Valla az kaldı görüşmeye. Ortaya çıkacak. Yazıcam zaten buraya hemen. Eğer ki bi şey yoksa ben çok büyük bir paranoyağım.Konuyu yeni okudum ve aynen bunları düşündüm. Hani vardır ya koca aldatinca çiçek almaya başlar diye bir klişe. Aynı şekilde durduk yerde ilişki durumu değişeyim diye gözünüze sokarak yapması ama onu da aslında yapmaması falan. Bana yeni biriyle bir şeyler planlıyor da ortaya çıkarsa size'ilişki durumumu biliyor, aramızda hiç öyle bir şey yok ' falan demek için yol yapiyor gibi geldi. Ya da durduk yerde günahını alıyoruz, kazara yapmıştır proflar da yanilabilir
84lü. Yaa bana hiç öyle gelmemişti o zaman. Biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 2-3 ay olmuş. Bir eşyası onda kalmış. Bu da geri istememiş. Biz yeni beraber olmaya başladığımızda kız buna mesaj atmış iade edicem diye. Bana böyle böyle bir şey oldu diye anlatmıştı. İlk başta bana bunu söylemene ne gerek var halletseydin ya da ne biliyim genelde insan karşısındakini huzursuz etmemek için anlatmaz dediğimde bence açık olmak daha doğru sen benim sevgilimsen senden gizli bir şey yapmak istemem demişti.Kac yasinda bu çocuk o aramizda gizli olmasin yarin birgun başkasından duyma tarzi anlattigi eski sevgilisinin esya mevzusu aşırı ergen geldi bana çünkü.Bir tek böyle düşünen ben miyim?
Valla az kaldı görüşmeye. Ortaya çıkacak. Yazıcam zaten buraya hemen. Eğer ki bi şey yoksa ben çok büyük bir paranoyağım.
Açıkçası suanda banada tuhaf geldi. Gercekten ne gerek var yani. Biraz korkusuz korkaklardan sanırım. Garip ve deli bence.84lü. Yaa bana hiç öyle gelmemişti o zaman. Biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 2-3 ay olmuş. Bir eşyası onda kalmış. Bu da geri istememiş. Biz yeni beraber olmaya başladığımızda kız buna mesaj atmış iade edicem diye. Bana böyle böyle bir şey oldu diye anlatmıştı. İlk başta bana bunu söylemene ne gerek var halletseydin ya da ne biliyim genelde insan karşısındakini huzursuz etmemek için anlatmaz dediğimde bence açık olmak daha doğru sen benim sevgilimsen senden gizli bir şey yapmak istemem demişti.
Evet ve bunu bu şekilde açıklaması çok güven vermişti bana.Yok çok büyük paranoyak değilsiniz çünkü şüphe çekecek şeyler var gerçekten. Ama eski sevgilisiyle konuştuğunu size söylemesi bana çok mantıklı geldi açıkçası. Biri görse size söylese vs eski sevgilisiyle görüştüğünü gizlemiş gibi olacak. Durduk yerde güveninizi kaybedecek. Ben olsam böyle bir durumda hem söylerdim hem de bana söylemesini isterdim.
Yaa aslında gerçekten bu davranış tuhaf değil düşününce. Ben onunla birlikte olmaya başladığımda eski eşim nereden öğrendiyse beni mesajlarla taciz etmeye başladı. Her yerden engelliyordum ama başka başka numaralardan ulşamaya devam etti. Bende kalan yüzüğünü istiyormuş meğer. Güvendiğim bir ortak arkadaşımıza verdim ona ulaştırması için. Ama o gün çok sinirlerim bozuldu. Erkek arkadaşım ruh halimi fark edip ısrarla neyim olduğunu sordu. Normalde asla söylemezdim. Eskilerle ilgili bir şey konuşmayı gereksiz buluyorum. Ama o bana bu eski kız arkadaşıyla ilgili eşya olayını söylediği için ben de böyle böyle oldu diye anlattım. Bana önceden söylemeni isterdim dedi. Haklı buldum.Açıkçası suanda banada tuhaf geldi. Gercekten ne gerek var yani. Biraz korkusuz korkaklardan sanırım. Garip ve deli bence.
Zaten aslan burcuymus
Bir de bence cok sinir bozucu konusmalari var onceki konunu okuyordum da,o astroloji kursundan sonra aranizda gecen diyolog cok sinir bozucu
Bos konusuyor biraz bu adam yani gereksiz konusuyor gibi geldi bana.
Öyleyse de allah karşıma çıkarsın şüphe etmektense kötü de olsa olanı olduğu gibi göreyim.Cocuga karşı icimde huzursuz birseyler oldu nedense
Bence kendini oldugundan farkli gosteren bir insanmış gibi . Ay bilmiyorum
Hani fazla kasıyor sanki ha
Ben biraz insan sarrafiyimdir senide uzmek istemem ama saglam pabuc degil gibi
Hıkayeyı sadece sızın gormedıgıne emin misin?İşte instagramda hiç gizlemiyor hatta o bana derdi sen niye benimle birlikte story paylaşmıyorsun diye. O yüzden şaşırdım. Bi de gizlemek isteyen adam durduk yere ben ilişki durumumu güncelleyeyim en iyisi niye desin? Bu derece sinsi miymiş şok oldum!
Devam da etme zatenYalan söyleyen adamla devam etmek istemiyorum.
İnstagramı diyorsanız evet çok eminim gözümle gördüm kaç kişinin baktığınıHıkayeyı sadece sızın gormedıgıne emin misin?
Yani herkes ya da sadece arkadaşları çok önemli diil orası benim için onun altında bi şey aramam ama sadece ben görebiliyorsam çok fenaBence durumunu sadece kişilerim gorebilirde yapmiş olabilir. Herkez yapmasi lazimdi ama.
ay hiç de gülemem işte valla ben kendimi biliyorum yani numara yaptığım suratımdan çok belli olur. Bakabilirsem kendim bakıcam bakamazsam da açık açık sorucam valla yeter sıkıldım kendimi yemektenarkadaşımın face inden sana baktım bir fotoğrafını gösterecekti
ikişkisi var yoktu sadece bana mı özel yaptın diye -gülebilirsiniz-
Yüzüne vurucam da telefonuna baktım gizlice diyip kendimi küçültmek istemiyorum.
Bence sevgiliniz yanlışlıkla yaptı.Hayır başak değil aslan. Başaklar tek eşli olur diye biliyorum pek böyle alengirli işlere girmezler.
profil açık sanırım. arkadaşın ile vs bu konuyu konuştuğunu söylersin. sosyal medyadan laf açıldı, x de durumunu ilişkisi var yaptı dersin. arkadaşın da tesadüf bişeye bakmak için sevgilnin profiline girmiştir ama görememiştir. sana bahseder. sen de iki profilden bakarsın, öğrenirsin gerçeği.
ayrıca kızlarla ne konuşuyor tam olarak?
Direkt sorucam bakamazsam telefonuna.
Mesela bir örnek vereyim. Kızın teki eskilerden, bi fotoğraf atmış açık saçık. Benimki fotoğraflar icloud'dan çalınıyor diyip bir haberin link'ini göndermiş. Kız da özlemedin mi hiç demiş. Çok mutlu bşr ilişkim var diye cevap vermiş. Bunu mesela kendisi söylemeden önce ben telefonunda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?