Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Şu an hazmedemiyorum ama hatasını anlar öÜr dilerse belki...
Ya en azından bir yıl dolsaydı ben seneye tatil hayal etmiştim yurtdışında zaten çok yoğun çalışıyorum...
Yani çocuk yapsam bile istemsiz yapmış olucam böyle olsun istemiyorum bi çocukla uğraşmak ona bakmak ben yapamam galiba

Valla, hem homenin hem de Elifin konusunda aynı şey var.
Bu kadınların ne yazık ki huyu bu, en ufak bir şeyi büyütüp dert edip bizi bile burada çileden çıkarma hastalığı.

Bu kadın kim bilir eşine nasıldır, bu kadının eşi de Elif' in ya da gerçek ismi neyse onun kim olduğunu, neleri büyütebileceğini biliyor, biliyor ki kadın hayatı zindan edecek, nasıl böyle cümleler kuruyor?

O da kaşınıyor, bunların ikisi de sadist bence.
Neden boşanmıyorsun, hiçbir şeyin uyumlu değil ki adamla elif?

Ama annesi başka bir kadın olcak
Hem ahlaki hem duygusal açıdan mide bulandırıcı bu
Bana dorsalar benim çocuğum olacaksa eşimden olsun derdim başkasından aska düşünemezdim çünkü seviyorum ama içimdeki sevgiyi bitirmeye başladı

Seviyorum çünkü ama bu tartışmadan sonra sevilmediğiöe emin oldum

Senin çocuk istememen ne kadar normalse kocanın istemesi de o kadar normal. Bir insan başkasının aklına uyduğu için çocuk uğruna bu kadar kavga etmez karısıyla, saçmalamışsın uymaca akıllı filan diye. Bazı konularundan az çok biliyorum. Buraya yazıyorum ki siz yakında boşanma aşamasına geçeceksiniz. Sakın çocuk yapmayın, bir de o harcanmasın bari.

O dediği laf, taşıyıcı anne sandığın da sandığın kadar skandal bir laf değil. Sendeki çocuk kavgası değil, hayali bir kadını bile kıskanmak.

Seviyorum çünkü ama bu tartışmadan sonra sevilmediğiöe emin oldum
Ben bu adamın yalnızca seni değil, kendini de sevmediğini düşünüyorum.
Bir insan evladı kendine bu eziyeti yapmamalı.
Konuların gerçekse yediniz bitirdiniz yahu elif.
Bırakın, akışına bırakın.
İkiniz de önünüze bakın.

Batum olayının ne kadar üstünü kapatırsan kapat, bak senin anlattıklarına göre adam seni aldattı.
Kabul etmiyorsun bunu. Bence sevmiyor, kendisi de hiç sağlıklı değil.

Aldattığına dair kanıt olsa bir dk durmam zaten bide bu tartışmaşarın dışında da gayet iyiyiz ama işte..tartışınca herşey eayından çıkıyo

İnsan gibi konuşsaydı o zaman bak hayatım yaşım geçiyo bi karar verelim deseydi niye tartışıyo

Kusura bakmayin ama cok egoist bir izlenim birakiyorsunuz ne demek cocuk ayak bagi ne demek sadece kendi istekleriniz icin yaşamak ? Eşiniz başkalari soruyor diyerekten bence kendi cocuk istegini size hissettirmek istemiş. Biraz anlayış, siz nasil bebek istemediginiz icin anlayış bekliyorsaniz eşiniz de bebek ozlemini anlayisla karsilamanizi bekler.

İnsan gibi söyleseydi keske
Ne demek taşıyıcı anne insan düşmanına söylemez bunu

Laftan anlamıyo musunuz yoksa bilerek mi yapıyosunuz? Annesi siz olacaksınız yine babası da kocanız. Acaba öfke kontrolünüz mü yok?Ayrıca taşıyıcı anne istiyoruuuuum dememiş kocanız yanlışlıkla sesli ifade edip kendini ipe götürmüş,yazık.

bence eşiniz espri yapmış bile olabilir. mesela "bi makine bi teknolojik alet olsaydı da spermi koyunca bebeği verseydi(!) " anlamında söylemiş olma ihtimali hiç mi yok? ciddi soruyorum, yapıyoruz böyle şakalar tartışma esnasında da olsa

İşte o da anne oluyo bu mide bulandırıcı değil mi

Mide bulandirici olan sizin bu dusunceniz.
Tasiyici anne ile cocuk sahibi olan, ya da evlat edinen anneler bu yazdiklarinizi okuyunca ne hissedecekler umrunuzda degil dimi? Kendinizden baska kimseyi umursamayan bencil bir insansiniz ve bu da benim midemi bulandirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…