- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bilmiyorum ben çok alındım çünkü işk söylediğinde benim çocuğum olur istemiyosan dediAma bak sadece sana göre yanlış. Burdaki kimse icin yanlış degil ve büyük ihtimalle esin icin de yanlış olan bisey yok. Çünkü cocuk ha kavanozda büyümüş ha tasıyıcı kadının karnında.
Lütfen haksızlık ettigini kabul et, bu kötü bir sey degil ki. Olabilir konuyu yanlış algılamış olabilirsin.
Esin sadece sitemini belirtmis sana, üstelik burada kırıcı bir sey de yok.
Aynen öyle ben soranları susturdum bi daha ağızlarını açamadılar milletin lafıyla hareket ediyoEşini hiç beğenmiyorum Elif. Elalem lafıyla çocuk gibi büyük bir karar verilmez. Zaten karakterli, dik duran bir insana toplum baskı yapamaz eşin zayıf karakterli. Bana da ne zaman ivlinciksin cnm yapmaya çalışanlar oldu taş gibi sağlam durdum daha da lafını edebilen olmadı.
Benimde eşim istemiyor ben istiyorum. Biraz sert konusmussunuz siz de eşiniz de sinirle söylenmiş. Belki millet ne der diye değil gerçekten istediği için insanların lafini takıyor gibi gorunuyordur.Eşim de suan sorduklarında daha yok diyor ben de ona kızıyorum. Sanki olmuyor . Desene düşünmüyorumevlenmeden önce bu kadar isteksiz değildim hatta istiyodum.
Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??
Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.
Yok çok ağır konuşmadım ona karşı ama işittiğim şey çok ağırdıBenimde eşim istemiyor ben istiyorum. Biraz sert konusmussunuz siz de eşiniz de sinirle söylenmiş. Belki millet ne der diye değil gerçekten istediği için insanların lafini takıyor gibi gorunuyordur.Eşim de suan sorduklarında daha yok diyor ben de ona kızıyorum. Sanki olmuyor . Desene düşünmüyorum
Kesinlikle katılıyorum işte bunu düşünemiyo eşim bu kadar kafa yok ondaÇocuk istememekte çok haklısın,çocuk hepten mahveder bu evliliği bu lafımı yaz kenara
Bilmiyorum ben çok alındım çünkü işk söylediğinde benim çocuğum olur istemiyosan dedi
E nerden kimin yumurtasından olacak??? Ben buna patladım
Yok yok düşünmüştürO kadar düşünmemistir onu sinirle söylemistir elif. Biraz hararetli bir ciftsiniz malum. :)
Endise etme, bu kadar alıngan olmak iyi değil.
Aynen öyle ben soranları susturdum bi daha ağızlarını açamadılar milletin lafıyla hareket ediyo
Sevmiyor bence.Soruyorum sizlere beni sevse benden başkasından çocuk düşünebilir mi???
Kesinlikle öyle daha ne istediğini bilmiyor herkes gün geçtikçe olgunlaşır bu insanlıktan çıkıyoElifcim cidden çocuk isteyen insan oturur adam gibi konuşur, BEN çocuk istiyorum der. Başkaları soruyor cevap veremiyorum yapalım bir çocuk işte yeaaaa kulağa gerçekten çok ezik geliyor.
Bencede çok çok büyüyo gözümde şu ancocuk ayak bagi gibi geliyorsa sakin sakin yapmayin suan,yani denemeyin bile..
cocuk icin yanip tutusana bile bi sure hayati dar ediyor bu psikoloji zira,tabi zamanla alisiliyor surekli birini beslemek oynamak ihtiyaclarini gidermek vs..ama zorlu bi surec.
Bencede öyleSevmiyor bence.
Evet daha kendi büyümemiş bide çocuk istiyobu adamla cocuk evet tam bir ayak bagı olur..yapma pişman olursun
Konunuzu okurken bir yandan da kafamda toparlamaya çalıştım da sizin sorununuz birbirinizi yanlış ifade etmeniz.evlenmeden önce bu kadar isteksiz değildim hatta istiyodum.
Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??
Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.
Şu an düşünmediğim için biraz daha zamana ihtiyacım olduğu için ayak bağı olur dedimKonunuzu okurken bir yandan da kafamda toparlamaya çalıştım da sizin sorununuz birbirinizi yanlış ifade etmeniz.
Şimdi konunun sonunda daha yeni evliyiz belki 1 yıl sonra fikrim değişecek diye belirtmişsiniz ama konunun başında çocuğu ayak bağı olarak görüyorum diye yazmışsınız.
Şimdi benim kafam karıştı?
Hangisi sizin sorununuz?
Siz eşinize çocuğu ayak bağı olarak görüyorum demek yerine daha anlaşılır şekilde "Aşkım daha çok yeni evliyiz kendimize biraz zaman tanıyalım ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum" demiş olsaydınız daha makul olurdu.
Ama siz eşinize daha başında kestirip atmışsınız eşiniz de haklı olarak sizin damarınıza basmak istemiş ve başarmışta.
Asıl konu bu çocuk işini evlenmeden önce eşinizle hiç konuşmadınız mı?
Hani genelde evlilik öncesi flört eden çiftler evlilik hayalleri kurar ve bu hayalleri doğacak olan çocukları ile süsler hatta kız olursa ismi şu erkek olursa ismi bu olsun vs gibi konuşmalar yapılır.
Sizde bu tarz konuşmalarda mı olmadı?
Yani eşiniz sizin bu çocuk olayına bakış açınızı evvelinden bilip şimdi kalkıp size böyle yapıyorsa çok ayıp etmiş derim.
Ama yok siz evlendikten sonra bu tutumunuzu anca belli ettiyseniz o zaman da eşiniz haklı diyeceğim.
Birde en son kurduğunuz cümle var ya hani? "Allaha havale ettim" diye
Demek ki inançlı birisiniz ki Allah'ın adaletine sığınmışsınız.
O halde bu güzel meziyetinizle eşinize gidip konuştuğu kelimelerin çok yanlış ve kırıcı olduğunu ve bebek konusunda biraz zamana ihtiyacınız olduğunu eşinizle başbaşa biraz daha vakit geçirmek istediğinizi herşeyin vakti zamanı gelince olacağını söyleyin.
Hem huzurunuz kaçmaz hem eşiniz dediğinden utanır ve etraftakilerin de ağzının payını verir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?