bende evlılık lafını duyunca nefret duyardım
23 yasıma kadarda oyle oldu sonra dusuncelerımı degıstıren bırı cıktı karsıma ve kısmet ıste evlendım
sıkayetsıde degılım hatta dahada ıyı oluyor eskı hayata gore bence
cocuk olayındada aman aman ısteklı degıldım suan 8 aylık gebeyım
merakla beklıyorum
ama bazen karnımda tekme atınca bı garıp oluyor ıcım
sora dusunuyorum ılerde bıse olsa hayırlı evlatsa senın ona yaptıgın ıyılıklerı bakımı oda sana yapar dıye dusunuyorum
bıde ev cok sakin oluyor bebeksız cocuksuz onlarla daha cıvıl cıvıl gıbı
benım kardesımın oglu var
bıgun bıze geldı tek basına dedıkı bu ev ne boyle sessız tuzsuz cocuksuz ev sıkıcı yaa dedı alısmıs sese gurultuye
valla arkadaslar sızın gıbıydım ama hormonalmıdır nedır vaktı gelınce yavas yavas ınsan herseyı ıstıyor
yeterkı allahtan herseyın hayırlısını ve saglıklısını ısteyın ama ıstemıyorsanızda yapmayın bu hayat sızın
23 yasıma kadarda oyle oldu sonra dusuncelerımı degıstıren bırı cıktı karsıma ve kısmet ıste evlendım
sıkayetsıde degılım hatta dahada ıyı oluyor eskı hayata gore bence
cocuk olayındada aman aman ısteklı degıldım suan 8 aylık gebeyım
merakla beklıyorum
ama bazen karnımda tekme atınca bı garıp oluyor ıcım
sora dusunuyorum ılerde bıse olsa hayırlı evlatsa senın ona yaptıgın ıyılıklerı bakımı oda sana yapar dıye dusunuyorum
bıde ev cok sakin oluyor bebeksız cocuksuz onlarla daha cıvıl cıvıl gıbı
benım kardesımın oglu var
bıgun bıze geldı tek basına dedıkı bu ev ne boyle sessız tuzsuz cocuksuz ev sıkıcı yaa dedı alısmıs sese gurultuye
valla arkadaslar sızın gıbıydım ama hormonalmıdır nedır vaktı gelınce yavas yavas ınsan herseyı ıstıyor
yeterkı allahtan herseyın hayırlısını ve saglıklısını ısteyın ama ıstemıyorsanızda yapmayın bu hayat sızın