- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Eşiniz, çoçuk seviyor siz sevmiyor olabilirsiniz.
Üstelik bir yıllık evlisiniz,ben de erken bulurum aynı durumda olsam.
Ama çoçuk için hazır olmak diye birşey yok inan.Yani hiç bir zaman hazır olmuyorsunuz.Evliliğini biraz daha oturt ,sonra düşün tabiki..
Bak evde hayvan besliyoruz biz.Ona bir şey olsa canım acıyor benim..Üstelik kanımdan canımdan değil.
Bir de bebeğini düşün,senin canından kanından bir parça.
Bir de her şeyi geç;sana bir kere 'sarılıp ''Annemm sen çok güzelsin'' dese elleriyle yüzünü tutup bu düşüncelerin esamesi kalmaz inan..
Seni anlıyorum ama eşine sert çıkma bu kadar.O da bir şekilde tepkisini gösteriyor..
Ciddiye alma,öfkesine ver geç dediği lafı.
Bazen ağzımızdan çıkan cümle esas düşündüğümüz değildir,sadece karşımızdakinin biraz daha canını yakmak içindir.
Eşiniz, çoçuk seviyor siz sevmiyor olabilirsiniz.
Üstelik bir yıllık evlisiniz,ben de erken bulurum aynı durumda olsam.
Ama çoçuk için hazır olmak diye birşey yok inan.Yani hiç bir zaman hazır olmuyorsunuz.Evliliğini biraz daha oturt ,sonra düşün tabiki..
Bak evde hayvan besliyoruz biz.Ona bir şey olsa canım acıyor benim..Üstelik kanımdan canımdan değil.
Bir de bebeğini düşün,senin canından kanından bir parça.
Bir de her şeyi geç;sana bir kere 'sarılıp ''Annemm sen çok güzelsin'' dese elleriyle yüzünü tutup bu düşüncelerin esamesi kalmaz inan..
Seni anlıyorum ama eşine sert çıkma bu kadar.O da bir şekilde tepkisini gösteriyor..
Ciddiye alma,öfkesine ver geç dediği lafı.
Bazen ağzımızdan çıkan cümle esas düşündüğümüz değildir,sadece karşımızdakinin biraz daha canını yakmak içindir.
Ama annesi başka bir kadın olcakElif hanım üstelik akademisyensiniz... su görüş açınız cok mu sağlıklı sizce?
Taşıyıcı annede ten tene değmiyor. Esinizin sözü tamamen "sen istemiyorsun ok, bari bi teknoliji olsaydi da ben baba olabilseydim". Siz istemeden o da baba olamıyor çünkü bu kosullarda..
Seviyorum çünkü ama bu tartışmadan sonra sevilmediğiöe emin oldumValla, hem homenin hem de Elifin konusunda aynı şey var.
Bu kadınların ne yazık ki huyu bu, en ufak bir şeyi büyütüp dert edip bizi bile burada çileden çıkarma hastalığı.
Bu kadın kim bilir eşine nasıldır, bu kadının eşi de Elif' in ya da gerçek ismi neyse onun kim olduğunu, neleri büyütebileceğini biliyor, biliyor ki kadın hayatı zindan edecek, nasıl böyle cümleler kuruyor?
O da kaşınıyor, bunların ikisi de sadist bence.
Neden boşanmıyorsun, hiçbir şeyin uyumlu değil ki adamla elif?
Ben bu adamın yalnızca seni değil, kendini de sevmediğini düşünüyorum.Seviyorum çünkü ama bu tartışmadan sonra sevilmediğiöe emin oldum
Aldattığına dair kanıt olsa bir dk durmam zaten bide bu tartışmaşarın dışında da gayet iyiyiz ama işte..tartışınca herşey eayından çıkıyoBen bu adamın yalnızca seni değil, kendini de sevmediğini düşünüyorum.
Bir insan evladı kendine bu eziyeti yapmamalı.
Konuların gerçekse yediniz bitirdiniz yahu elif.
Bırakın, akışına bırakın.
İkiniz de önünüze bakın.
Batum olayının ne kadar üstünü kapatırsan kapat, bak senin anlattıklarına göre adam seni aldattı.
Kabul etmiyorsun bunu. Bence sevmiyor, kendisi de hiç sağlıklı değil.
Evi terketmedim kafam dağılsın diye çaya geldimKonunun özeti: elif yine evi terk etmiş. Ama akşamına tıpış tıpış dönecek.
İnsan gibi konuşsaydı o zaman bak hayatım yaşım geçiyo bi karar verelim deseydi niye tartışıyoSenin çocuk istememen ne kadar normalse kocanın istemesi de o kadar normal. Bir insan başkasının aklına uyduğu için çocuk uğruna bu kadar kavga etmez karısıyla, saçmalamışsın uymaca akıllı filan diye. Bazı konularundan az çok biliyorum. Buraya yazıyorum ki siz yakında boşanma aşamasına geçeceksiniz. Sakın çocuk yapmayın, bir de o harcanmasın bari.
O dediği laf, taşıyıcı anne sandığın da sandığın kadar skandal bir laf değil. Sendeki çocuk kavgası değil, hayali bir kadını bile kıskanmak.
taşıyıcı anne başkasından çocuk yapmak değildir.Soruyorum sizlere beni sevse benden başkasından çocuk düşünebilir mi???
İşte anne o oluyo bu mide bulandırıcı değil miTaşıyı
taşıyıcı anne başkasından çocuk yapmak değildir.
Cidden bunu bilmiyor olamazsınız
Sen yumurta verirsin eşin sperm
Sonra döllenir ve bebeği taşıyacak olan kadına nakledilir
İşte o da anne oluyo bu mide bulandırıcı değil miTaşıyı
taşıyıcı anne başkasından çocuk yapmak değildir.
Cidden bunu bilmiyor olamazsınız
Sen yumurta verirsin eşin sperm
Sonra döllenir ve bebeği taşıyacak olan kadına nakledilir
İnsan gibi söyleseydi keskeKusura bakmayin ama cok egoist bir izlenim birakiyorsunuz ne demek cocuk ayak bagi ne demek sadece kendi istekleriniz icin yaşamak ? Eşiniz başkalari soruyor diyerekten bence kendi cocuk istegini size hissettirmek istemiş. Biraz anlayış, siz nasil bebek istemediginiz icin anlayış bekliyorsaniz eşiniz de bebek ozlemini anlayisla karsilamanizi bekler.
Sen o şekilde mi konuştun? Hayatım canim gibi laflar tartışma sırasında ancak bir taraf alttan alırsa duyulabilir zira.İnsan gibi konuşsaydı o zaman bak hayatım yaşım geçiyo bi karar verelim deseydi niye tartışıyo
İşte o da anne oluyo bu mide bulandırıcı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?