- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Bende bozulmustum bide bunu kv memleketinde çocuğu olmayan biri soruyo kv de ikisindede bişey yok ama melikede iltihap var fitil kullanıyor diyorSizin vajinal iltihabinizdan memlekettekilere neymis?Ben anneme diyemem ya hic mi utanmiyorlar...
Bide bunu bana kv anlatıyor böyle böyle diyeBende bozulmustum bide bunu kv memleketinde çocuğu olmayan biri soruyo kv de ikisindede bişey yok ama melikede iltihap var fitil kullanıyor diyor
Gerçekten öyle hele bazen bazı insanlar yüzüme öyle bakiyolarki bana aciyolar sanki aciz görüyorlarCocuk olmuyorsa sorun hep kadindadir zaten. Insanlarimiz yara deşmeyi ne kadar cok seviyor ya, baskalarinin mutsuzlugundan besleniyorlar resmen.
Allah en kisa zamanda size bir evlat nasip etsin.
Canim hiiic takma. Bunlarin hepsi psikolojini etkiler. Ben de 5 seneden sonra hamile kaldim. Soranlara da siz mi dogurup buyuteceksiniz biz ne zaman istersek o zaman yapicaz diyordum susuyorlardi. Hem onlara ne cocugunuzun olmasi olmamasi. Elalemin derdi sizi mi gerdi ya densizler. Istemiyoruz yapmiyoruz de onlara neymis. Sinirlendim geneGerçekten öyle hele bazen bazı insanlar yüzüme öyle bakiyolarki bana aciyolar sanki aciz görüyorlar
Tebrik ederim. Nasıl oluyor öyle, biraz açıklar mısın? Çok umut verici deneyiminsıfır sperm ile çocuk sahibi olduk
annelerimiz dahil bunu gerçek hayatta kimse bilmiyor
burada anlatıyorum sadece
kime ne
anlatmayın
onlarla birlikte hastaneye vs gitmeyin
kısmet deyin geçin
Tebrik ederim. Nasıl oluyor öyle, biraz açıklar mısın? Çok umut verici deneyimin
Sanki 0 sperm olunca olmaz gibi geliyor kulağa ya, o yüzden sordum :)yani kimseye söylemedik
iş yerimden de doktora gidiyorum vs diyerek çıktım
hamileliğimin 4. ayında söyledim anneme
benim annemler başka şehirde oturuyor
aslıdan daha söylemeyecektim de o sıralar bir arkadaşın annesi aniden vefat etti
sonra üzülürüm diye söyledim yani hamileyim diye
biz şanslı tüp bebek ailesiyiz aslında
Eylülde öğrendik olmayacağını, ekimde başladık tedaviye, bir sonraki Ağustos ta kucağımızda idi
ilk denemede oldu tabii o biraz şans işi olabilir
ama stresten uzak durmak lazım
ben hayatımın en yoğun iş döneminde idim
bebek vs çok da düşünüp takmadım
cool takıldım o da oldu
stres önemli etken
tabii sorun eşimde olunca belki daha rahat oldum hani kendimi eksik vs hissetmedim; burada öyle hissettiğini yazanlar var zira
eşim uzun bir tedavi sürecinden korkuyordu
bu tedavi kaç ay sürecek dedi doktor da 20 gün deyince eşim çokkk sevindi
Sanki 0 sperm olunca olmaz gibi geliyor kulağa ya, o yüzden sordum :)
Tekrar tebrik ederim, Allah olmayan herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?