Cocuk sorusu

nıye kv bütün özelinizi biliyor senın ıltıhabına kaadar neden bılıyor aranıza bıraz daha cizgi koymazsanz yarın öburgun çok pişman olursunuz.

bak daha bugün olan bi olayı anlatayım eşimin telefon çaldı (halası arıyor) açtı konuşmaya başladı havadan sudan derken dedi ki işte brdsevi hamiyleymiş öyle duyduk alla alla kim söyledi hadi canıım?! benim niye haberim yok töbe dedim geçtim ( için için köpürüyorum gerçekten bu konular çok özel çok mahrem,kime ne sonra ne bileyim milletçe merakımızdan,saçmalamalarımızdan tiksiniyorum)

Sizin vajinal iltihabinizdan memlekettekilere neymis?Ben anneme diyemem ya hic mi utanmiyorlar...

Ee herkese anlatirsan, kv ile rahim filme gidersen olacagi bu. Yahu benim vajinamda, rahimimden kime ne? Evlenmeden önce aman aman cinselligin c'si bile tabu, evlendikten sonra kv ile rahim filme gidiliyor. Cidden anlamadim...

Rahim filmi cekilemedim ya kv hemen dedi sende iltihap var ondan olmuyor kp esimin hiç sperminin olmadığını biliyor fakat
nıye kv bütün özelinizi biliyor senın ıltıhabına kaadar neden bılıyor aranıza bıraz daha cizgi koymazsanz yarın öburgun çok pişman olursunuz.
Bende istemiyorum aslında istanbul da yaşıyorum ailem 2 saat uzaklıkta bana tek başına doktora bırakmazlar o yüzden oda geliyor

B
Ee herkese anlatirsan, kv ile rahim filme gidersen olacagi bu. Yahu benim vajinamda, rahimimden kime ne? Evlenmeden önce aman aman cinselligin c'si bile tabu, evlendikten sonra kv ile rahim filme gidiliyor. Cidden anlamadim...
Ben onu istemedim tek giderim dedim olmaz yalnız bırakılmaz dedi önlük giyiyosun ya beni öyle görünce ağlamaya başladı iyice gerdi beni şimdi sirf tekrar o gelecek diye gitmiyorum çekilmeye tedaviyede baslayamiyorim

KV ile bu konulari paylasmayi birakmazsaniz daha cok millet sorulariyla bogar sizi cunku buna firsati veren sizsiniz Ne yazik ki , millet baskasinin mutsuzlugunu gormeye pek merakli.Durumu en ince ayrintisina kadar bilmesine ragmen soran insan kesinlikle iyi niyetli olamaz.Ayni sekilde hersekilde herseye maydanoz olup millete yetistirenler de iyi niyetli olamaz.Kendilerine sorsan cok iyi niyetlidirler de oyle olmuyor iste.Ruhen cokertmisler sizi.

Zaten kv oglunda sorun olduğunu kabul etmiyor az bi sorun var diyor doğal yoldan olmasını bekliyorlar tabiki Allah nasip ettiyse doğal yoldan da olur onun amacı toplum içinde sorun bendeymis gibi hissettirmek insanlara

canım merhaba
azospermin tedavisi kanıtlanmış olarak yok
bunun tek yontemi tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmak
bunu bılmıyorlar mı habıre bebek soruyorlar? sperm üretimi yok neyle olacak o sorun hakketten iltihap mı yani.

O hemen torun istedi daha nisanliyken hemen yapsınlar dedi ben 3 aylık evliyken balayı hastalığı oldum hemen doktora götürdü beni bi problem yok dini diye sordu doktora doktor da yok dedi şimdi oglundaki kusuru hazmedemiyor

Bilmiyorum ki canım ne dusunuyolar bende mi kusur hata ariyolar bilemiyorum her ay hamileyim dememi bekliyorlar hissediyorum

tutup da ısrarla soran birine sanane demeye üşeniyorsa kvalden başkasının dedikodusunu duyunca "vah vah","tüh, tüh" cülerden.

Bilmiyorum ki canım ne dusunuyolar bende mi kusur hata ariyolar bilemiyorum her ay hamileyim dememi bekliyorlar hissediyorum
peki tüp bebek merkezıne gıttınız mı?
hormonlara bakıldımı esınde?
Benım oglumda tüp bebek yontemıyle oldu azospermden oturu

Erkek annesi ise ne olmuş? Bir şeyleri yok şuan düşünmüyorlar sadece demek daha mı zor seni ortaya atmaktan? Valla milleti de hiç anlamam herkesi bir doğurtma modundalar Allah isteyen herkese nasip etsin ama kolundan tutup çocuk demekte çok mu çok saçma..

Bunu neden soruyorsunuz?
Neden ilgileniyorsunuz diye sorsanıza..

Kırılırlar belki ama hadlerini aşmasınlar onlar da

Ben artik o kadar cok sıkıldım ki bu sorulardan .. Soran olursa attık frına çıkınca söylerım diyorum.. Onlar utanmayip benim özelime dalıyorlarsa bende utanmıyorum laf söylemeye .. Ama bana soran iki aileye dahil olmayan 3.sahislar sanki dogurunca bana faydalari olacak.. Neden sorarsiniz anlamam olsa sanki mutlu olacaksiniz ...

Canım benımde eşimden varikoselden şüphelendıler. 3 gun sonra gel sperm testı yapıcaz dediler .
Yemın edederım o 3 gun kocam bana sureklı ıstersen benden ayrıl, Bütün bırıkıımımızı sana vereyım , sen suan çocuk ıstemıyosun ama çocuklara nasıl baktığını göruyorum gibi gibi bi ton şey saçmaladı. Benım ona dediğim tek sey Allah nasip ederse olur he olduda nasip etmedı bı cocuk evlatlık edınırız dedım . Okadar mutlu oldukı .
Kimin ne dediği umrunuzda olmasın. Çocuk tamam güzeldir ama yetımhanedekılerde çocuk ..
Allaha şükür benım eşimin sperm testı çok guzel çıktı. Ameliyata falan gerek kalmadı. Çocuk planını 3 yıl sonra düşünüyorduk. Bu olaydan sonra 1 yıl sonra çalışmalara başlama kararı aldık..

çocuk benim tasası sizin hayırdır ? de
gerizekalılar ya..
sanki onlar taşıyacak , doğuracak , emzirecek , geceleri onlar kalkacak..
sinir oluyorum bu tiplere..

neden kayinvalidenizle rahim filmi cektirmeye gidiyorsunuz? neden esinizle gitmediniz?
Bu durum sadece sizi ve esinizi ilgilendirir. Yanlis yapmissiniz bana göre.

Kayinvalidenizde tipik Kayinvalide iste, bu konularda agizini tutamazlar.

Cocuk yokmu diye soranlara verdigim cevap " Var da ama evde fanusun icinde sakliyorum ben onu " oluyor.

bu arada rabbim tüm isteyenlere hayirli ve saglikli evlat nasib etsin insallah. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…