Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

Bilmiyorum ben çok alındım çünkü işk söylediğinde benim çocuğum olur istemiyosan dedi
E nerden kimin yumurtasından olacak??? Ben buna patladım

Aynen öyle ben soranları susturdum bi daha ağızlarını açamadılar milletin lafıyla hareket ediyo

Benimde eşim istemiyor ben istiyorum. Biraz sert konusmussunuz siz de eşiniz de sinirle söylenmiş. Belki millet ne der diye değil gerçekten istediği için insanların lafini takıyor gibi gorunuyordur.Eşim de suan sorduklarında daha yok diyor ben de ona kızıyorum. Sanki olmuyor . Desene düşünmüyorum

Yok çok ağır konuşmadım ona karşı ama işittiğim şey çok ağırdı
Çocuk istememekte çok haklısın,çocuk hepten mahveder bu evliliği bu lafımı yaz kenara
Kesinlikle katılıyorum işte bunu düşünemiyo eşim bu kadar kafa yok onda

Bilmiyorum ben çok alındım çünkü işk söylediğinde benim çocuğum olur istemiyosan dedi
E nerden kimin yumurtasından olacak??? Ben buna patladım

O kadar düşünmemistir onu sinirle söylemistir elif. Biraz hararetli bir ciftsiniz malum. :)

Endise etme, bu kadar alıngan olmak iyi değil.

Çocuk çok hassas bir konu ve birlikte istenmeli hatta birlikte çok istenmeli.

Ayak bağı lafını doğru bulamadım bir kızım var çok büyük sıkıntılarla büyüyor ama benim bir parçam yarım bile değilim onsuz.

Ve kesinlikle aile bağıniz sağlam ise düşünün çünkü çocuk bir evliliğin en büyük imtihanı hasarsiz çıkmak çok zor

Aynen öyle ben soranları susturdum bi daha ağızlarını açamadılar milletin lafıyla hareket ediyo

Elifcim cidden çocuk isteyen insan oturur adam gibi konuşur, BEN çocuk istiyorum der. Başkaları soruyor cevap veremiyorum yapalım bir çocuk işte yeaaaa kulağa gerçekten çok ezik geliyor.

cocuk ayak bagi gibi geliyorsa sakin sakin yapmayin suan,yani denemeyin bile..
cocuk icin yanip tutusana bile bi sure hayati dar ediyor bu psikoloji zira,tabi zamanla alisiliyor surekli birini beslemek oynamak ihtiyaclarini gidermek vs..ama zorlu bi surec.

Elifcim cidden çocuk isteyen insan oturur adam gibi konuşur, BEN çocuk istiyorum der. Başkaları soruyor cevap veremiyorum yapalım bir çocuk işte yeaaaa kulağa gerçekten çok ezik geliyor.
Kesinlikle öyle daha ne istediğini bilmiyor herkes gün geçtikçe olgunlaşır bu insanlıktan çıkıyo

Bencede çok çok büyüyo gözümde şu an
Bencede öyle

bu adamla cocuk evet tam bir ayak bagı olur..yapma pişman olursun
Evet daha kendi büyümemiş bide çocuk istiyo

Konunuzu okurken bir yandan da kafamda toparlamaya çalıştım da sizin sorununuz birbirinizi yanlış ifade etmeniz.
Şimdi konunun sonunda daha yeni evliyiz belki 1 yıl sonra fikrim değişecek diye belirtmişsiniz ama konunun başında çocuğu ayak bağı olarak görüyorum diye yazmışsınız.
Şimdi benim kafam karıştı?
Hangisi sizin sorununuz?
Siz eşinize çocuğu ayak bağı olarak görüyorum demek yerine daha anlaşılır şekilde "Aşkım daha çok yeni evliyiz kendimize biraz zaman tanıyalım ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum" demiş olsaydınız daha makul olurdu.
Ama siz eşinize daha başında kestirip atmışsınız eşiniz de haklı olarak sizin damarınıza basmak istemiş ve başarmışta.
Asıl konu bu çocuk işini evlenmeden önce eşinizle hiç konuşmadınız mı?
Hani genelde evlilik öncesi flört eden çiftler evlilik hayalleri kurar ve bu hayalleri doğacak olan çocukları ile süsler hatta kız olursa ismi şu erkek olursa ismi bu olsun vs gibi konuşmalar yapılır.
Sizde bu tarz konuşmalarda mı olmadı?
Yani eşiniz sizin bu çocuk olayına bakış açınızı evvelinden bilip şimdi kalkıp size böyle yapıyorsa çok ayıp etmiş derim.
Ama yok siz evlendikten sonra bu tutumunuzu anca belli ettiyseniz o zaman da eşiniz haklı diyeceğim.
Birde en son kurduğunuz cümle var ya hani? "Allaha havale ettim" diye
Demek ki inançlı birisiniz ki Allah'ın adaletine sığınmışsınız.
O halde bu güzel meziyetinizle eşinize gidip konuştuğu kelimelerin çok yanlış ve kırıcı olduğunu ve bebek konusunda biraz zamana ihtiyacınız olduğunu eşinizle başbaşa biraz daha vakit geçirmek istediğinizi herşeyin vakti zamanı gelince olacağını söyleyin.
Hem huzurunuz kaçmaz hem eşiniz dediğinden utanır ve etraftakilerin de ağzının payını verir diye düşünüyorum.

Şu an düşünmediğim için biraz daha zamana ihtiyacım olduğu için ayak bağı olur dedim
Yani zaman geçtikçe belki bende isterim bilmiyorum
Daha önce konuştuk yani evlenmeden önce ama iş ciddiye binince korktum ben açıkcası
Ama ona ben söyledim zaten önce bi gezelim evlilüiöiz otursun dedim bak bir yıl bile olmadı dedim. Yani ona karşı ters bir cümle kurmadım hiç ayak bağı kelimesinide söylemefim ona burda kullandım o kelimeyi.
Ben sadece ona baskı yapanlara kızdım ve haklıyımda ne hadlerine değil mi ama

Daha 1 yillik evliyken haklisiniz cocuk istememekte.ben de ilk yillarda hemen cocuk yapilmasina karsiyim.esiniz de isteyen biriymis olabilir bazilari hemen istiyor ama duzgunce halletseydiniz keske.esinizin soyledigi soze sinirlenmis olabilirsiniz ama bu tepki fazla bana gore.sizin tepkinizden sonra sinirle soylenmis bir soz.bu kadar sert davranmayin.zaten siz istemezken cocuk yspmaniz cok yanlis olur.cocuk buyutmek zor is sabir istiyor,istemezken yapilacak birsey degil.bence esinizle arayi duzeltin bu kadar kizmayin ona.ayrica baskalari neden karisirki boyle ozel birseye,ona cok kiziyorum

bence elif normalde kendi bebeği olsun istiyor. ama kocasına güvenemiyor. adam çok kötü hareketler yaptı. elif de ona güvenip çocuk yapamıyor olay bundan ibaret. elif ben de senin eşini çok sevdiğini düşünmüyorum. daha doğrusu güvenemiyorsun. haklısın da. çocuk yapma bu adamla

Evlilik de ayakbagi işte böyle. Sen istemezsin esin çocuk ister hoopp eş ayakbagi karaktersiz gerizekalı futursuz bir adam olur.
Ruhen evliliğe ve çocuk sahibi olmaya hazır olmazsan herkes ve hersey ayakbagi oluverir.
Eşiniz çocuk istiyor diye karakteri zayıf olmaz bence. Eşinizle daha 1 yıldır evliyiz daha gezelim tadını çıkaralım evliliğin. Sonra hazır olunca konuyu tekrar düşünürüz demek daha mj zor adamla ben çocuk istemiyorum diye kavga etmekten.
Konu Sahibi esinizin sözünde bence bir sorun yok çocuk doğurma kabiliyetini olsa dogururdum diyecek kadar çok istedi diye trip atmanizin da manası yok sanki.

Evlenmeden once istiyormussunuz. Ben bu durumda esinizi hakli buldum. Ayrica soyledigi lafi cok abartmissiniz. Ona yok buna yok ne desin adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…