- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Bellona refleks yatak aldım ben oğluma baza ve başlıkta bellonadan hepsi 1600lira. Güncel fiyati da hala 1600 diye biliyorum. Tek kişilik yatakların genişlik olarak uc boyu var. Ben orta boyu seçmiştim. Siz sanırım en geniş olanı alabilirsiniz geniş istiyorsanız.Bu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz
Normal fiyatlarda baza yatak markaları önerir misiniz.
Birde şuan yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani biraz geniş olsun dar olmasın öyle önerir misiniz? Sizin çocuklar nasıl yataklarda yatıyor ?
Bir de tam ortopedik olmamalıymış çocuğun kemik sağlığı için.
Baza da istediğim için baza imalatçılarından mı yaptırsam? Üzerine de ayrı bıryerden yatak alsam
Eşyaları koymak için baza kullanışlı cnmyaMontessori alın geçin derim.
Baza hem çok yüksek hem de kullanışsız olacaktır.
Bir çocuk bazalı yataktan kaç yaşında kendi iner çıkar ki?
Bazalı karyola çocuk odası için güvenli olmaz gibime geliyor. Yukarıda bahsedildiği gibi montesorri mantıklı.Bu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz
Birde şuan yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani biraz geniş olsun dar olmasın öyle önerir misiniz? Sizin çocuklar nasıl yataklarda yatıyor ?
Baza da istediğim için baza imalatçılarından mı yaptırsam? Üzerine de ayrı bıryerden yatak alsam
Çok teşekkür ediyorum:)Bellona refleks yatak aldım ben oğluma baza ve başlıkta bellonadan hepsi 1600lira. Güncel fiyati da hala 1600 diye biliyorum. Tek kişilik yatakların genişlik olarak uc boyu var. Ben orta boyu seçmiştim. Siz sanırım en geniş olanı alabilirsiniz geniş istiyorsanız.
Yatak uygun ve çok rahat.
Yanına da çocuk düşmesin gece diye ebebek'ten yatak bariyeri aldık. 100 lira o da.
Şuan 2 kişilik normal büyük yatakta kızımla yatıyoruz . Çok zor oluyor kaş göz kalmıyor:) işin şakası 3 yasına girecek öyle afacanki duvarlara tırmanıyoMontessori alın geçin derim.
Bence de en mantıklısı montessoriMontessori alın geçin derim.
Benim kizimda 4 gun sonra 3 yasina girecek hala park yatakta yatiriyorum,en buyuk ebatli olanlardan.Bazali yatagi var ama cesaret edemem.Elbet duşer yani.Şuan 2 kişilik normal büyük yatakta kızımla yatıyoruz . Çok zor oluyor kaş göz kalmıyor:) işin şakası 3 yasına girecek öyle afacanki duvarlara tırmanıyo
Benimkilerde geçen sene bazalarda yatmaya başladı kızım 5 oğlum 3 yaşındaydıBu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz
Birde şuan 3 yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Biz 4 kişi yatıyoruzŞuan 2 kişilik normal büyük yatakta kızımla yatıyoruz . Çok zor oluyor kaş göz kalmıyor:) işin şakası 3 yasına girecek öyle afacanki duvarlara tırmanıyo
Bariyerin kullanışı nasıl acaba bende düşünüyorum monte yatak altına mı yoksa bazaya mıBellona refleks yatak aldım ben oğluma baza ve başlıkta bellonadan hepsi 1600lira. Güncel fiyati da hala 1600 diye biliyorum. Tek kişilik yatakların genişlik olarak uc boyu var. Ben orta boyu seçmiştim. Siz sanırım en geniş olanı alabilirsiniz geniş istiyorsanız.
Yatak uygun ve çok rahat.
Yanına da çocuk düşmesin gece diye ebebek'ten yatak bariyeri aldık. 100 lira o da.
bizde ikeanin 3-7 yas yatagindan var, cok memnunum.
bazen ben bile yatiyorum yani 7 yasinda cocugun boyuna gore belki ileriki yaslara kadar kullanilabilir.
buyuk yataklari sevmiyorum, cocuk icinde kayboluyor.
bazali kesinlikle onermem bu yas icin, cocuk kendi inip cikamadiktan sonra ayri yatakta yatmasinin ne anlami var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?