Olmaz öyle şey.. o zaman memur aileler nüfusu arttıracak şeklinde değiştirsinler. Projenin adı şu olsun madem: umudumuz memurlar, hadi görelim sizi en az 3 çocuk.
Benim bildigim butun anneleri kapsiyor arkadasim sen beni yanlis anladin 300 liralik yardim icin 3 cocuk sart.
kres yardımına baslarım sanayı gıbı bı yerdede degılım bı bolgede calısıyorum bır tane kres yapamamıslar
neyse bende 3 cocugu garantılıyorum banada verırlermı acaba bu yardımı
sımdılık 1 tane kanlı canlı var
kres yardımına baslarım sanayı gıbı bı yerdede degılım bı bolgede calısıyorum bır tane kres yapamamıslar
neyse bende 3 cocugu garantılıyorum banada verırlermı acaba bu yardımı
sımdılık 1 tane kanlı canlı var
nasıl yanı onun garantısını mı ıstıycekler ben anlamadım ne ddemek ıstedıgınzı ??
şimdi 1 2 ve 3 cocugu olanlarmı alıcak bu yardımı ?
yoksa
sadece 3 cocugu olanlarmı?
Onaylanirsa verirler 2 tane daha gerek
3 cocuk sart diye biliyorum 1 ve 2 yi kapsamiyor zaten amaclari 3 cocuga tesvik etmek o yuzden 3 cocuk diye soyluyorlar 4. Cocugu kapsamiyor mesela
ee ama sımdı dıyelım kı 1 cocugum var 2. cocugu yapmıorum yada 3.yü yapmıorum maddı olark zorlandıgım ıcın onedenle devlette yardıım edıyor.ama 3 cocugum var ıse yanı zaten olan olmus para verse ne olur kı yanı teşvıge gerek kalmıo kı ozaman?
benım mantıgıma bu sekılde gelıo.ama sızın soyledıgınız gıbıde olabılır
tamam ıste ben 1 tane dogurdum potansıyelım var
4 sene ıcınde 2 taneyı garantılıyorum
ne dıyosun bu ıse?
3 cocuk sart diye biliyorum 1 ve 2 yi kapsamiyor zaten amaclari 3 cocuga tesvik etmek o yuzden 3 cocuk diye soyluyorlar 4. Cocugu kapsamiyor mesela
tamam ıste ben 1 tane dogurdum potansıyelım var
4 sene ıcınde 2 taneyı garantılıyorum
ne dıyosun bu ıse?
Varya aklıma geldikçe gülüyorum...İyice milleti keriz yerine koydular..
Zaten kerizdik daha da bi keriz olduk :))
Komik tarafı ulan zaten çalışan bir anne olarak tek çocuğun masrafını anca karşılayabiliyorum...vereceği 300 tl'lik yardımla ne yapılabiliyormuş bana söylesinler hele.
Ben benim 3 hakkımı 10 çocuk sahibi olup ''nerde bu devlet nerde bu millet'' diyenlere bağışladım onlar yapsın yerime de alsın...
Onlar yesin benim yiyemediğimi çünkü ben bu vatanın üvey evladıyım.
300 lira hiçbişi ama eger onaylanırsa eşim araba almak ıcın soz verdı.en azından araba kredısını odemeye yetıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?