- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.180
- 1.123
300 lira hiçbişi ama eger onaylanırsa eşim araba almak ıcın soz verdı.en azından araba kredısını odemeye yetıyor..
Araba kredisi ödemek için çocuk mu getireceksiniz dünyaya? Çocuğun masrafı daha da sıkıştırır sizi mali açıdan, hesabınızdan olursunuz bence. Ayrıca önemli olan çocuğu dünyaya getirmek değil yetiştirmek. Nicelik değil nitelik
ahahaha :))) ALLAH iyiliğini versin emi..
Yok canım yok boşuna bekleme :)) O sadece göstermelik..
Ucundan azıcık gösteriyorlar biz de tamam diyoruz...Tamahkâr bir halkız biz..
Maşallah,
inşallah.
dinimiz amin !
çocuk dusununuorum demedım kı suan 15 aylık kızım var zaten 3 u dusunmuorum .2ciside belkı kızım 5 yasına geldıgınde dusunuorum .ben sadece yasa benı kapsıyormu dıe merk ettım.
valla hiç kusura bakmasınlar ben 300 tl için ileride bakamayacağım çocuğu doğurmam.zar zor 1 çocuğun sorumluluğunu alıyoruz en fazla iki tane olur oda tümm borçlar bittiğinde...
arabada benzin yakıyo su değil bacım bence de unut
tek çocuk yardımı bile yapılsa araba olayını unut zaten..bu yardımı nakit para olarak yapmayacaklar..ve sadece çocuk için kullanabileceksin.en mantıklısı da bu bence,iyi düşünülmüş bu kısım..
kızlar ben 3.yü yapayım dedim ama ya o da ikiz olursa
bu yardım sadece 3 çocuk içinmiş
Canim yasa seni kapsasa bile cocuk icin verilen yardimi kendi ihtiyaclarin icin kullanamayacaksin.Anneler verilen yardimi sadece cocuklari icin kullanabilcekler.
ee olsun kızıma harcıycagımı o paradan kullanınca benım parm cebıme kalıcak bende kredıyı oduycem:):)
İnternette okudum ve haberlerde izledim baska ihtiyaclar icin kullanilmayacak eger kullanildigi ortaya cikarsa yardim kesilecek diyorlardi.Bende nakit olarak vereceklerini dusuuyorum.3 yasina kadar 300 liralik mama ve bez yardimi yapilir. 3 yasindan sonra ise gidecegi krese 300 liralik kismi devlet tarafindan kresin hesaplarina yatar.
İnternette okudum ve haberlerde izledim baska ihtiyaclar icin kullanilmayacak eger kullanildigi ortaya cikarsa yardim kesilecek diyorlardi.Bende nakit olarak vereceklerini dusuuyorum.3 yasina kadar 300 liralik mama ve bez yardimi yapilir. 3 yasindan sonra ise gidecegi krese 300 liralik kismi devlet tarafindan kresin hesaplarina yatar.
Boyle olursa super bence para yardımı olursa o paralar sanmıyorum cocuk ıcın harcansın
Mama kullanmayanlara sut verılsın
Haberde okumustum yanlıs hatırlıyor olabılırım batının nufusu cok azalmıs yas ortalaması 30 mus 15 yıl sonra fılan 45 olacakmıs
Benımde 2 oglum var kız olsun hemde yardım olsun dıye 3.denesem mi
Kac cocugun var canim erken emeklilik cocuk sayisina gore degisecekmis.Cok cocugu olan kadinlar daha erken emekli olabilecekmis tabi yasa onaylanirsaben para mevzusundan öte izin mevzusuna kilitlendim sonuçta onlar 300 lira verecek diyemi çocuk yapıyoruz Allah aşkına
izini 2 ay bile arttırsalar yıllık izinle raporla 8-9 aylık olur çocuklarımız
inşallah 24 haftaya çıkar izin.
ha bide erken emekli olmakta işime gelmiyor değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?