Çocuk şartı

Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor
Eşinizin psikolog şartı değil ama çocukla yükünüz x100 oluyor. 3 gündür duş almaya fırsat bulamadım. 7 aylık olan kızım diş çıkarıyor. 2 saatte bir onun ağlamasıyla uyanıyorum. Fiziksel olarak hayatımın en yorucu senelerini yaşıyorum.
Çocuk yapmadan önce ben bunlarla baş edebilir miyim diye kendinize sorun.

Böyle söyleyince mesrla ne kadar mantıklı ama üslup çok önemli ya da ben onu buna söyleyip kırıldığımı söyleyince öküz gibi bana şuan çocuğumuzun olabileceğine mi inanıyorsun demesi ben ağladıktan sonra özür bile dilememesi sonra da sen beni dinlemiyorsun demesi
Şuan çocuğunuzun olabileceğine mi inanıyorsunuz hakikaten? Bu barzoyu baba yapmak istediğinize emin misiniz? Herşeyi karısına yıkan ev işlerinde yardım etmeyen adam çocuk bakarken de etmez. Neyine güveniyormuş bu konuda sanki kendini otorite sanarken? Sizi çıldırtırken kendi psikolojisini sağlam mı sanıyormuş daha özür dilemeyi bile bilmeyen barzo bey? Çok aradınız mı bunu siz? Bu adamı baba filan yaparsanız yarın dizinizi oturur döversiniz.

Bu adamı baba yapmayın. En azından konuşmasını, oturup kalkmasını, saygı sevgiyi öğrenene kadar. Çocuk yokken böyle biktiysaniz çocuk olunca kafayı yersiniz. Çocukla tek başına bir de yanında essek bir kocayla uğraşmak hiç kolay bir şey değil.

Aslında kötü birşey dememiş hatta ülkemiz şartlarında hayet mantıklı ve güzel birşey söylemiş, kimin psikoloğa ihtiyacı yok ki bu zamanda , eşiniz manipülasyoncu narsist birisi değilse gayet makul ve sağlıklı birşey söylemiş, sizce hangi sebepten psikologa gitmenizi istiyor?
Sinirli ve söylenen biri olduğum için

O diğer erkeklerle kıyaslıyor ben yapıyorum yapmasam onlar gibi sen bunu diyemezdin diyor bazen ben de gerçekte söyleniyorum ama düşünüyorum bir şey dememem için çok sakin bir insan olmam gerek böhle kadınlar var etrafımda mesela erkek sadece yatıyor malak gibi ben bunu doğru bulmuyorum
Ah ah işte bu erkekleri yetistirende sorumluluk vermeyende bizleriz. Daha bu sabah annemle bu konuyu konuşuyordum. Oğlumada kizimada elimden geldiğince aynı sorumlulukları veriyorum ilerde başlarının çaresine bakabilsinler, eşlerine yardımcı olsunlar , hayatı ogrensinler diye.

Sinirli ve söylenen biri olduğum için
Yahu hala kendinize kabahat buluyorsunuz. Adam sordu mu size; "sen niye sinirleniyorsun, hayatını kolaylaştırmak için ne yapabilirim, iyi hissetmen için ne yapabilirim, çok iş yükleniyorsun sana nasıl yardımcı olabilirim?" diye...
Tabi ki sormadı.
Durup dururken sinirleniyorsanız, boş yere söyleniyorsanız gidin tabi psikoloğa.
Ama sizi sinilendiren adam tüm tembelliği ve ayılığıyla olduğu gibi duruyor, onu napıcaz?

Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor
Hemen git psikoloğa. Öfke kontrolü öğren. Gerek görürse psikiyatriye sevk edilirsin, şu pamuk gibi yapan ilaçlardan yazar doktor. İki çocuktan fırsat bulacağım ilk gün için planım psikoloğa gitmek

Esin dogru soylemis ama.soyleyis sekli yanlis olabilir.
Ben çalışmıyorum . Esim buna ragmen hem ev islerine hem cocuk islerine elinden geldigince yardimci oldu.benim yapabildigim her seyi yapar yani.

Ona ragmen , yorgunluk ve cocuklarla ilgilenmekten o kadar yoruluyorum ki ,arada aglarim.yani cocuklar ,psikolojik olarak yoruyor
kendim de psikologa gitmeyi düşündüm o derece.
Sonra ben kendime telkin falan yaparak idare ediyorum.
Simdi mesela tatildeyiz ,ona ragmen sikayet ediyorum. Bavullari hazirla, otelde yerlestir. Mayolari yika fln . Havlulari as vs.
Ya ben cok tembelim , ya da bilmiyorum🤣🤣

Cocuk buyuk sorumluluk. Destek alsaniz iyi olur. Esinizde destek olmali. Bir de isinizi kolaylastiracak seyler bulun.

Benim evlilikten, ilişkilerden anladığım şu. Konuşmak kadın erkek ilişkilerinde taş çatlasın 3 kere yapılabilecek birsey. Eyleme geçeceksiniz. Evi yettiği kadarı ile temizleyeceksiniz, kendiniz çıkıp gezeceksiniz. Coğu kadının yaptığı şu. Adamları tiplere edip sonra içinde biriktirip patlamak. Ben sizin yerinizde olsam psikoloğa giderdim sakinleşmek için değil sevgili uyanikspor kocanizin manipulasyonlarina kanmamak için.

Hemen git psikoloğa. Öfke kontrolü öğren. Gerek görürse psikiyatriye sevk edilirsin, şu pamuk gibi yapan ilaçlardan yazar doktor. İki çocuktan fırsat bulacağım ilk gün için planım psikoloğa gitmek
Kadini bu hale getiren adam.
Doktora giden kadın (!)
Öncelikle adamın gitmesi lazım.

Yahu hala kendinize kabahat buluyorsunuz. Adam sordu mu size; "sen niye sinirleniyorsun, hayatını kolaylaştırmak için ne yapabilirim, iyi hissetmen için ne yapabilirim, çok iş yükleniyorsun sana nasıl yardımcı olabilirim?" diye...
Tabi ki sormadı.
Durup dururken sinirleniyorsanız, boş yere söyleniyorsanız gidin tabi psikoloğa.
Ama sizi sinilendiren adam tüm tembelliği ve ayılığıyla olduğu gibi duruyor, onu napıcaz?
Aynen bir de bu var.
Sinirlisin.
Neden acaba?
Evde herşeyi kadın yapsın sonra kadın niye sinirli?
Benim eşim genel olarak yapar ev işi vs ama yetmiyor.
Çocuk yokken idare ediyordum öyle bir sikinti yoktu.
Ama şuan var.
Yaptığı yetmiyor.
Çocuk da zor bir çocuk.
Ben artık gerildikce geriliyorum.
Kendimi taniyamiyorum.
Normaldede çok sakin biri degilimdir ama şu son günlerde ultra asabiyim.
Özellikle eşime karşı.
Çünkü cocugun son zamanlarda ona gitmemesi hep benim tepemde olması beni delirtiyor.

Esin dogru soylemis ama.soyleyis sekli yanlis olabilir.
Ben çalışmıyorum . Esim buna ragmen hem ev islerine hem cocuk islerine elinden geldigince yardimci oldu.benim yapabildigim her seyi yapar yani.

Ona ragmen , yorgunluk ve cocuklarla ilgilenmekten o kadar yoruluyorum ki ,arada aglarim.yani cocuklar ,psikolojik olarak yoruyor
kendim de psikologa gitmeyi düşündüm o derece.
Sonra ben kendime telkin falan yaparak idare ediyorum.
Simdi mesela tatildeyiz ,ona ragmen sikayet ediyorum. Bavullari hazirla, otelde yerlestir. Mayolari yika fln . Havlulari as vs.
Ya ben cok tembelim , ya da bilmiyorum🤣🤣

Cocuk buyuk sorumluluk. Destek alsaniz iyi olur. Esinizde destek olmali. Bir de isinizi kolaylastiracak seyler bulun.
Evet mesela tayile gideriz bütün çamaşırları ben yıkarım ütüleri bavulları ben hazırlarım dyorum bavulunu kendin hazırla onu yapıypr ama bütün. Bunlar bile beni yoruyor bir lere istiyoeum ki benim işim ben düşünmeden hazırlansın

Kendisi yaşam koçu mu,sürekli tavsiyede verip duruyor.
Paşa hz çocuğun bakımını da size bırakacak olmalı babalıgı sadece fizyolojik olarak gerçekleştirecek demek ki.
Ortak yaşam alanında destek olmayarak belli etmiş

Back
X