Çocuk yapmaya karar verememek

benden kucuk kardesimin cocugu benden cokdaha once oldu. Kendini hazir hissetmeden cocuk yapma derim. Cocuk cok guzel bir sey, ama zor da birsey. Bence hayatinizda calisip calismayacaginiza tam olarak karar verin, ve calisicaksaniz da daha fazla ugrasin ise girmek icin. Sonra cocuk yapin derim. Sonra eyer icinizde ukte kalicaksa, cocugunuza yansitabilirsiniz.

Merhabalar.. Bende 1 ay sonra evliliğimin 3. yılına gireceğim.. Çevremdekilerden çocuk baskısı alıyoruz.. Ama ben kendimi çocuk sahibi olma konusunda hazır hissetmiyorum.. Eşimde sağolsun bu konuyu hiç baskı yapmıyor ve bu kararı bana bırakıyor.. Ama bu konu sürekli kafamı kurcalıyor.. Konu sahibi gibi bizde ailelerden uzak bir şehirde yaşıyoruz ve de çocuk sahibi olursak bize destek olacak hiç kimsemiz yok. Bunun da etkisi var mıdır bilemiyorum.. Çocuk yapmak için illaki hazır hissetmemiz mi gerekli..

Bebeği olmadan öğrenemez ki insan anneliği. Yani kursu yok, pratik yapılacak alternatifi de yok. Anne olunca öğreniyor insan bebek bakımını, herseyini. Geçen yıl bu zamanlar hamileliğimin ilk zamanlarıydı. Hem sevindim hem nasıl olacak dedim. Çok büyük bir sorumluluk üstesinden gelebilir miyim diye çok düşündüm. Şimdi anneyim, bebeğim 3 buçuk aylık. Inanın o kadar güzel ki, onunla yeniden doğdum.
Çevrenizdeki annelere sorun; anne olduğuna pişman olanı bulamazsınız. Bu babalar için de geçerli.

Bende 3 yıl olacak evliyim ilk bizde istemedik şimdi de istiyoruz olmuyo yani hemen olmuyo o aklında olsun ona göre karar ver :)ablanlarıda takma niye ayıp olsun ki istese yapar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…