Çocuk yüzünden çok kötü tartıştık

elifff_____ Ben kocanı inşaAllah sabrınla anlayışınla saygıyla ikna etmen konusunda sana dua edeceğim.
Çünkü bir kadın olarak kocandan anlayış beklemiyorum ama bu durumu senin düzeltebileceğine eminim
Umarım herşey dilediğince ve gönlünce olsun.
Rabbim sana en kısa zaman da bu konu hakkında Hidayet versin canım.

ananen kendi örf adetiyle hamile kalamasaydı sen de olmazdın farkında mısın acaba. çocuğu olmayan kadın psikolojisi bozulduğu için eşi başka çocukları sevmesini istememiş de olabilir. sence kocasını mı kıskanmış yoksa kendi çocuğu olmadığı mı aklına gelmiş yazdığın yazıda. bence gayet etik. yine senin yazdığın yazıda çocuğu olmayan kadın bu yolla KENDİ bebeğine sahip olsaydı kriz geçirmesine de hiç gerek kalmazdı

Abartimissin bence ..taşıyıcı anneliği kasdettigini sanmam ..yani saçmalama sadece ,ayrıca anlayisli olmalının bence sen nasıl istemiyorsan ,o isteyebilir ..

Hemen bir düzetme yapayım canım
Ben Anneanne demedim anane dedim
Anane halk dilinde gelenek görenek anlamına geliyor.
Ve konu uzamasın polemik yaşanmasın diye bu konu hakkında bir anket yapılsın diye de belirttim zaten.
Çıkan sonuca göre sizin ve benim savunduğumuz görüşün kadınlar arasında genel olarak nasıl karşıladığını öğrenmiş oluruz.

aslında bu olayı anketle çözmek de çok mantıklı değil. çocuğu olan taşıyıcı gebelik ne gerek var diye hayıra basacağı bariz. ancak normal yollardan anne olamayanlara, tedaviye de karşılık vermeyip yıllarca annelik hasretiyle yananlara sormak lazım bu soruyu. Rabbim dermansız dert vermesin. yoksa insanlar da zevkine taşıyıcı annelik yoluna girmez bence

anlatamazsinn bosuna ugrasma cnm boyle kafani vurursun bi yerde

Zaten anket doğal yollardan anne olamayanlar için olmalı.
Zira doğal yollardan hamile kalan bir kadın asla doğal yollardan hamile kalamayan ve annelik duygusunu yaşayamayacak olan bir kadını zaten anlayamaz.
Ankete herkes katılırsa haksızlık olur.

dimi. aslında ankete hiç gerek yok. çünkü ülkemizde böyle bir uygulama yok. elif olmayan bişeye alınmış. yine

Keske evlenmeden once cocuk ayak bagi istemiyorum deseydiniz siz istemiyor olabilirsiniz ama esiniz belliki hazir ve istiyor hic bir sebep sizi mazur göremez. Kesinlikle cocuk yapin degil yorumum kendinizce haklisiniz ama esinizde en az sizim kadar hakli hatta fazlasi var. Bunu esine yapan bir erkek olsa buradaki bircok insan bosan derdi size tepkilerini merak ediyorum.

dimi. aslında ankete hiç gerek yok. çünkü ülkemizde böyle bir uygulama yok. elif olmayan bişeye alınmış. yine
Ülkemizde yok ama yurtdışında yabancı uyruklu taşıyıcı anneler var ve ülkemiz de yasal olmasa bile imkanları olanlar bu işi yurtdışın da hallediyor maddi imkanı olmayanlar da eşlerinin üzerine gizliden başka kadın getiriyor.
Alan razı veren razı Bu konu uzar gider vallahi

deme öyle ya kuma olayına kadar taşıyıcı annelik daha iyi değil mi aynen uzar gider boşver olay bu bile değildi aslında iyi mi

Keske evlenmeden once cocuk ayak bagi istemiyorum deseydiniz siz istemiyor olabilirsiniz ama esiniz belliki hazir ve istiyor hic bir sebep sizi mazur göremez. Kesinlikle cocuk yapin degil yorumum kendinizce haklisiniz ama esinizde en az sizim kadar hakli hatta fazlasi var. Bunu esine yapan bir erkek olsa buradaki bircok insan bosan derdi size tepkilerini merak ediyorum.

Öncelikle şu "el-alemin"çocuk yokmu sorusuna takılmayın yeni evlilere çocuk yokmu ?,çocuk olana 2.yokmu Vs sorulur maksat muhabbet. Bencede hoş sohbetler değil. Ayrıca gerçekten daha yeni evliymişin önce evliliğe esinle aynı evde yaşamaya Vs Alismalisin, bu konuda çok haklısın. Ancaaakk senin istememen kadar eşininde istemesi çok normal. Evlenmeden önce bu fikri eşine belirtmeliydin çok önemli bir konu keza eşim çocuk istemese çok aşığım ama evlenmezdim. Şuan bebeğim var çok mutluyuz fakat ikimizinde istediği zamanda oldu. Bu çok önemli tek başına olsun yada hadi olmasın durumu değil bu.
Öyle evlilikte te ayrilmayacaksan hemen anneye babaya gidilmez. Sen affedersin ama onlar biricik kizlarini üzeni içten affetmez ve akılları hep sizde kalır. Biraz olgunca davransaniz keşke ileride böyle yaparsan işler çok karışır.

Ben bu lafta bu kadar abartilcak bi sey gormedim, yorunlarinizdan gördüğüm kadariyla sabit fikirli biri gibisiniz. Ustelik hemen yukseliyorsunuz. Kari koca arasinda tartisma olur, ne kadar onemli de olsa hakli da olsaniz olgun tartismak lazim, telefon kapatmalar anne evine gitmeler falan hos degil. Dedigi lafi okuyunca da gozumde bi makine canlandi, makineye spermleri koysam da bebek ciksa gibi. Bu kadar abarti bir laf degil, tasiyici anne hic cikmaz bu laftan bana kalirsa. Donun evinize duzgunce konusun, bu ciddi bir konu, boyle halledilmez.

Siz hakarete varacak şekilde sert konuştuysanız o da bir sinirle demiştir neticede İNSAN .. Ölümlü dünyda değmez kii evlisiniz ben istemiyrum demekle olmaz ortak kararla olur benim bildiğim evlilikte her şey.. diğer türlüsü bencilliğe girer

Ben bu kadının akademisyen olduğuna zerrece inanmıyorum, hatta aklınca buradaki insanlarla dalga geçen birisi.
Siz söyleyin hanımlar 'sanane, diyemiyomusun, hiçbirşey, bide, belkide" yazan birisi nasıl akademisyen olabilir?

Canı sıkıldıkça konu açıp eğleniyor resmen. Artık bendeki intibası bu.

Kesinlikle katılıyorum

Amin çok sağol, umarım dediğin gibi olur

Abartimissin bence ..taşıyıcı anneliği kasdettigini sanmam ..yani saçmalama sadece ,ayrıca anlayisli olmalının bence sen nasıl istemiyorsan ,o isteyebilir ..
Yoo onu kastetti eminim bişeyler daha söyledi ama sinirden unuttum hepsini
Demek ki olsa yeltenicek

Ben onunda hazır olduğunu düşünmüyorum tamamen aklına giriyo birileri

O bağırmaya başladı birden ben bu yüzden sinirlendim
Annemin evine öylesine gittim kafa dağıtmak iöin ebi terketmedim yani
Eminim taşıyıcı anneliği kastetti
Yok ona karşı sert konuşmadım onu dolduranlara kızdım o birden sinirlendi
Ben edebiyatçı değilim
İnanmıyorsan inanma çok umurumda zaten
Eğleniyorsam ne diye kınularımın dibinden ayrılmıyorsun hadi başka konulara...

yav elif ne demek olursa yeltenecek. o kadar basit bi olay mı bu. elifcim kabul et işte sen eşine güvenmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…