Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuraya yazıyorum, ben kaza eseri, yanlışlıkla hamile kalacaksam gelecekte, bu yazıyı okuyup çocuk isteyene versin allah benim yerime, beni es geçsin
ayrıca lütfen anormal de bilmem ne de yazmayalım, kime göre normal, neye göre normal... seven yapsın 3 tane mi 5 tane mi otursun baksın, sevmeyenlere dil uzatmaya hakkı yok kimsenin.
eşler ne diyor bu duruma onlar da hemfikir mi sizinle![]()
cocuk sevmeyip hayvan sevmek nasıl bir anormallikir anlamadım insan yavrusu nasıl sevilmez nerde yaslı kokoş nineler var bakın hepsi kedi manyağı nedeni cocuk yapmayıp kedi bakmalar ve yanlızlığa mahkum yaşıyorlar hayvan bu yemek veremsen çeker gider.ı allah insanı en üstün yaratmıştır bir cocuk ile bir hayvan aynı olamaz hayvanıda sevebilirsin ama cocuk sevmiyorum demek çok anormal
neyi sevip sevmiceme senmi karar vericeksin al ben çocuk sevmiyorum hayvanları daha çok seviyorum oldumu canım
kusurabakma h0ly cim ben senin gibi sabırlı değilim helede kendi fikirlerini dayatmaya çalışanlara onun gibi düşünmek zorundaymışız sanki![]()