Cocuk sohbetleri

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Kizlar merhaba sizinle birsey paylasmak istiyorum . cevremdeki herkesin cocuklari var bebekleri yani bi nuhabbet oluyo bebegim sunu yer bunu yer vs gibi sohbetler edilince ben de bildigim birseyde fikrimi soylemek istiyorum beni kimse dinlemiyor evliyim ve suan cocugum yok bu muhabbetler yapilirken kendimi cok dislanmis hissediyorum bu psikolojiden nasil cikabilirim gercekten cok uzuluyorum ve kiriliyorum

çocugu yok o ne bilir modunda sanırı cevrenızdekıler..
siz fikriniiz söyleyın ıster dınlesınler ıster dınlemesınler.yada konuyu değiştirin
birde çocuklu ınsanların biraraya geldıgınde sürekli ama sürekli cocuktan bahsetmelerı bazen sıkıyor..
çocuklu bir anne olmama ragmen sıkıyo yani

:) :) Onun çocuğu yok ki o ne bilecek gibi bir düşünceleri olsa gerek.
Kız sende bebesiz arkadaşlarınla daha çok görüş.
Şahsen sabahtan akşama kadar bebem bebem muhabbeti yapan insanlar beni bayıyor.
Anladık da insan yanındakini de düşünür biraz yani..

Sen de az görüş, bu konular konuşurken al eline telefonu oyna dinleme bile.
Hata yaptıklarını farketsinler..

çocugu yok o ne bilir modunda sanırı cevrenızdekıler..
siz fikriniiz söyleyın ıster dınlesınler ıster dınlemesınler.yada konuyu değiştirin
birde çocuklu ınsanların biraraya geldıgınde sürekli ama sürekli cocuktan bahsetmelerı bazen sıkıyor..
çocuklu bir anne olmama ragmen sıkıyo yani
Evet haklisiniz ben yine fikrimi soyluyorum ama insanin cani aciyo sanki beni onemsemiyorlar bu nerden bilecek profil yaratiyorlar bana yada cocugum olmadigi icin abartiyorum bilmiyorum ama fazlasiyla uzuldugum kesi

Çocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi :KK70: :KK70:
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.

bide ayy çok gazımız varrrr :)var atlamayalım lütfen:)

Sadece dinlemeyi deneyin madem siz de.
Kendinize eziyet etmeyin.:işsiz:
Galiba en mantiklisi bu aslinda dinledigim zamanlarda oluyor ama bu sefer muhabbet hic degismiyo o zamanda bn niye burdayim sorusunu soruyorum kendime kirgin ve uzgun bir sekilde evime geliyorum

:) :) Onun çocuğu yok ki o ne bilecek gibi bir düşünceleri olsa gerek.
Kız sende bebesiz arkadaşlarınla daha çok görüş.
Şahsen sabahtan akşama kadar bebem bebem muhabbeti yapan insanlar beni bayıyor.
Anladık da insan yanındakini de düşünür biraz yani..

Sen de az görüş, bu konular konuşurken al eline telefonu oyna dinleme bile.
Hata yaptıklarını farketsinler..
Evet ama kimseden de kopamiyorum bira sanirim fazla insancilim yani kiriliyorum ama yinede konusuyorum mesela esimin halasinin gelini var hamileyken cocugun tekme atma videolarini bana yolluyodu yani sanki nispet atar gibi biliyodu cocuk istedigimi uzuldugumude biliyodu insanlar cok garip ya hala icimdeki kirginlik gitmedi ona.karsi tavirlarimdan da anlamiyo yani

Ayyy bi arkadaşım geldi aklıma iki sohbet edeyim içimi dökeyim diye giderdim. Çocuğun kaçta kaka yapıp kaçta dk emdiğine kadar dinlerdim. Başka muhabbeti yoktu. En son ay yeteeer diye isyan ettim de rahatladım:KK76:

Evet ama kimseden de kopamiyorum bira sanirim fazla insancilim yani kiriliyorum ama yinede konusuyorum mesela esimin halasinin gelini var hamileyken cocugun tekme atma videolarini bana yolluyodu yani sanki nispet atar gibi biliyodu cocuk istedigimi uzuldugumude biliyodu insanlar cok garip ya hala icimdeki kirginlik gitmedi ona.karsi tavirlarimdan da anlamiyo yani

İnsancıla insancıl olunur canım.
Seni rahatsız eden durumları direk paylaşmalısın.
Öyle gidip vakit öldürüp eve üzgün dönerek çözemezsin bu sorunları.
Muhtemelen kırıldığının farkında bile değiller.
Açık açık pöykür :)

benim çocuklarım var yine de katılmıyorum bu sohbetlere, dahası sıkılıyorum.. her çocuk farklı, her çocuğun yediği farklı, tarzı, yapısı, zevkleri farklı konuşmak çok anlamsız geliyor bana.. bence siz de dinleyerek geçirin zamanınızı, boşverin kimin çocuğu ne yerse yesin :27:

Çocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi :KK70: :KK70:
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.
:-):-) alemsiniz yaa :)) Malesef pek cocuksuz arkadasim yok bazen de diyorum ki Rabbim beni bunlarla siniyo

ay benimde kedim vaaar , aynen ben de kedimi aynen öyle besliyorum, poposunu aynen böyle siliyorum, benim kedimde mama diyebiliyor falan diye dalga geçerdim heralde :rolleyes:

İnsancıla insancıl olunur canım.
Seni rahatsız eden durumları direk paylaşmalısın.
Öyle gidip vakit öldürüp eve üzgün dönerek çözemezsin bu sorunları.
Muhtemelen kırıldığının farkında bile değiller.
Açık açık pöykür :)
:-):-) tesekkr ederim yorum icin . aslinda biraz cesaretim olsa herkese karsi gercekten cok doluyum kimseyede birsey diyemiyorum kendimi yipratiyorum kimsenin haberide yk umrundada degil

ay benimde kedim vaaar , aynen ben de kedimi aynen öyle besliyorum, poposunu aynen böyle siliyorum, benim kedimde mama diyebiliyor falan diye dalga geçerdim heralde :rolleyes:
Yok canm bu kadar espirili yaklasamiyorum gerci yaklassam bu kadar kafama takmam heralde

Aa dengesiz kadin :)
Bosverin kafaniza takmayin ya sizde, ya dinleyin sadece ya da ayy ne kadar zor demi cocuk isleri falan deyin :)

benim çocuklarım var yine de katılmıyorum bu sohbetlere, dahası sıkılıyorum.. her çocuk farklı, her çocuğun yediği farklı, tarzı, yapısı, zevkleri farklı konuşmak çok anlamsız geliyor bana.. bence siz de dinleyerek geçirin zamanınızı, boşverin kimin çocuğu ne yerse yesin :KK53:
:) keske biraz anlayisli olsalar aklima geldikce aglayasim geliyo fazla doluyum bu cocuk meselesinden gercekten cok istiyorum insallah benimde olur ve kendime soz verdim hamile olunca bu konuyla ilgili kimsenin yaninda konusmicam benim.yasadiklarimi.bir baskasi yasamasin

Back
X