Çocukça bir yalan... o kadar saf mıyım :)

Arkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Hayatımm ben demeden ilişkisi var yapman beni aşırı mutlu etti çok romantiksin. Bsey daha istiyorummmmm fotomuzu da paylaşsanaaaaa
Biliyorum ilişkisi var yapmışken beni kırmazsın falan de bakalım ne diyecek kunduz
Fotoyu da sadece sen yapamaz kimse beğenmeyince ayıkcağını bilir çünkü.
Bi dene.

arkadasa katılıyorum

Arkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.

Ne yapmayı planliyorsunuz peki? Yani bunun için ayrılmak da biraz fazla olmaz mı? Ama güveninizi kaybettiyse ve soğuduysanız bir şey diyemem. Ben ayrilacak olsanız bile bu konuyu açıp direk sorun derim. Neden sadece ben görüyorum sence ben salak mıyım gibi? Nasıl gördüğünüzü sorarsa bir arkadaşa onun hesabindan profilini gosteriyordum sevgilimi merak etti diye, bir baktim ki ilişkisi yok yaziyor falan diyebilirsiniz. Karışık oldu biraz kusura bakmayın.

Ayrılmak istiyorsanız açık açık söyleyin ne diye kıvranıyorsunuz ki

Bir ilişkisi olduğunu neden gizlerki insan

Tek bir kişiden saklıyorsa bilemem ama hikayeleri açık herkese
Senin bir arkadaşın varsa onunla hiç alakası olmayan biri. Arkadaşın girip onun hikayelerini profilini görüyorsa dediğin gibi saklama imkanı yok.
O zaman ilişki durumunu neden saklar bilemedim. Belkide ilişki durumu yazmayı sevmiyordu seni oyalamak için öle bişi yaptı.

potansiyel yürüyenleri kaybetmek istemiyordur öyleyse. baştan kendisi demese siz böyle yap diye sıkıştırmış olsanız yine bir şey demem de kendi teklif ediyor ve aklısıra kandırmaya çalışıyor. En tahammül edemediğim karşıdakini aptal yerine koymaktır ya.

Tuhaf. Gerçekten aptalca. Bence yanlışlık olmuştur. Çünkü çok saçma.

Etraftan da ilgiyi kesmek istemiyor belli ki, kısmetlerini kapatmak istemiyor. Farkettiğinizi söyleyin, ayrılmayın ama burnu sürtsün bir. Güven kırıcı bir davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…