Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Ya sadece benim çocuğum olur dedi bu ne demek

esin cocouk istiyor sen istemiyorsan kac yil daha beklemeyi planliyor seninle evli kalarak sence. bu cok dogal bir istek, butun canlilar uremek ister. sen gecerli sebeplerinle istemiyor olabilirsin ama esin istiyorsa cozumunuz ne?
ben simdi degil iyice bir gezip tozduktan sonra istiyorum dememissinki coocuk ayak bagi demissin, benim istedigim deger verdigim birseye helede cocuga ayak bagi desen birisi bende sinir olurum esinin soylediginden fazlasinida soylerim, keske"cnm hayatim" soyle boyle deseydi demissinde sen adama ne tarz konustunki o sana cnm hayatim diyim yumusak yaklassin, biraz kendi tarzinida gozden gecirebilirsin?

Bu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık bu

Elif taşıyıcı anneligi arastırdınız mı acaba? Nedir ne degildir diye?

Anne o olmuyor tatlım
Senin dna nı taşıyan senin yımurtandan döllenen bir bebek oluyor. Senin bebeğin yani.

Evine çaya gittiysen telefonunu kapatma
Eşin başına bişi geldi sanmasın
Yok açtımda aramıyo zaten artık
Evet anladım dediğini ama sadece benim çocuğum olur dedi eşim.
İşte bu yüzden patladım bu kadar ama benim yumurtamda olsa başka bir kadının vücudunda olcak bu çok çirkin bana göre

Ben ona demedim zaten ayak bağını burda yazdım o kelimeyi
Ona dedim ki bak bir yıl dolmadı daha yani insan gibi konuştum ama güzellikten anlamıyo

Sen o şekilde mi konuştun? Hayatım canim gibi laflar tartışma sırasında ancak bir taraf alttan alırsa duyulabilir zira.
Daha önce evet çok güzel konuştum bak dedim gezelim bir yıl olmadı daha dedim
Ama bugün çok üzerime geldi sanki ben hiç istemiyorum demişim ona

Ben ona demedim zaten ayak bağını burda yazdım o kelimeyi
Ona dedim ki bak bir yıl dolmadı daha yani insan gibi konuştum ama güzellikten anlamıyo

eski konulari gondeme getiripte siz zaten uyumsuzssunuz bebek hata olur zaten falan demiycem, asil sordugun bu degil. ama gorudgum zaten karsilikli konusabilen bir ciftte degilsiniz.
esin sadece mileltin baskisindan istiyorsa cocougu zaten cok buyuk hata. yok ben baba olmak istiyorum gercekten diyosa o zmn usulunce oturup kaarinizi vermeniz gerekiyor. artik sen hic cocouk buyutesim yok dersen ayrilirsiniz, yok dogurmam ama buyuturum belki dersen tasiyici anneligi dusunursunuz ki buda en mantiksizi bence.

Daha önce evet çok güzel konuştum bak dedim gezelim bir yıl olmadı daha dedim
Ama bugün çok üzerime geldi sanki ben hiç istemiyorum demişim ona

ama suda var sen oalyi bi tek gezmeye indirgiyosan, karsidan cok sacma duruyor bilesin. gez gez dunya bitmez ki cocouklada gezilir. biz cokca gezdik kizimizla. bekarkende bu kadar gezebiliyordum yani.
ama yok anne olasim yok, cocouk buyutemem, doguramam dersen o baska konu tabi.

Evet biliyorum zaten ama çok çok yanlış bana göre evlat edinelim deseydi
Evlat edinelim dese, bana çocuğun olmayacak dedi ühühü diyecektin.
Onu demesen benden çocuk istemiyor diyecektin
Onu demesen benimle çocuk için evlenmiş hemen de evlatlık dedi diyecektin.

Taşıyıcı anne demek istememiş adam, tahminen keşke bir teknoloji gelişse de spermlerimden bebek oluşsa demiş.

Çünkü taşıyıcı anne teknolojisi var, adam ne demiş keşke olsa demiş. Taşıyıcı annelik zaten yasal değil bu ülkede, unutabilirsin bunu.

Çok fena patlayacaksınız elif.

Öyle gerçekten şu anda anne olamam gibi geliyo

Evet biliyorum zaten ama çok çok yanlış bana göre evlat edinelim deseydi

Ama bak sadece sana göre yanlış. Burdaki kimse icin yanlış degil ve büyük ihtimalle esin icin de yanlış olan bisey yok. Çünkü cocuk ha kavanozda büyümüş ha tasıyıcı kadının karnında.

Lütfen haksızlık ettigini kabul et, bu kötü bir sey degil ki. Olabilir konuyu yanlış algılamış olabilirsin.

Esin sadece sitemini belirtmis sana, üstelik burada kırıcı bir sey de yok.

Eşini hiç beğenmiyorum Elif. Elalem lafıyla çocuk gibi büyük bir karar verilmez. Zaten karakterli, dik duran bir insana toplum baskı yapamaz eşin zayıf karakterli. Bana da ne zaman ivlinciksin cnm yapmaya çalışanlar oldu taş gibi sağlam durdum daha da lafını edebilen olmadı.

İşte bilmiyotum anlayamıyorum gerçekten istiyor mu yoksa baskı yüzünden mi beni sıkıştırıyo sanki kendisi taşıycak dokuz ay

Evet, çünkü kelime anlamı tam olarak karşılıyo durumu, hatun sadece taşıyıcı oluyo ki eşinin bunu kastettigini sanmam çünkü zaten var bu teknoloji
İşte ben kaldıramıyorum düşüncesini bile

28

Yoo ben çok isterdim evlat edinmeyi ama eşimde o yürek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…