Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin kafasını yaşıyorsun sen ya ?
Çocuklara gereksiz diyorsun , kimsin ki sen ?
Bakamam diye doğurmak istemiyorum desen saygımız sonsuz.Kendini bilen insan helal olsun der geçerim.
Azıcık bir tart dediklerini , hoş mu senin söylediklerin ?
Kimi örnek aldığın fifi bi yavrucağa faydamız olur belki.
Eşinizin karar değiştişrmesi kötü olmuş, o zaman ne istediğini bilmiyormuş, şimdi bunu istediğine kanaat getirmiş.
Kendisiyle konuşun, kesinlikle istemediğinizi , hayatınızı böyle sevdiğinizi söyleyin. Kararı ona bırakın, boşanalım derse düşünürsünüz. Bu adamı gerçekten seviyor musunuz, kaybetmeyi göze alabilecek misiniz? Boşanıp başka birine gidince arkasından bakıp pişman olmayacaksanız, resti çekin : ya bu konuyu kapat ya da boşanalım diyin. Yok arkasından yanacaksanız boşanmayın...bu işte ne yazık ki orta yol yok, ya siz mutsuz olacaksınız ya o istediğini almayacak. Ben bir kere aşık oldum, o benden ne istese yapacak, benden gitmesin diye dünyaları verecek durumdaydım ama yine de istemediğim bir şeye kalkışır mıydım bilemiyorum...zor bir karar Allah yardımcınız olsun.
Galiba iş ve doğurmaktan korkuyorum bunca yıl iş için spor için kendimden o kadar ödün verdim o kadar çabaladım ki onları bırakmak korkutuyor beni birde tabi doğum var etraftan duydukça tansiyonum düşüyor herhalde ben doğursam ölürüm![]()
İnsanın hayatına bir kişi sokup onunla aynı evi paylaşması nasıl verilmesi kolay bir karar değilse ; o iki kişilik dünyalarına 3. bir kişi eklemekte sadece üremenin gereği olmamalı.
Nasıl ki , her evlenebilme şartlarına hasıl olan kişi evlenmiyorsa...kendini hazır görmediği ya da hazır olan kişiyi bulamadığı gibi sebeblerle , çoğalmaya ve dolayısıyla evlat sahibi olmaya erişmiş her insanda illa bunu gerçekleştirmemeli.
Önce istemeli.
Hayatımıza mağaza vitrininde alıp almamakta kararsız kaldığımız bir elbise sokmuyoruz , olmadıysa dolabın bir köşesine atalım !
Evlat sahibi olmak demek , bir birey yetiştirmek demek .Sizden ne aldıysa onunla yoğrulacak bir insanı büyütmek demek .Dolayısıyla istemediğiniz ve istememenizin sebebi '' sevmemek/gereksiz görmek '' olunca , bence zaten istemeyin.Sizin hayatınızı zorlar mı zorlamaz mı , kucağınıza alınca herşey değişir mi ? riskini kaldıracak bir durum değil bu .Ortada ''hadi bir deneyelim , belki severiz '' denebilecek kadar önemsiz bir durum yok .
Öyle ya ; ya sevmezseniz ???
O sebeble siz baskılara boyun eğip doğurmayın bencede.Ancak günün birinde ''yanılmışım '' derseniz , içinizde bir yerlerde bir boşluk hissederseniz evlat sahibi olun.Tabii geç kalmış olmazsanız.
Eşiniz ise , başlangıçta sizinle bunu konuşmuş olabilir . Ama aldığımız hangi karar vardır ki ; ölene dek bizimle gitme garantisinde olsun . Ne onu şimdi geçen 3 yılın ardından içinde oluşan evlat isteğiyle sorgulayabiliriz , ne de siz hala oluşmamasını bu isteğin.
Konuşun . Sağı solu bir kenara bırakın ve kalbinizden gerçek manada tüm geçenleri karşılıklı konuşun . Tekrar aynı ortak payda da buluşmak gibi , yeni ve ayrı yollar çizmekte doğal .
Bir kez söz verildi diye her iki tarafta hayatını buna mahkum etmemeli.