Geçmiş olsun guzelim6 ayda cocuk diye yanip tutusmak garip. Bu zamanlara bi daha donemiyceksiniz. Benim en kucuk hasta 3-4 gundur.. iflahim
Kesildi camasir yikamaktan hali temizlemekten kusmuktan:)) 3 gundur uyudugum uyku saati 6 saati gecmez... hersey zamaninda guzel bence.. yasin iyi bence asiri genc degilsin ama evliligin yeni.
Haha kocani tanimissin demekki:)) bi laf var ya..kadinin huyu para yokken, erkegin huyu para varken anlasilirmis.. gercekten biz kadinlar parayi severiz ama ihtiyaclarimiz karsilansin isteriz o acidan.. kendimiz Ailemiz icin.. erkekler genelde parayi bulunca ya ickiye ya kadina ya kumara.. ya da sacma sapan seylere yatirirlar. Atalar bu yuzden kocanin 2 kasigi varsa tekini kir diye ogut vermemisler:)Ahahahahhahahaha ya bayılıyorum doğruculuguna :)
Orası oyle tabi 2 yakasını bir araya getirmemek lazim aslinda sonra cok tüyleniyorlar :)
Ben benimkinin eline para geçince anliyorum mesela bunu nasil anliyorum bilmiyorum durusundan gulusunden tavrından :)
Tesekkur ederim tatlim, eminim cok tanidik gelmistir anlattiklarim:)Geçmiş olsun guzelim
. 6 aylık evliyiz
6 aylık evlilikte bile kısır mı acaba bunlar diye dedikodu yapan güruhu toplu şekilde imha edebilsek keşke. Ortalık bunlarla kaynıyor.Niye çocuk yapmıyorsunuz çok geç kalmayın falan. Yavaş yavaş olmuyor galiba diye de konuşmaya başlamışlar.
Hem de nasıl...başımdan aşağı az kusmuk banyosu yapmadimTesekkur ederim tatlim, eminim cok tanidik gelmistir anlattiklarim:)
Oh oh yarasin:)) gececek elbet:))Hem de nasıl...başımdan aşağı az kusmuk banyosu yapmadim
6 aylık taze gelin görüyor hamisleri,pusette tatli tatli uyuyan bebesleri imreniyor tabiiOh oh yarasin:)) gececek elbet:))
Bende bir gece kalsa 10 yıl çocuk düşünmez muhtemelen6 aylık taze gelin görüyor hamisleri,pusette tatli tatli uyuyan bebesleri imreniyor tabiiiki gün sana /bana veya birden fazla çocuğu olan birisine misafir olsun silkelenir ,kendine gelir
Tek tek buyutmek , tam duzen oturttum derken basa sarmak zor oluyormuş ....10 yıl bekliyeyim sonra üçüz doğururum diyormuşBende bir gece kalsa 10 yıl çocuk düşünmez muhtemelen
Tabi üçüz doğurup huniyle gezer artıkTek tek buyutmek , tam duzen oturttum derken basa sarmak zor oluyormuş ....10 yıl bekliyeyim sonra üçüz doğururum diyormuş
Muhteşem bir söz degil mi :)Haha kocani tanimissin demekki:)) bi laf var ya..kadinin huyu para yokken, erkegin huyu para varken anlasilirmis.. gercekten biz kadinlar parayi severiz ama ihtiyaclarimiz karsilansin isteriz o acidan.. kendimiz Ailemiz icin.. erkekler genelde parayi bulunca ya ickiye ya kadina ya kumara.. ya da sacma sapan seylere yatirirlar. Atalar bu yuzden kocanin 2 kasigi varsa tekini kir diye ogut vermemisler:)
Eşini ikna et bir dekilşe ve korunmayın yapın . Bebek rızkı ile gelir. borç la bebeği bagdadtirmayin
Pardon??? Söylediklerim çok büyük cehalet mi??? Hangi söylediklerim??? Şaka mısınız???Soyledikleriniz cok buyuk cehalet...hic ac cocuk gormediniz mi televizyonda veya sokaklarda boyle diye diye 3-4 cocuk doguruyolar sokaga saliyorlar...
Daha erken!!! 6 aylik evlisiniz sacmalamayin bende 3 yildir evliyim 1 kez hatami yaptim ama hayirlisi ile kaybettim bebegi cünkü bize göre zamani degildi o zaman 3 aylikken evliydim suan var ya esimle doya doya yasiyoruz kismetse seneye düsünüyoruz biz de evliligimizi oturtabildik anca yavas yavss bebisi düsünmeye basladik ama ben daha cesaret edemiyorum acele etmeyin esinizle doya doys yasayin bu cocuk takintidan vazgecin 2 sene sonra denemeye baslarsiniz benim arkadasim da 27 yasinda 3 yildir evli onlarda seneye düsünüyolar acele etmiyolar önce esiyle doya doya yasamaya bakiyor evliligi oturtmaya bakiyor daha erken sizin icin 6 aylik evlilik daha yeniMerhabalar hepinize iyi geceler..
Sizlere kafaya çok taktığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.
26 yaşındayım ve öğretmenim.eşim de 30 yaşında ve ticaretle uğraşıyor. 6 aylık evliyiz.
Evliliği kafama ilk koyduğum günlerden beri evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyordum. Korunmayı hiç düşünmüyordum. 3 çocuğum olsun kalabalık bir aile olalım istiyordum.
Ama bu yalnızca benm fikrimdi. Hayat şartları ve eşim sayesinde bu hayalim malesef gerçekleşmiyor. Ve ben bunu takıntı haline getirdim. Acayip kafaya takıyorum.
Ev aldık 2 senelik kredi borcumuz var. Benim öğretmen maaşım eşimin kendini zor döndüren dükkanından kazandığından başka gelirimiz yok. Şu an kredimizi ödüyoruz. Yeme içme gezme ancak dönüyoruz işte. Eşim kredi bitecek çocuk için biraz birikim yapacağız düzenimizi kuracağız bu da minimum 3 sene sürer 3 sene çocuk lafı etme bana diyor.
Hem maddi durum sorun olmasa da istemezdim 3-5 yıl. Gezmek tozmak sana doymak evliliğe doymak istiyorum diyor. Çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum diyor ve asla korunmasız ilişkiye girmeyi kabul etmiyor .
Mantıklı düşünen eşim farkındayım ama. Çocuk mevzusu benim için büyük bir tutku oldu şu an. Eltim hamile çevremdeki arkadaşlarımdan çoğu öyle keza.. Ben onları görünce çok üzülüyorum. İnstagramda bebekli insanları görünce ağlıyorum. Aşırı bir anne olma isteği var içimde. Eşimde de tam tersi.
Öte yandan çevreden gelen baskı beni bunaltıyor. Kimse kredi çektiğimizi bilmiyor. Niye çocuk yapmıyorsunuz çok geç kalmayın falan. Yavaş yavaş olmuyor galiba diye de konuşmaya başlamışlar.
Tüm bunlar birleşince kafayı yicem gibi oluyorum. Hamile kadınları resmen kıskanıyorum. Ben de istiyorum çünkü hem de fazlasıyla.
Kusura bakmayın uzun oldu.. Belki bana çözüm olarak sunacağınız bir şey de yok ama belki içimi rahatlatacak bir kaç cümle duyarım umudu ile yazdım.
Yorumunuzu okudum 6 aylıkken olmuyo diye laf döndürmez gibi bisey söylemişsiniz bende daha 7 aylık evliyim ve denedikleri kalmadı her ay Adet oldun mu diye sormalar yok olmuyo mu hamam diyenler ebegumeci kaynat otur diyenler süt kaynat diyenler üstelik doktora gidip hiçbişi olmadığını söylememe rağmen hatta başlarda düşünmüyoruz dememe rağmen olmuyo yok tüh diyerek yafta yapıştırıcılar ve psikoloji yi gerçekten bunlar çok etkiliyo bu sefer sen cabaliyosun olmuyomu die belki istiyorum konuşmuş olabilir bu arkadaş ama ben mesela istemiyoruz dememize rağmen bunlar oluyo yorumu görünce dayanamadım gerçekten oluyo böyle şeylerkusura bakmayın ama deli gibi çocuk isterken etrafa bu yüzü siz veriyorsunuz
sakın insanları böyle fişkeliyor olmayasınız eşiniz duysun da acele etsin diye
yoksa insanlar tabi çocuk der de olmuyor mu ya döndürmez daha 6 aylıkken
bu arada yaşınız çok ileri değil ve eşiniz haklı Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?