- 6 Mayıs 2025
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi songul sakr
-
He bi de kız olacak mı garanti miErken yaşta evlilik yaptım cocuklarım büyüdü ve kızım olsun istedim 35 yaşındayım yaşta geçiyor fakat işimde önemli zaten arada kaldım
He bi de kız olacak mı garanti mi
Allah bilir tabi öncelik sağlık farketmez bir anne güçlü sabırlı olduktan sonra herşey geçer kalabalık aileyi seviyorum ben herhalde belki ondandır hiçbirşeyin garantisi yok ama denemekte fayda var sizede tavsiye ederimHe bi de kız olacak mı garanti mi
Ekonomik durum sıkışık mıAllah bilir tabi öncelik sağlık farketmez bir anne güçlü sabırlı olduktan sonra herşey geçer kalabalık aileyi seviyorum ben herhalde belki ondandır hiçbirşeyin garantisi yok ama denemekte fayda var sizede tavsiye ederim
Bana da mi tavsiye edersiniz?Allah bilir tabi öncelik sağlık farketmez bir anne güçlü sabırlı olduktan sonra herşey geçer kalabalık aileyi seviyorum ben herhalde belki ondandır hiçbirşeyin garantisi yok ama denemekte fayda var sizede tavsiye ederim
Ya ne farkeder morukEkonomik durum sıkışık mı
Bu bayanın zaten kız çocuğu var kıskananlar çatlasınBana da mi tavsiye edersiniz?
Yok o öyle olmuyo bi yerde diğer çocukların hayatından çalınıyorAllah bilir tabi öncelik sağlık farketmez bir anne güçlü sabırlı olduktan sonra herşey geçer kalabalık aileyi seviyorum ben herhalde belki ondandır hiçbirşeyin garantisi yok ama denemekte fayda var sizede tavsiye ederim
Teşekkür ederim haklısınızYargılamak istemem zaten haddime de değil ama bende neden 3.cocuk diyorum? Eşiniz çok iyi maaş alıyor da siz kendinize ait bir geliriniz olsun diye ya da size iyi gelsin diye çalışacaksanız anlarım ama asgari ücret ya da biraz üstü ile 3.cocuk bana biraz bencillik gibi geliyor. 2 çocuğunuz daha varmış az çok siz de masrafların farkındasınızdır. Sorunuza gelince hamile kişiyi hamile diye işten çıkaramıyorlar ama ayakta durmak vs zorlayabilir. Hayırlısı olsun
İlginç 3üncü cocuk neden bu kadar tepki görülüyor anlamadım ben sorularıma cevap bulsam daha iyi olacak sanırım hepimize teşekkür ederim arkadaşlarYok o öyle olmuyo bi yerde diğer çocukların hayatından çalınıyor
Çünkü ihtiyacım var diyip 3. Çocuk demen düşüncesizcdegeliyor ve hamileyken işten çıkarılıyorsun ayakta nasıl çalışacaksın hiç markette kasada çalıştın mı 35 yaşında böyle iş bulduğuna şükür et bence genelde gençleri alıyorlar b2n 6 yıllık işimden çıkarıldım gebeyykenTeşekkür ederim haklısınız
İlginç 3üncü cocuk neden bu kadar tepki görülüyor anlamadım ben sorularıma cevap bulsam daha iyi olacak sanırım hepimize teşekkür ederim arkadaşlar
Teşekkür ederim haklısınız
İlginç 3üncü cocuk neden bu kadar tepki görülüyor anlamadım ben sorularıma cevap bulsam daha iyi olacak sanırım hepimize teşekkür ederim arkadaşlar
Aslında 3.cocuk tepki görmüyor maddi durum olmadığı için tepki gösteriliyor. Hatta bir çok kişi maddi durum yetersizse tek cocuga bile tepki gösteriyor. Hayat şartları belli haftada kaç gün et balık yediğiniz bile önemli çünkü çocuğun gelişimini etkiliyor. En ucuz hayvansal protein tavuk o da o kadar hormonlu ki tavsiye edilmiyor. Bunlar sadece basit örnekler çocukların geleceği yaşam şartları düşünülünce insanlar üzülüyor, bu yüzden tepki gösteriyor. Birde işten çıkarılmadınız diyelim bu sefer çocuk evde 9 saat tek kalacak bakacak birisi lazım, anne sevgisi lazım bir sürü etmen bu şekilde yorumlara sebep oluyor.Teşekkür ederim haklısınız
Zaten eminim kiziniz olacaktir dogurun dogurun 35 yas da iyi yani. Arkadasim ya biraz mantik kasiyerlik yaparak kariyer yapicaksin okey ama 3. cocuk neden ya neden ?? Ben ilk hamileligimden sonra 3.ay gidip hemen sprial taktirdim deli miyim dedim siz ne cesaretlisiniz anlamiyorumErken yaşta evlilik yaptım cocuklarım büyüdü ve kızım olsun istedim 35 yaşındayım yaşta geçiyor fakat işimde önemli zaten arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?