Siz kendi facebookunuzdan goruyordunuz ama yanlis mi hatirliyorumArkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Arkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Hayatımm ben demeden ilişkisi var yapman beni aşırı mutlu etti çok romantiksin. Bsey daha istiyorummmmm fotomuzu da paylaşsanaaaaaArkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Siz kendi facebookunuzdan goruyordunuz ama yanlis mi hatirliyorum
Hayatımm ben demeden ilişkisi var yapman beni aşırı mutlu etti çok romantiksin. Bsey daha istiyorummmmm fotomuzu da paylaşsanaaaaa
Biliyorum ilişkisi var yapmışken beni kırmazsınfalan de bakalım ne diyecek kunduz
Fotoyu da sadece sen yapamaz kimse beğenmeyince ayıkcağını bilir çünkü.
Bi dene.
Kanka :)Sarmaş dolaş fotoğraflarımız için ne diyecek ki kardeşim mi diyecek:)
Vay çakal.Arkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Evet sadece ben görüyordumSiz kendi facebookunuzdan goruyordunuz ama yanlis mi hatirliyorum
Ay buna da inanacak kız var mıdır sizce?:)))Kanka :)
Evet beni etiketlediği için ben görüyordumKonu sahibini etiketlediğini falan söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ondan dolayı görüyordur.
Arkadaşlar baktım. Haberi yok baktığımdan. Sadece kendisi görüyor.
Ayrılmak istiyorsanız açık açık söyleyin ne diye kıvranıyorsunuz kiİyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.
Bir ilişkisi olduğunu neden gizlerki insanİyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.
Senin bir arkadaşın varsa onunla hiç alakası olmayan biri. Arkadaşın girip onun hikayelerini profilini görüyorsa dediğin gibi saklama imkanı yok.Tek bir kişiden saklıyorsa bilemem ama hikayeleri açık herkese
Biz gençken yoktu bu kankalık. Sarılıyorlar, koluna giriyor, omzunda ağlıyor diğeri saçını okşuyor. Tabi bize garip geliyor ama belki de normal. Alışmamışız. Yaşlandım yaKanka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?