Çocuk Yardım Parası

Benim bildigim butun anneleri kapsiyor arkadasim sen beni yanlis anladin 300 liralik yardim icin 3 cocuk sart.

kres yardımına baslarım sanayı gıbı bı yerdede degılım bı bolgede calısıyorum bır tane kres yapamamıslar
neyse bende 3 cocugu garantılıyorum banada verırlermı acaba bu yardımı
sımdılık 1 tane kanlı canlı var

Benim bildigim butun anneleri kapsiyor arkadasim sen beni yanlis anladin 300 liralik yardim icin 3 cocuk sart.

nasıl yanı onun garantısını mı ıstıycekler ben anlamadım ne ddemek ıstedıgınzı ??

şimdi 1 2 ve 3 cocugu olanlarmı alıcak bu yardımı ?

yoksa

sadece 3 cocugu olanlarmı?

Onaylanirsa verirler 2 tane daha gerek

şuan 1 cocugunuz var sanırım
3 cocgu garantılıyorum derken ıkız bebegınızemı hamılesınız?
benım kafam karıstı bu konuda

nasıl yanı onun garantısını mı ıstıycekler ben anlamadım ne ddemek ıstedıgınzı ??

şimdi 1 2 ve 3 cocugu olanlarmı alıcak bu yardımı ?

yoksa

sadece 3 cocugu olanlarmı?

3 cocuk sart diye biliyorum 1 ve 2 yi kapsamiyor zaten amaclari 3 cocuga tesvik etmek o yuzden 3 cocuk diye soyluyorlar 4. Cocugu kapsamiyor mesela

Varya aklıma geldikçe gülüyorum...İyice milleti keriz yerine koydular..

Zaten kerizdik daha da bi keriz olduk :))

Komik tarafı ulan zaten çalışan bir anne olarak tek çocuğun masrafını anca karşılayabiliyorum...vereceği 300 tl'lik yardımla ne yapılabiliyormuş bana söylesinler hele.

Ben benim 3 hakkımı 10 çocuk sahibi olup ''nerde bu devlet nerde bu millet'' diyenlere bağışladım onlar yapsın yerime de alsın...

Onlar yesin benim yiyemediğimi çünkü ben bu vatanın üvey evladıyım.

Son düzenleme:
3 cocuk sart diye biliyorum 1 ve 2 yi kapsamiyor zaten amaclari 3 cocuga tesvik etmek o yuzden 3 cocuk diye soyluyorlar 4. Cocugu kapsamiyor mesela

3 tasn bebeuı aynı and Krese yollasam 900 lır apara eder orta hallı bı yer ıcın
300 onlar verdı gerıye 600 lıra
1200 lıra maastan yarısı gıttı nasıl bı tesvık bu anacım

Canım zaten bu yasallaşana kadar 40 kez şekil değiştiriyor. Gazetede okumuştum 3 çocuğa kadar…
Ama nasıl olacak ki o zaman devletin ciddi bir ödenek ayırması lazım ki dış borçta önde gidiyoruz maşallah. Ülkemiz bugüne bugün memurunun maaşını ödemek için IMF den borç alan bir ülke. Umarım altından kalkılır.

sımdı anladım ne demek ıstedıgnzı ama benım 1 cocuguma yardım edemeyen 3 cocgumamı yardım edıcek eger o sekılde ıse cok sacma

tamam ıste ben 1 tane dogurdum potansıyelım var
4 sene ıcınde 2 taneyı garantılıyorum
ne dıyosun bu ıse?

İkiz dogur garantin olsun hemen yap.Nasil tesvik oldugunu inan bende bilmiyorum.Sozde gecen sene calisan annelere kres yardim parasi yapacaklardi 3 cocuk olayi cikmadan onu bile yapmadilar.300 liralik kres yardimini hangi sehire gore belirlediler İstanbulda kres parasi 500 lira iken baska sehirde 200 lira olabiliyor mesela bakalim ne zaman onaylanacak

300 lira hiçbişi ama eger onaylanırsa eşim araba almak ıcın soz verdı.en azından araba kredısını odemeye yetıyor..

kreş fiyatları istanbulda benim oturduğum semtte 600 liradan başlıyor. üç çocuk = 1800 lira kreş parası verdikleri 300 lira da herhalde yol parasını bile karşılamaz

Son düzenleme:
zaten 3 çocuğu yapan insanın ona bakacak gücü de vardır.yani bilinçli bir şekilde olduysa bu çocuklar tabii.. çalışan anneler de 3 çocuk olayını düşünemiyorum..

ne teşvik ama..sanki herşey bikaç kuruş yardım vermekle çözülecek.

ikizlerim var şu yasa çıksın da bi tane daha yapayım bari

vallahi şaka gibi...

Son düzenleme:
Araba kredisi ödemek için çocuk mu getireceksiniz dünyaya? Çocuğun masrafı daha da sıkıştırır sizi mali açıdan, hesabınızdan olursunuz bence. Ayrıca önemli olan çocuğu dünyaya getirmek değil yetiştirmek. Nicelik değil nitelik

300 lira hiçbişi ama eger onaylanırsa eşim araba almak ıcın soz verdı.en azından araba kredısını odemeye yetıyor..

Arkadasim eger onaylanirsa cocuk icin verilecek parayi anneler sadece cocuklari icin harciyacakmis baska ihtiyaclarda kulanilmyacak internettr okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…