- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ya sadece benim çocuğum olur dedi bu ne demekLaftan anlamıyo musunuz yoksa bilerek mi yapıyosunuz? Annesi siz olacaksınız yine babası da kocanız. Acaba öfke kontrolünüz mü yok?Ayrıca taşıyıcı anne istiyoruuuuum dememiş kocanız yanlışlıkla sesli ifade edip kendini ipe götürmüş,yazık.
İşte o da anne oluyo bu mide bulandırıcı değil mi
Bu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık buMide bulandirici olan sizin bu dusunceniz.
Tasiyici anne ile cocuk sahibi olan, ya da evlat edinen anneler bu yazdiklarinizi okuyunca ne hissedecekler umrunuzda degil dimi? Kendinizden baska kimseyi umursamayan bencil bir insansiniz ve bu da benim midemi bulandirdi.
Ama annesi başka bir kadın olcak
Hem ahlaki hem duygusal açıdan mide bulandırıcı bu
Bana dorsalar benim çocuğum olacaksa eşimden olsun derdim başkasından aska düşünemezdim çünkü seviyorum ama içimdeki sevgiyi bitirmeye başladı
Yok açtımda aramıyo zaten artıkAnne o olmuyor tatlım
Senin dna nı taşıyan senin yımurtandan döllenen bir bebek oluyor. Senin bebeğin yani.
Evine çaya gittiysen telefonunu kapatma
Eşin başına bişi geldi sanmasın
Ben ona demedim zaten ayak bağını burda yazdım o kelimeyiesin cocouk istiyor sen istemiyorsan kac yil daha beklemeyi planliyor seninle evli kalarak sence. bu cok dogal bir istek, butun canlilar uremek ister. sen gecerli sebeplerinle istemiyor olabilirsin ama esin istiyorsa cozumunuz ne?
ben simdi degil iyice bir gezip tozduktan sonra istiyorum dememissinki coocuk ayak bagi demissin, benim istedigim deger verdigim birseye helede cocuga ayak bagi desen birisi bende sinir olurum esinin soylediginden fazlasinida soylerim, keske"cnm hayatim" soyle boyle deseydi demissinde sen adama ne tarz konustunki o sana cnm hayatim diyim yumusak yaklassin, biraz kendi tarzinida gozden gecirebilirsin?
Evet biliyorum zaten ama çok çok yanlış bana göre evlat edinelim deseydiElif taşıyıcı anneligi arastırdınız mı acaba? Nedir ne degildir diye?
Daha önce evet çok güzel konuştum bak dedim gezelim bir yıl olmadı daha dedimSen o şekilde mi konuştun? Hayatım canim gibi laflar tartışma sırasında ancak bir taraf alttan alırsa duyulabilir zira.
Taşıyıcı anne meselesini miBence bilmiyorsun meseleyi
Ben ona demedim zaten ayak bağını burda yazdım o kelimeyi
Ona dedim ki bak bir yıl dolmadı daha yani insan gibi konuştum ama güzellikten anlamıyo
Daha önce evet çok güzel konuştum bak dedim gezelim bir yıl olmadı daha dedim
Ama bugün çok üzerime geldi sanki ben hiç istemiyorum demişim ona
Taşıyıcı anne meselesini mi
Evlat edinelim dese, bana çocuğun olmayacak dedi ühühü diyecektin.Evet biliyorum zaten ama çok çok yanlış bana göre evlat edinelim deseydi
Öyle gerçekten şu anda anne olamam gibi geliyoama suda var sen oalyi bi tek gezmeye indirgiyosan, karsidan cok sacma duruyor bilesin. gez gez dunya bitmez ki cocouklada gezilir. biz cokca gezdik kizimizla. bekarkende bu kadar gezebiliyordum yani.
ama yok anne olasim yok, cocouk buyutemem, doguramam dersen o baska konu tabi.
Evet biliyorum zaten ama çok çok yanlış bana göre evlat edinelim deseydi
İşte bilmiyotum anlayamıyorum gerçekten istiyor mu yoksa baskı yüzünden mi beni sıkıştırıyo sanki kendisi taşıycak dokuz ayeski konulari gondeme getiripte siz zaten uyumsuzssunuz bebek hata olur zaten falan demiycem, asil sordugun bu degil. ama gorudgum zaten karsilikli konusabilen bir ciftte degilsiniz.
esin sadece mileltin baskisindan istiyorsa cocougu zaten cok buyuk hata. yok ben baba olmak istiyorum gercekten diyosa o zmn usulunce oturup kaarinizi vermeniz gerekiyor. artik sen hic cocouk buyutesim yok dersen ayrilirsiniz, yok dogurmam ama buyuturum belki dersen tasiyici anneligi dusunursunuz ki buda en mantiksizi bence.
İşte ben kaldıramıyorum düşüncesini bileEvet, çünkü kelime anlamı tam olarak karşılıyo durumu, hatun sadece taşıyıcı oluyo ki eşinin bunu kastettigini sanmam çünkü zaten var bu teknoloji
28kac yasindasin
Yoo ben çok isterdim evlat edinmeyi ama eşimde o yürek yokEvlat edinelim dese, bana çocuğun olmayacak dedi ühühü diyecektin.
Onu demesen benden çocuk istemiyor diyecektin
Onu demesen benimle çocuk için evlenmiş hemen de evlatlık dedi diyecektin.
Taşıyıcı anne demek istememiş adam, tahminen keşke bir teknoloji gelişse de spermlerimden bebek oluşsa demiş.
Çünkü taşıyıcı anne teknolojisi var, adam ne demiş keşke olsa demiş. Taşıyıcı annelik zaten yasal değil bu ülkede, unutabilirsin bunu.
Çok fena patlayacaksınız elif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?