- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
Bi de çocuk da çocuk diyenlere gelmeee tünelin ucu b*m b*k biyere çıktı demek istiyorum
Yeni evliyken bizde durum tam tersiydi ben istemiyordm hem yeni evliyz borcumz var hemde gezelim tozalim evlilign keyfini surelim diye esim 9.ayda ikna etti beni israrla soyleye soyleye.smdide ikinci icin israr ediyo ben yine bekliyelim diyorm.bu biraz kisilik karakter meselesi ben mantikli bakarim garanticiyimdr esimse rahattir.ama bence bi cocuk dunyay getirmek icin maddi menevi hazir olmak gerek yazik gunah cocugadaMerhabalar hepinize iyi geceler..
Sizlere kafaya çok taktığım bir durumdan bahsetmek istiyorum.
26 yaşındayım ve öğretmenim.eşim de 30 yaşında ve ticaretle uğraşıyor. 6 aylık evliyiz.
Evliliği kafama ilk koyduğum günlerden beri evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyordum. Korunmayı hiç düşünmüyordum. 3 çocuğum olsun kalabalık bir aile olalım istiyordum.
Ama bu yalnızca benm fikrimdi. Hayat şartları ve eşim sayesinde bu hayalim malesef gerçekleşmiyor. Ve ben bunu takıntı haline getirdim. Acayip kafaya takıyorum.
Ev aldık 2 senelik kredi borcumuz var. Benim öğretmen maaşım eşimin kendini zor döndüren dükkanından kazandığından başka gelirimiz yok. Şu an kredimizi ödüyoruz. Yeme içme gezme ancak dönüyoruz işte. Eşim kredi bitecek çocuk için biraz birikim yapacağız düzenimizi kuracağız bu da minimum 3 sene sürer 3 sene çocuk lafı etme bana diyor.
Hem maddi durum sorun olmasa da istemezdim 3-5 yıl. Gezmek tozmak sana doymak evliliğe doymak istiyorum diyor. Çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum diyor ve asla korunmasız ilişkiye girmeyi kabul etmiyor .
Mantıklı düşünen eşim farkındayım ama. Çocuk mevzusu benim için büyük bir tutku oldu şu an. Eltim hamile çevremdeki arkadaşlarımdan çoğu öyle keza.. Ben onları görünce çok üzülüyorum. İnstagramda bebekli insanları görünce ağlıyorum. Aşırı bir anne olma isteği var içimde. Eşimde de tam tersi.
Öte yandan çevreden gelen baskı beni bunaltıyor. Kimse kredi çektiğimizi bilmiyor. Niye çocuk yapmıyorsunuz çok geç kalmayın falan. Yavaş yavaş olmuyor galiba diye de konuşmaya başlamışlar.
Tüm bunlar birleşince kafayı yicem gibi oluyorum. Hamile kadınları resmen kıskanıyorum. Ben de istiyorum çünkü hem de fazlasıyla.
Kusura bakmayın uzun oldu.. Belki bana çözüm olarak sunacağınız bir şey de yok ama belki içimi rahatlatacak bir kaç cümle duyarım umudu ile yazdım.
yyillar once bir haberde. izlemistim. adam cocuk olsun iatiyor kadin istemiyor adamn canina tak ediyor bu kadini nasl ikna ederim diyor. sonra yanlis olmasin ictigi icege uyku hapi atiyor. ve hoppp. kadin hamile kaliyor kadin hamile kaldigini ogrenince adamdan bosaniyor onlarinda guya mutlu evluligi vardi k bakmasin. abim 30 uasindaydi yemgem 22 yasindaydi. abim. istemiyordu cocuk bir bakti bi cocugu oldu o kadr mutlu oldu ki ben ne kadr aptalim oglumla aramizda cok yas farki olacakmis. keske basindan isteseydim demis. yas olyaindan girebilirsinzMerhabalar hepinize iyi geceler..
26 yaşındayım ve öğretmenim.eşim de 30 yaşında ve ticaretle uğraşıyor. 6 aylık evliyiz.
Evliliği kafama ilk koyduğum günlerden beri evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyordum. Korunmayı hiç düşünmüyordum. 3 çocuğum olsun kalabalık bir aile olalım istiyordum.
Ama bu yalnızca benm fikrimdi. Hayat şartları ve eşim sayesinde bu hayalim malesef gerçekleşmiyor. Ve ben bunu takıntı haline getirdim. Acayip kafaya takıyorum.
Ev aldık 2 senelik kredi borcumuz var. Benim öğretmen maaşım eşimin kendini zor döndüren dükkanından kazandığından başka gelirimiz yok. Şu an kredimizi ödüyoruz. Yeme içme gezme ancak dönüyoruz işte. Eşim kredi bitecek çocuk için biraz birikim yapacağız düzenimizi kuracağız bu da minimum 3 sene sürer 3 sene çocuk lafı etme bana diyor.
Hem maddi durum sorun olmasa da istemezdim 3-5 yıl. Gezmek tozmak sana doymak evliliğe doymak istiyorum diyor. Çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum diyor ve asla korunmasız ilişkiye girmeyi kabul etmiyor .
Mantıklı düşünen eşim farkındayım ama. Çocuk mevzusu benim için büyük bir tutku oldu şu an. Eltim hamile çevremdeki arkadaşlarımdan çoğu öyle keza.. Ben onları görünce çok üzülüyorum. İnstagramda bebekli insanları görünce ağlıyorum. Aşırı bir anne olma isteği var içimde. Eşimde de tam tersi.
Öte yandan çevreden gelen baskı beni bunaltıyor. Kimse kredi çektiğimizi bilmiyor. Niye çocuk yapmıyorsunuz çok geç kalmayın falan. Yavaş yavaş olmuyor galiba diye de konuşmaya başlamışlar.
Tüm bunlar birleşince kafayı yicem gibi oluyorum. Hamile kadınları resmen kıskanıyorum. Ben de istiyorum çünkü hem de fazlasıyla.
Kusura bakmayın uzun oldu.. Belki bana çözüm olarak sunacağınız bir şey de yok ama belki içimi rahatlatacak bir kaç cümle duyarım umudu ile yazdım.
Bu kadar takıntı yapacak ne var anlamadım adam mantıklı dediğiniz gibi çocuk ilerleyen zamanla olur hayatı kendinize dar etmeyin derim ben elalemide boşvereceksiniz herkesin her konuda fikri var zaten kaale almayın sabredin biraz derim belki eşinizde esnetir 1 2 seneye bu düşüncesini.Merhabalar hepinize iyi geceler..
Daha neler yahu çok şaşırdıma arkadasınızın yaptığına6 aylik evlilik daha cok yeniymis. Ben 25 yasinda evlendim. Baslarda korunduk biraz. Sonra da olmadi. Hala tedaviler falan... insaallah istediginiz anda hemen olur cunku artik hemen olmuyor hamilelikler bazi kisilerde. Bir arkadasimin esi de istemiyor ve sürekli korunuyordu ama hamile kaldi. Kaza oldu vs sanmislar GÜYA. Ama kadin megersem prezervatifte kalan spermi ucunda igne olmayan enjektörle vajinasina enjekte etmis. Ben öğrenince şok olmustum. Esi hala yanlislik saniyor o ayri. Resmen komplo kurmus kadin
Aslında haklı olabilirsiniz. Ben de kendimi check ediyorum. Bu bir özenti mi yoksa gerçek bir istek mi diye. Bir miktar özenti durumu var tabiki. Arkadaşlarımın hamile halleri bebek için hazırlıkları o eşyalar o bebek için yapılan bir sürü şeye bakınca isteğim kat be kat artıyor tabiki.
Bu çok acımasızca olmuş, bu da hakka girmek bence. Hatta adamı aldatmış resmen ve çok bencilce.6 aylik evlilik daha cok yeniymis. Ben 25 yasinda evlendim. Baslarda korunduk biraz. Sonra da olmadi. Hala tedaviler falan... insaallah istediginiz anda hemen olur cunku artik hemen olmuyor hamilelikler bazi kisilerde. Bir arkadasimin esi de istemiyor ve sürekli korunuyordu ama hamile kaldi. Kaza oldu vs sanmislar GÜYA. Ama kadin megersem prezervatifte kalan spermi ucunda igne olmayan enjektörle vajinasina enjekte etmis. Ben öğrenince şok olmustum. Esi hala yanlislik saniyor o ayri. Resmen komplo kurmus kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?