Çocuk takıntım

Geçmiş olsun guzelim

Haha kocani tanimissin demekki:)) bi laf var ya..kadinin huyu para yokken, erkegin huyu para varken anlasilirmis.. gercekten biz kadinlar parayi severiz ama ihtiyaclarimiz karsilansin isteriz o acidan.. kendimiz Ailemiz icin.. erkekler genelde parayi bulunca ya ickiye ya kadina ya kumara.. ya da sacma sapan seylere yatirirlar. Atalar bu yuzden kocanin 2 kasigi varsa tekini kir diye ogut vermemisler:)

Sizin için bu kadar önemliyse daha önce(evlenmeden önce) konuşmadınız. Hatanız burda bence.

6 aylık taze gelin görüyor hamisleri,pusette tatli tatli uyuyan bebesleri imreniyor tabii iki gün sana /bana veya birden fazla çocuğu olan birisine misafir olsun silkelenir ,kendine gelir
Bende bir gece kalsa 10 yıl çocuk düşünmez muhtemelen

Tek tek buyutmek , tam duzen oturttum derken basa sarmak zor oluyormuş ....10 yıl bekliyeyim sonra üçüz doğururum diyormuş
Tabi üçüz doğurup huniyle gezer artık biz böyle yazınca hem şikayet edip hem niye çocuk doğuruyorsunuz diyecekler muhtemelen, hele ki ben,3 yılda üçüncü hamileleğimi yaşıyorum derdimiz acele etmesinler demek, yoksa çocuk candır

Muhteşem bir söz degil mi :)
Atalar bosa konuşmamış.
Erkekler öyleler evet sacmaliyorlar bir de eli açıksa ona buna yedirirler

Eşini ikna et bir dekilşe ve korunmayın yapın . Bebek rızkı ile gelir. borç la bebeği bagdadtirmayin

Ben de öyle duymuştum, bebek yanında ekmek arası bulgur pilavıyla geliyormuş.
Bence de kimse korunmamalı, herkes bebek yapmalı. Rızk budur!

Soyledikleriniz cok buyuk cehalet...hic ac cocuk gormediniz mi televizyonda veya sokaklarda boyle diye diye 3-4 cocuk doguruyolar sokaga saliyorlar...
Pardon??? Söylediklerim çok büyük cehalet mi??? Hangi söylediklerim??? Şaka mısınız???

kusura bakmayın ama deli gibi çocuk isterken etrafa bu yüzü siz veriyorsunuz
sakın insanları böyle fişkeliyor olmayasınız eşiniz duysun da acele etsin diye
yoksa insanlar tabi çocuk der de olmuyor mu ya döndürmez daha 6 aylıkken

bu arada yaşınız çok ileri değil ve eşiniz haklı Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Reactions: 000
nasil ya 6 aylik evlisiniz ve cocuk mu soruyor millet?

ben 1,5 yillik evliyken ve sizden yasca buyukken hamile kaldim, o zaman da millet cok erken cocuk yaptin diyordu

milleti memnun edebilen varsa yazsin da biz de ogrenelim.

onun disinda cocuk takintiniz cok sagliksiz geldi bana,
her iliskide oyledir, insan kendi kendini mutlu edemezken ne partnerini mutlu edebilir, ne cocugunu ne baskasini.

Daha erken!!! 6 aylik evlisiniz sacmalamayin bende 3 yildir evliyim 1 kez hatami yaptim ama hayirlisi ile kaybettim bebegi cünkü bize göre zamani degildi o zaman 3 aylikken evliydim suan var ya esimle doya doya yasiyoruz kismetse seneye düsünüyoruz biz de evliligimizi oturtabildik anca yavas yavss bebisi düsünmeye basladik ama ben daha cesaret edemiyorum acele etmeyin esinizle doya doys yasayin bu cocuk takintidan vazgecin 2 sene sonra denemeye baslarsiniz benim arkadasim da 27 yasinda 3 yildir evli onlarda seneye düsünüyolar acele etmiyolar önce esiyle doya doya yasamaya bakiyor evliligi oturtmaya bakiyor daha erken sizin icin 6 aylik evlilik daha yeni

Yorumunuzu okudum 6 aylıkken olmuyo diye laf döndürmez gibi bisey söylemişsiniz bende daha 7 aylık evliyim ve denedikleri kalmadı her ay Adet oldun mu diye sormalar yok olmuyo mu hamam diyenler ebegumeci kaynat otur diyenler süt kaynat diyenler üstelik doktora gidip hiçbişi olmadığını söylememe rağmen hatta başlarda düşünmüyoruz dememe rağmen olmuyo yok tüh diyerek yafta yapıştırıcılar ve psikoloji yi gerçekten bunlar çok etkiliyo bu sefer sen cabaliyosun olmuyomu die belki istiyorum konuşmuş olabilir bu arkadaş ama ben mesela istemiyoruz dememize rağmen bunlar oluyo yorumu görünce dayanamadım gerçekten oluyo böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…