size ne arkadaşım si-ze ne??? sevmiyorum var mı ötesi? şaka mı bu ya. gidin kafası karışık olan, karar verme aşamasında olan insanlara yoğunlaşın. benim fikrim-kararım sabit. anneler kervanına katılmak istemediğim gibi, başkalarının fikirleriyle kavga eden bir anne olmak hiç istemiyorum.
hanımefendı egıtımcı olmussunuz ama kendınızı yeterınce egıtememıssınız cevaba bak ne demek sıze ne cocuklara annelere karsı daha sevıyelı konusun bızde cevap verme geregı hıssetmeyelım
hanımefendı egıtımcı olmussunuz ama kendınızı yeterınce egıtememıssınız cevaba bak ne demek sıze ne cocuklara annelere karsı daha sevıyelı konusun bızde cevap verme geregı hıssetmeyelım
tabii ki size ne? ben çocuk sevmişim sevmemişim, sizi ne bağlar? komik olmayın.
inşallah sevdiğim adamdan yawrularımın olmasını çok arzu ediyorum
ama istemeyenler de istemez kendi bileceği iştir,herkesin kendi hayatıdır beni ilgilendirmez ve bana saygı duymak düşer.
söylediklerinize aynen katılıyorum. arada bir gelip seviyeli sohbet bulduğum hoş bir topikti burası ama tartışma alanına dönmüş sinir oldum.Defalarca gelip şu konuya bakıyorum forumda çok aktif olmasam da,bir-iki paylaşımda bulunayım diye ama her defasıyla birşeyler yazmadan kapatıyorum.
Keyifli paylaşımlarda bulunurduk önceden,fakat ne yazık ki gereksiz yere ortalığı sulandırıp tartışma yaratanlar yüzünden topik neredeyse hiç olmuş durumda.
Benim anlamadığım, daha doğrusu anlam veremediğim; neden bu topiğe abone olupta defaatle çocuklarını buraya gelip anlatıyorlar; bunu anlayamıyorum.
Biz burada kendi çapımızda tercihlerimizi ve nedenlerimizi paylaşıyoruz; sizler ise her defasında içinden birşeyler çıkarıp tartışma konusu yaratıyorsunuz.
Nedir bu tahammülsüzlük?!
Ona buna seviyeli ol derken, kendi üslubunuzun ve laf içeriğinizin ne kadar diplerde olduğunu görmüyorsunuz sanırım...
Her girdiğimde bu topiğe saçma sapan bir tartışma var. Yeter artık.
canım zaman zaman bende bakıyorum buraya bence sizin şikayet ettiğiniz şeyler, başlığın çok genele hitap etmesinden, belki çocuk sahibi olmak istemeyelerin başlığı gibi saha spesifik bi başlık olsa bunlar olmaz nacizhane tavsiyem:13:
Çocuk olunca da özgür ve mutlu olunuyor :)
Çocuk,her zaman bebek ve çocuk kalmıyor.
Gerçi ben çocukken de oğlumla her yere gittim.
Çocuğu olanlar,eve hapis yaşamıyorlar yani:)
Ancak, bazı insanlar her ne kadar özgürlüğüme düşkünüm ve çocuk beni bu konuda engellemiyor gibi ifadeler kullanıyor olsalar da, benim arkadaşlarım arasında da büyük bir çoğunluk bunu savunmakta, ben bunu anlamakta zorlanıyorum mesela ve böyle birşey bana mümkün görünmüyor.
Çünkü eğer bir çocuğunuz veya evinizde bir hayvanınız varsa, illa ki hayatınızı, hobilerinizi, günlük yaşam içerisinde yapmak istediğiniz herşeyi onlara göre planlamak zorundasınızdır.
Aksi olursa zaten ne anne olmak ne de o masum hayvancığa sahiplik etmek tam olarak yerine getirilemiyor olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?