Çocuk ve kariyer

songul sakr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
14
7
1
İyi günler arkadaşlar migrostan iş görüşmem olumlu 3 cocuğu istiyoruz hamile kalıp işime devam etmek istiyorum cıkarırlarımı yada doğum sonrası tekrar alırlarmı bu işide cok ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız

Migros’un çalışma şartlarını hiç bilmiyorum.

İşsiz kalma riskine karşı çalışıp para biriktirip sonra gebe kalmayı düşünürdüm ben olsam.

Sizin de üçüncü olacakmış ya bilirsiniz çocuk=para.

Yargılamak istemem zaten haddime de değil ama bende neden 3.cocuk diyorum? Eşiniz çok iyi maaş alıyor da siz kendinize ait bir geliriniz olsun diye ya da size iyi gelsin diye çalışacaksanız anlarım ama asgari ücret ya da biraz üstü ile 3.cocuk bana biraz bencillik gibi geliyor. 2 çocuğunuz daha varmış az çok siz de masrafların farkındasınızdır. Sorunuza gelince hamile kişiyi hamile diye işten çıkaramıyorlar ama ayakta durmak vs zorlayabilir. Hayırlısı olsun

Ekonomik durum sıkışık mı

Bana da mi tavsiye edersiniz?

Yok o öyle olmuyo bi yerde diğer çocukların hayatından çalınıyor

Teşekkür ederim haklısınız
Yok o öyle olmuyo bi yerde diğer çocukların hayatından çalınıyor
İlginç 3üncü cocuk neden bu kadar tepki görülüyor anlamadım ben sorularıma cevap bulsam daha iyi olacak sanırım hepimize teşekkür ederim arkadaşlar

İlginç 3üncü cocuk neden bu kadar tepki görülüyor anlamadım ben sorularıma cevap bulsam daha iyi olacak sanırım hepimize teşekkür ederim arkadaşlar
Çünkü ihtiyacım var diyip 3. Çocuk demen düşüncesizcdegeliyor ve hamileyken işten çıkarılıyorsun ayakta nasıl çalışacaksın hiç markette kasada çalıştın mı 35 yaşında böyle iş bulduğuna şükür et bence genelde gençleri alıyorlar b2n 6 yıllık işimden çıkarıldım gebeyyken

Hamileyken çıkarılmıyor diye bir şey yok. Sizin durumunuz suistimale girdiği için her türlü çıkartırlar. İşe girip, hamile kalmak art niyetli bir davranış. Bunu planlamak daha doğrusu.

Aslında 3.cocuk tepki görmüyor maddi durum olmadığı için tepki gösteriliyor. Hatta bir çok kişi maddi durum yetersizse tek cocuga bile tepki gösteriyor. Hayat şartları belli haftada kaç gün et balık yediğiniz bile önemli çünkü çocuğun gelişimini etkiliyor. En ucuz hayvansal protein tavuk o da o kadar hormonlu ki tavsiye edilmiyor. Bunlar sadece basit örnekler çocukların geleceği yaşam şartları düşünülünce insanlar üzülüyor, bu yüzden tepki gösteriyor. Birde işten çıkarılmadınız diyelim bu sefer çocuk evde 9 saat tek kalacak bakacak birisi lazım, anne sevgisi lazım bir sürü etmen bu şekilde yorumlara sebep oluyor.

Erken yaşta evlilik yaptım cocuklarım büyüdü ve kızım olsun istedim 35 yaşındayım yaşta geçiyor fakat işimde önemli zaten arada kaldım
Zaten eminim kiziniz olacaktir dogurun dogurun 35 yas da iyi yani. Arkadasim ya biraz mantik kasiyerlik yaparak kariyer yapicaksin okey ama 3. cocuk neden ya neden ?? Ben ilk hamileligimden sonra 3.ay gidip hemen sprial taktirdim deli miyim dedim siz ne cesaretlisiniz anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…