Lilo, bu ne ya?
Hicde uzun yazmamissin, keske 2-3 sayfa dolusu yazsaydin bende icime sindire sindire okusaydim, kalbimdekileri, beynimdekileri ben bile ifade edemezken herseyi yazmissin iste...
Bu arada aramiza hosgeldin...saygiyla karsinda egiliyorum, bu kadar bilincli ve duygusal bir insan oldugun icin....
birşeyi istemek ne kadar normalse istememekte normal ama bu genç yaşlarda işkoliklik kariyer istediğiniz zaman istediğiniz yere gitmek ayakbağı olmadan gitmek ne kadar güzel kariyer birgün bakıyosun yıllarda didine didine çalıştığın insanlar tarafından taktir edilen siz yalnızsınız yapayalnız çünkü artık o işler bitmiş köşenizdesinizdir o gezmeler tozmalar onarlar da sıkmıştır canınız bile istemez yaş kemale ermiştir ortada ne var hiç aslında bakacak olursanız kupkuru bir hayat ben 28 yaşında anne oldum ben 10 yıl öyle çalıştım ki fizik kurallarını bile aşmışımdır yurtdışlarında dil eğitimleri kurslar hep kendimi geliştirmek adına hiç sonu yoktu ve şimdi iyiki doğurmuşum allah nasip etmiş bana bu öyle anlatılacak birşey değil kızdığım zamanlar bile oldu neden bu kadar bekledim korkulara kapılmayın düşünsenize ufacık birşey anne diyor ne bunun yerini tutabilirki
birşeyi istemek ne kadar normalse istememekte normal ama bu genç yaşlarda işkoliklik kariyer istediğiniz zaman istediğiniz yere gitmek ayakbağı olmadan gitmek ne kadar güzel kariyer birgün bakıyosun yıllarda didine didine çalıştığın insanlar tarafından taktir edilen siz yalnızsınız yapayalnız çünkü artık o işler bitmiş köşenizdesinizdir o gezmeler tozmalar onarlar da sıkmıştır canınız bile istemez yaş kemale ermiştir ortada ne var hiç aslında bakacak olursanız kupkuru bir hayat ben 28 yaşında anne oldum ben 10 yıl öyle çalıştım ki fizik kurallarını bile aşmışımdır yurtdışlarında dil eğitimleri kurslar hep kendimi geliştirmek adına hiç sonu yoktu ve şimdi iyiki doğurmuşum allah nasip etmiş bana bu öyle anlatılacak birşey değil kızdığım zamanlar bile oldu neden bu kadar bekledim korkulara kapılmayın düşünsenize ufacık birşey anne diyor ne bunun yerini tutabilirki
iyi tatiller , çok çalıştın almanyadada güneş yokmuş bol,bol gez eğlen bilgilen her kim ne şekilde mutlu ise o şekilde yaşasın , ama çocuk doğurduysada sorumluluğunu bilsin
ve mutsuz olmasın başkaların dayatmaları altındada çocuk doğurmasın , her insan tek dir ,mutlu yaşasın,mutlu ölsün
neden kendinizi bu kadar önemli gördünüzki ben kimseyi etkilemek için yazmadım benide ilgilendirmez sadece kendi duygularımı yazdım tanımam etmem banane sizden dediğim gibi ben sadece kendimi yazdım yada anlamak isteyene sizi bir cocugun anne demesini hav havla eşdeğer tutabilen birine zaten ne söylenebilirki
çok alakası var da anlatamak istemeyişinden yada kapasitenizden dolayıdır
çok alakası var da anlatamak istemeyişinden yada kapasitenizden dolayıdır
neden kendinizi bu kadar önemli gördünüzki ben kimseyi etkilemek için yazmadım benide ilgilendirmez sadece kendi duygularımı yazdım tanımam etmem banane sizden dediğim gibi ben sadece kendimi yazdım yada anlamak isteyene sizi bir cocugun anne demesini hav havla eşdeğer tutabilen birine zaten ne söylenebilirki
merhaba hanımlar
hoşgörü olmadığı sürece herkes birbirine karışmaya devam eder..
Allah gönlüne göre versin diyemiyoruzz....
ben çocuğum olsun çok istiyorum ama olmuyor elimden geldiği kadar tedavimi oluyorum
ama bunu tevekkülsüzlük Allahın vermediğini zorla almak olarak adlandıranlar oluyor
ee çocuk istemiyorum diyenede aaa olurmu çocuksuz ev meyvesiz ağaca benzer çocuk evin neşesi vs. vs. vs.derler
yani birbirimize karışma sevdamız olduğu sürece bu böyle gider
neyse Allah herkesin gönlüne göre versinnn
Lilo hoşgeldinGitgide büyüyoruz ne güzel...
Olivia, yazdıklarını bir an ben yazmışım gibi okudum.
Tatil demişken;biz de bir Rhodos, Sakız, Bodrum ve Çeşme arasında mekik dokuduk.Ama yettimi tatil;hayır doymadım
Bayram için eşimin ailesine gideceğiz;şimdiden afakanlar basmaya başladı bana. Eşimin ailesiyle tek sorunum,çocuk konusunda bize bastırmaları.
Artık tahammülüm kalmadı, sinir basıyor. Sırf bu yüzden gitmek istemiyorum, tersleyeceğim diye korkuyorum birilerini...Allahtan eşim bu konularda çok muhattab bırakmıyor beni.
Kedi aldığımızı öğrendiler,kediyle uğraşacağıza çocuk yapsaymışız.Laf aynen bu..Yemin ederim bunlar bana "çocuk yapın" dedi mi sinir basıyor artık beni.Tahammülüm kalmadı.
Lilo ve Olivia yukarıda çok güzel özetlemiş hislerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?