Çocuk sevmeme!!

Normal.
Bende oturup 2 saat oyuncu annelik yapmadim hic.15 dakika oynu kuruyorum anlatiyorum eslik ediyorum hadi ben kitap okuyayim yaninda diyorum.
Bende ders calistiramam mesela.bir defa soylerim ikinciyi sorunca keçilerim gelir.
Kardesimde erkek arkadasimda bana yasakladi kizima ders calistrimami odev ablasi tuttular : )

="Koalina, post: 52743802, member: 234221"]Ben de sevmem, bir üst versiyon olarak sevmediğim için çocuk yapmayı düşünmüyorum. Hiç bir çocuk için ver şunu da kucağıma alıp seveyim düşüncesinde olmadım. Şımarıksa hele ne ailesiyle evde görüşürüm ne eve çağırırım. Bütün arkadaşlarım da çocuk sevmediğimi bilirler ve gelmek isteyen çocuksuz gelir.
Aslen genel olarak insan sevmiyorum, tahammülüm yok.
bu kadar çocuk sevmeyerek nasıl ilkokul öğretmenliği okumaya karar verdiniz ve nasıl yapıyorsunuz bu mesleği?

Yaramaz simarik cocuk sevmemek anlasilabilir belki itici geliyodur vs ama genel olarak cocuk sevmiyorum demek bana cok da normal gelmiyor altinda yatan psikolojik bir sorun olabilirmi acaba hani hayvanlari sevmiyorum diyenler icinde ayni seyi dusunuyorum..

Şöyle anlatayım:
Bazı erkekler kadınsal yani kadınlık hormonunun baskın olması ya da kadınsı beyin özellikleri sonucu ortaya çıkan alışkanlık ya da hobilere sahip olabilir.
Mesela kankasıyla telde 1 saat kaynanasını çekiştiren bi erkek olabilir mi, evet mümküm, ama nadirdir.
Kadınların da geneli (hepsi demiyorum) hormonal olarak çocuk sevmeye yatkındır.
Ama nadir de olsa sevmeyenler olabilir.
Bu bazı kadınlık hormonlarının azlığına ya da baskın olmasa da erkeksi beynin göstergesidir.
Ve bu anormal bi durum değildir.

Dip not:Ben de çok sevmem çocukları.
En sevmediğim şey şu şunu dedi bu bunu dedi gibi konuşmalar

Gün de konuşulan dedikodular gereksiz konuşmalar gibi gibi şeyler.

Mesela herkesin bebeğini kucağıma almam ( ablamınkiler dahil) ama çok masum sevimliler ama hiç bir zaman bebeklerle vıcık vıcık olamadım.

Bende oldum olası sokakta gördüğü her çocuğun üstüne ayyy oyyy diyerek atlayanllari anlamamışımdır. Sevmem. Çok güzel sevimli olmadıkça tanımadığım bilmediğim çocuklara dönüp bakmam bile. Ağlayan çocuk rahatsız eder anaç hisler uyandırmaz bende.
Bu bir sorun değil bence aslında her gördüğü çocuğun üstüne atlayanlar sorunlu ben çocuğuma kimsenin öyle yaklaşmasını istemezdim
Aynen canım. Benim kızım içinde öyle toplu taşıma aracına biniyorum hemen birileri çikolata verir yedirmiyorum diyorum. Olsun olsun oynar diyor. Kesinlikle alır mısınız vermeyin çocuğa diyorum. Arkadan birileri kaç yaşında yok şöyle yok böyle başlıyorlar. O yüzden çoğu yere toplu taşıma kullanmıyorum.

Sanırım sevmemek daha iyi biz rahatsız oluyorsak onlarda olur

ben de kendi çocuğum dışındaki çocukları pek sevmiyorum maalesef ayıp olmasın diye başını okşuyorum filan mecbur kalınca ama çok da kucağıma alıp hopbidi oynayamam bebek de olsa

Yaramaz simarik cocuk sevmemek anlasilabilir belki itici geliyodur vs ama genel olarak cocuk sevmiyorum demek bana cok da normal gelmiyor altinda yatan psikolojik bir sorun olabilirmi acaba hani hayvanlari sevmiyorum diyenler icinde ayni seyi dusunuyorum..
Sevmiyorum ama kötü de asla davranmam. Aksine çocuklar beni çok sever.çocuk sesine katlanamıyorum. Bi kaç çocuk bağırarak oynadığı zaman çığlık atasım geliyor.

Başım çok sık ağrıyor. Ondan da kaynaklı olabilir. Çünkü ilaç falanda fayda etmiyor

Normal.
Bende oturup 2 saat oyuncu annelik yapmadim hic.15 dakika oynu kuruyorum anlatiyorum eslik ediyorum hadi ben kitap okuyayim yaninda diyorum.
Bende ders calistiramam mesela.bir defa soylerim ikinciyi sorunca keçilerim gelir.
Kardesimde erkek arkadasimda bana yasakladi kizima ders calistrimami odev ablasi tuttular : )
Binim içinde öyle birşeyi bir kere söyleyeceğim. İkinciye söylemek sinir getiriyor.

ben de kendi çocuğum dışındaki çocukları pek sevmiyorum maalesef ayıp olmasın diye başını okşuyorum filan mecbur kalınca ama çok da kucağıma alıp hopbidi oynayamam bebek de olsa
Başkasının çocuğunu kimse oynamasın zaten ya. Değil mi çocuk sonuçta oyuncak değil. Hasta olabilir bilemezsin.

Zorla çocuğunu sevdirmeye çalışan insanlar garip

Ben de sevmem, bir üst versiyon olarak sevmediğim için çocuk yapmayı düşünmüyorum. Hiç bir çocuk için ver şunu da kucağıma alıp seveyim düşüncesinde olmadım. Şımarıksa hele ne ailesiyle evde görüşürüm ne eve çağırırım. Bütün arkadaşlarım da çocuk sevmediğimi bilirler ve gelmek isteyen çocuksuz gelir.
Aslen genel olarak insan sevmiyorum, tahammülüm yok.
Bende öyleyim işte. Herkes garip birşey iş gibi karşılıyor. Ama sakinliği seviyorum. Dur yapma diyerek diken üzerinde oturmaktansa rahat olmayı tercih ediyorum.

Başkasının çocuğunu kimse oynamasın zaten ya. Değil mi çocuk sonuçta oyuncak değil. Hasta olabilir bilemezsin.

Zorla çocuğunu sevdirmeye çalışan insanlar garip
tanımadık biri değil örneğin misafirliğe gelenler , akrabaların çocukları filan. göstermelik ayıp olmasın diye seviyomuş gibi yapıyorum napim aslında pek de sevmiyorum ama benim çocuğuma deliriyorlar resmen daha bebek diye mi bilmiyorum. eşim de bizim çocuğumuz diğerlerine göre çok tatlı diyo da bence bize öyle geliyor:) herkese kendi evladı özel

İşte sorun orda kalabalık bir aileyiz hafta da 3-4 kez toplanıyoruz. Bende kaldıramıyorum. Mesela dün eşimin abisi falan geldi. Evlerimiz yam yana zaten hani özel bir misafir değil. Üç tane çocuğu var. Beynimi yediler resmen. Çok yaramazlar. Yemek yedik çay olayına gelince onlar terstalardı ben kalktım içeriye geçtim. Dayanamadım. Bende istiyorum ki hani neşeli oluyum. Sesten rahatsız olmayım. Mesela eşime arabada yüksek ses müzik bile açtırmam o da aksine çok sever. Hatta bi kere ninemi geçtin demişliği bile var.
Acaba sinuzit yada migreninizmi var. Kimine saçma gelebilir ama yaşayanlar vardır mutlaka. Ben bebek çocuk severim ama sese ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Migrenden dolayı. Hani dur dayanayim sese desem biraz kalabalıkta dursam aşırı baş ağrısı çekerim günüm zehir zıkkım oluyor velhasil

Acaba sinuzit yada migreninizmi var. Kimine saçma gelebilir ama yaşayanlar vardır mutlaka. Ben bebek çocuk severim ama sese ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Migrenden dolayı. Hani dur dayanayim sese desem biraz kalabalıkta dursam aşırı baş ağrısı çekerim günüm zehir zıkkım oluyor velhasil
Sünizütüm var evet. Ağrı girince uyumadan geçmiyor malesef. Bununda etki Çok büyük sanırım.

tanımadık biri değil örneğin misafirliğe gelenler , akrabaların çocukları filan. göstermelik ayıp olmasın diye seviyomuş gibi yapıyorum napim aslında pek de sevmiyorum ama benim çocuğuma deliriyorlar resmen daha bebek diye mi bilmiyorum. eşim de bizim çocuğumuz diğerlerine göre çok tatlı diyo da bence bize öyle geliyor:) herkese kendi evladı özel
:KK200: Allah bağışlasın canım

Siz bence cocuk degil cocuk sesi sevmiyorsunuz.
Bir sebepten tahammulunuz kalmamis.
Cocuk sevmeseniz cocuk yapmazdiniz heralde dimi?
Olabiliyor boyle seyler.
Ben de ses sevmem istemem hatta cok kez kizima sert uyarilarda bulunurum ama bu onu sevmedigim anlamina gelmez veya diger cocuklara karsi merhametli olmadigim?
Takmayin kafaniza.

Siz bence cocuk degil cocuk sesi sevmiyorsunuz.
Bir sebepten tahammulunuz kalmamis.
Cocuk sevmeseniz cocuk yapmazdiniz heralde dimi?
Olabiliyor boyle seyler.
Ben de ses sevmem istemem hatta cok kez kizima sert uyarilarda bulunurum ama bu onu sevmedigim anlamina gelmez veya diger cocuklara karsi merhametli olmadigim?
Takmayin kafaniza.
Sağol canım yorumum için çok mantıklı geldi :KK15:

Bence bu bir sağlık sorunu değil. Bayramdan önce bir akrabamız üç çocukla bize geldi. Yaşları çok küçükte sayılmaz. Üç tane erkek çocuğu. O kadar huysuz mızmız yola gelmez çocuklar ki delirdim. Ne diyorsak hayır dediler. Gürültü patırtı da cabası. Bir kahvaltı yaptılar masa talan oldu. Hepsi birden anne diyor. Acayip gıcık oldum. İnsanın ister istemez yüzü asılıyor. Kadına bok mu vardı da şunları doğurdun dememek için kendimi zor tuttum.

bende kızım hariç çocuklara pek bayılmam.ama yanıma geleni de kırmam tatli bir dille uzaklaştırmak daha mantıklı.ya da uzaklaşmak.

yapınız böyle ama biraz da törpülemeniz şart.

="Koalina, post: 52749638, member: 234221"]Öğretmen olmak için çocuk sevgisi olmak zorunda değil. Vicdan sahibiyseniz yeterli oluyor.
Size öyle geliyor bence. 9 okulda çalıştım ve vicdanının yanına çocuk ve öğrenci sevgisini eklemiş öğretmenlerin diğer öğretmenlerden fersah fersah ilerde olduğunu gördüm hep.

Back
X