- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Bu aralar ihtiyacımız olan şey,beşiği vardı zaten eskiydi çok küçüktü attık. Şimdi baza yatak istiyoruz
Normal fiyatlarda baza yatak markaları önerir misiniz.
Birde şuan 3 yaşında sayılır çocuk, 1 buçuk kişilik almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yani biraz geniş olsun dar olmasın öyle önerir misiniz? Sizin çocuklar nasıl yataklarda yatıyor ?
Bir de tam ortopedik olmamalıymış çocuğun kemik sağlığı için.
Baza da istediğim için baza imalatçılarından mı yaptırsam? Üzerine de ayrı bıryerden yatak alsam
Bazaya iki vida ile sabitledik. Hic kaza yaşamadık bu şekilde.Bariyerin kullanışı nasıl acaba bende düşünüyorum monte yatak altına mı yoksa bazaya mı
Anladım teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum ondan sordumBazaya iki vida ile sabitledik. Hic kaza yaşamadık bu şekilde.
Normalde biraz kısa oluyor bu bariyerler ama baby plus marka olan ürün diğerlerine göre daha uzun. Bu sayede aşağıya kayıp oradan dusemiyor çocuk
Eki Görüntüle 2694970
eşyaları yatak altına tıkmaya çalışmak da çok demode cnm o zaman gidin sandıklı çekyat da alın konu çocuğun rahatlığıysa 120x200 alırsanız ilerde de rahatlıkla kullanır senelik yatak değiştirecek durumunuz varsa orası ayrıEşyaları koymak için baza kullanışlı cnmya
Benim kizimda 4 gun sonra 3 yasina girecek hala park yatakta yatiriyorum,en buyuk ebatli olanlardan.Bazali yatagi var ama cesaret edemem.Elbet duşer yani.
siz nasik güvenip yatiracaksiniz ki
Eşyaları yatak altına tıkmak neden demode olsun ki?? Ben istanbulda yaşıyorum mesela burda evler kutu kadar. Mecburen bir depolama alanı gerekiyor. Zaten çocuk bazasına çocuğun kendi eşyaları koyuluyor. Oyuncaktır, mevsimi olmayan kıyafetlerdir vs.eşyaları yatak altına tıkmaya çalışmak da çok demode cnm o zaman gidin sandıklı çekyat da alın konu çocuğun rahatlığıysa 120x200 alırsanız ilerde de rahatlıkla kullanır senelik yatak değiştirecek durumunuz varsa orası ayrı
Kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle, karyolasından emindim ama yatak konusunda kafamda soru işaretleri var, siz kullanıyor musunuz büyüyen yatağını? Ekleme yapınca arada boşluk kalır mi acaba diye düşünüyordum dabiz ikeaciyiz. ben cok oyuncak almayi seven bir anneyim. oyuncagin cocuk gelisiminde onemli oldugunu dusunuyorum. yatagi cok buyuk alirsaniz odada bol bol oyuncak koymaya yer kalacak mi?
ikea yataklari 3 boy kullanilabiliyor. silteleri de pek cok ulkede kullaniliyor ve standartlar dahilinde.
biz en buyuk boyda kullaniyoruz. 1m×2m. bazen ben orada yatiyorum gayet rahat. gecen kocam yanimda yoktu gittim baktim sarilmis uyuyorlar ikisi birlikte, sonra kiz baba burasi cok dar hadi sen kendi yatagina git demis :))
Biz kullanıyoruz ,2 tane beyaz ahşap olanlardan var.Birini en büyük ötekini orta uzunlukta kullanıyoruz.Bizim çocuk odası tek ve küçük olduğu için mecburduk bir nevi.Acikcasi çok memnun değilim,idare edeceğiz 2-3 sene daha.Oğlum için yatak ve karyola arayışındaydım ben de, konuyu takipteyim. İkea’nın büyüyebilen karyolasını düşünüyorum kullanan var mi acaba?
Niye inip çıkamıyor ki 3 yaşında çocuk bazalı yatağa
Yani koltuk tepesinde gezen ona da çıkar hiç çıkarmadım indirmedim gayet çıktı benim maymuncuk
Belime yazik değilki,yataksa korumali yatak işte .kendi giriyor uyaninca kendi kalkiyor.belinize yazik onu yataga alip koyarken. dusmez merak etmeyin. biz 2 yasindan once cilek mobilyadan alinma yatagina gecirdik. zaten yatak cok alçakti. 1 kez bile dusmedi. ya da montessori yatak alabilirsiniz onlar yerde yatiyorlar direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?