcı bizi zorlar .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Sırf çocuğu kim bakacak konusu yüzünden erteliyorum bebek fikrini.
Bir yanım istiyor bir yanım da doğduktan sonra ki o süreci yaşayacağım sıkıntıları düşünüyor.
Aynı durumda olan arkadaşlar siz nasıl çözüm buldunuz
Sizinki biraz dereyi görmeden pacayi sivamak gibi olmuş yani cocugunuz olacakmi ne olcak ne bitcek bukadar erken dusunmeyin belki zor bı çocuk olcak calisamicaksiniz belki kreş fikri size sıcak gelicek belkide kv çok iyi bakicak yani çocuk olduktan sonra zihniyet degisiyo çocuğun cikarlari daha ön plana cikiyo eğer annelige hazır hissediyosaniz kendinizi önce bı çocuğu yapın gerisi halolurMerhaba kızlar,
Yaklaşık 1 yıldır evliyim ikimizde 27 yaşindayiz. Yavaş yavaş artık bebek sahibi olmak istiyoruz fakat bebek doğduktan sonrası biraz sıkıntılı olacak gibi görünüyor .Bu konuyla ilgili sizden fikir almak istiyorum .
Şöyle ki ikimizde calisiyoruz .Maddi olarak cok kotu durumda değiliz ama ev kredisi ödüyoruz . Bu yüzden de çocuk biraz büyüdükten sonra calismaya devam edeceğim .
Asıl sorun çocuğa kimin bakacağı. Annemle aynı şehirdeyiz fakat yakında değiliz , kv ile çok yakın oturuyoruz ama çok tartışmalar ve kavgalarimiz olduğu icin aramızda samimiyet yok mecburi görüşüyorum sadece . Öyle olunca da kesinlikle kv min bakmasını istemiyorum. çocuğumu kv min büyütmesini istemiyorum.
Eşim ise annesinin hem yakın oturması hemde genç olmasından dolayı annesinin bakması gerektiğini , annesinin daha iyi bakacağını söylüyor bakıcıya bırakmam diyor . Bende bakıcıdan yanayım ama maddi olarak bakıcı bizi zorlar .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Sırf çocuğu kim bakacak konusu yüzünden erteliyorum bebek fikrini.
Bir yanım istiyor bir yanım da doğduktan sonra ki o süreci yaşayacağım sıkıntıları düşünüyor.
Aynı durumda olan arkadaşlar siz nasıl çözüm buldunuz