Gunaydin yanlis bilmiyorsam devlet memurlari ve asgari ucretli kisiler cocuk basi para almaktadir tabi bu miktar ne kadar bilmiyorum.Devlet memurlarinda esi calismayan birisi esi icinde her ay para almaktadir dedigim gibi miktari hakkinda bir bilgim yok.
Arkadaslar bu konu hakkında bılgısı olan var mı?sadece 3 çocugu olanlar ve çalısan annelermı alabilicekler bu yardımı?
Sanırım senin bahsettiğin;3 çocuğa teşvik için verilecek olan para yanlış yorumlamadıysam..
Yüzeysel bilgi olarak mama bez vs gibi ihtiyaçlarını belli düzeyde karşılayabilecek kreş zamanı da yine belli bir şekilde devam edecek bir miktar. Ama son şeklini almadı galiba. Ben de şahsen 3 tane düşünmediğim için pek dikkat etmedim.
yok cnım önumuzdekı ay yürürlüğe giricek olan yardımdan bahsetmıstım ben yanlıs anladınız sanırım.kreş yardımı dıolar yada bu 3 çocga teşvık ıcn verılıcek olan para mıktarı 300 muş ama kımlere verılıcek bu konuyu pek anlayamadm.
Bıraksınlar bu işleri..
Güya devlet çalışan annelerin çocukları için kreş masrafının belirli bir kısmını verecekti !!!
Hani nerede ?
Kadının çalışmasına teşvik için yapılacak bu yardım geçen sene sadece bizlerin ağzına parmakla bal çalmaktan öteye gidemedi..
İnanmıyorum anacım..
3 çocuk için teşvik edeğine milleti doğanlara sahip çıksınlar önce..İstanbul'da yaşıyoruz tek çocuğum var ödediğim kreş masrafı 500'ü geçiyor...İnsaf !
Doğmamış çocuğa don biçmek anca bize yakışıyor zaten..Biçsinler anacım (!) Donumuz dışında zaten herşeyimiz tam..
3 çocugu olanlara mı verılıcek benım 1kızım var bu benı kapsamıycak mı?bu konuda bılgınız vr mı?
Tamam canim ben yanlis anladim kimlere verilecek diye birsey soylememisler galiba butun anneleri kapsar diyr dusunuyorum.0_3 yas arasi mama ve bez ihtiyaci icin 3_6 yasda kres ihtiyaci icin verilecekmis galiba 4 cocuk ustune verilmeycek 3 cocugu kapsiyor ama henuz resmilesen birsry yok.
3 cocuk icin gecerli canim siz calisiyormusunuz.
ben çalısıyorum ama henuz 1 kızım var 3 cocuk olsa zaten neden tesvık parası desınler kı ama
Amaclari zaten 3 cocuga tesvik etmek dedigim gibi henuz resmi birsey yok bakanlar kurulunda onaya sunulmasi gerek.
bildiğim kadarıyla sadece memurları kapsıyor bu durum keşke asgari ücretli ve işçilerimizide düşünselerdi ama ülkemiz öyle bir ülkeki milletvekillerimize elektrik su doğal gaz zammı yansımaz ama sokakta sürünen vatandaşımıza elinden geldiği kadar ne kadar zam varsa yaparlar.yaşadıgım ülkenin yöneticilerinden utanıyorum
3 çocugu olanlara mı verılıcek benım 1kızım var bu benı kapsamıycak mı?bu konuda bılgınız vr mı?
sadece memurlarımı kapsıyormuş?eger oylese yuhhh dıorum
Olmaz canım tek çocuksa olmaz. Amaç zaten en az 3 çocuğa teşvik etmek..
Proje gibi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?