- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Direkt sorucam bakamazsam telefonuna.
Mesela bir örnek vereyim. Kızın teki eskilerden, bi fotoğraf atmış açık saçık. Benimki fotoğraflar icloud'dan çalınıyor diyip bir haberin link'ini göndermiş. Kız da özlemedin mi hiç demiş. Çok mutlu bşr ilişkim var diye cevap vermiş. Bunu mesela kendisi söylemeden önce ben telefonunda gördüm.
İnstada sevgilim diye mi bahsediyor sizden?Direkt sorucam bakamazsam telefonuna.
Mesela bir örnek vereyim. Kızın teki eskilerden, bi fotoğraf atmış açık saçık. Benimki fotoğraflar icloud'dan çalınıyor diyip bir haberin link'ini göndermiş. Kız da özlemedin mi hiç demiş. Çok mutlu bşr ilişkim var diye cevap vermiş. Bunu mesela kendisi söylemeden önce ben telefonunda gördüm.
Iliskide belli bir zaman geçtikten sonra erkekler başka heyecanlar aramaya başlıyor genellikle ama elindekinden de olmak istemiyor bu sırada. Evet şu an da biriyle ilgili muhtemelen ve o yüzden de iliski belirtmek istememis. Sonucunu da düşünmemiş tabi ben cattycat'i ayakta uyuturum sanmış ama öyle olmamış eline yüzüne bulaştırmış. Yüzüne vurduğunda muhtemelen yalnışlıkla falan olmuş diyecek. Çok tepki veriyorsun falan diye gecistirmeye çalışacak. Aslında sen de durumunu iliskisi var seklinde yapip sadece onun gorebilecegi sekilde ayarla ve farketmesini de saglayabilirsin bakalim o ne tepki verecek. Boylece kendisini savunamaz. Bende sana onu soracaktim diye bir bir yuzune vurursun. Kendi kazdigi kuyuya düşer.6 aydır bir yanlışını görmemiştim. Şöyle hissediyorum aslında, hem benimle olup hem onunla bununla takılayım diyen bir adam değil gibi geliyor bana, çok yeni gelişen bir durum var sanki başka biriyle ilgili, o yüzden saçma bir hareket yaptı sonucunu düşünmeden ve eline yüzüne bulaştırdı.
Öyleyse dediğin gibi yeni gelişen bir olay. Kafasını karıştıran biri vardır ama emin değildir o yüzden şu anda hem seni hem onu cepte tutmak istiyordur. Dedim ya zaman geçince erkekler genelde yeni heyecanlar aramaya başlar sonra elindekini de kaybeder. Ortada bir başına kalınca da bunlar bu defa telefonların susmaz sen birden kıymete binersin. Ve söylediğin gibi yakalanma korkusundan da senin dikkatini üzerinden çekmeye çalışmış güvenini kazanıp. Arkadan iş çevirmelere kalkmış böylesine güven olmaz.Benim evlenip boşandığımı biliyor. Sınırlarımı çizgilerimi de çok iyi biliyor. Ve beğenilmek gibi bir egosu var evet ama bu saçma hareketi bu yüzden yaptığını sanmıyorum. Öyle olsa instagramdada aynı şekilde davranırdı. Çok yeni gelişen bir şey var. Beni hiç saklamayan adam birden böyle bir hareket yaptı. Belki biri var, ama emin değil henüz, bana karşı da bir suçluluk hissettiği için, ya da yakalanma korkusundan, bana ekstra bir güven vermeye çalıştı. Düşündükçe böyleymiş gibi gelmeye başladı.
Benim eski sevgilime de eskiden konuştuğu kızlardan mesaj geliyordu ama o mesajlara cevap vermiyordu bunu gözüme sokmak içinde mesajları silmiyordu hani ben çok güvenilirim bak cevap bile vermiyorum senden bir şey saklamak istemiyorum aramızda gizli saklı olmasın her şeyi bil istiyorum gibisinden. Benden bir şey gizlemek istemiyormuş o yüzden bana hesabının şifresini falan da vermişti istemediğim halde ve ben hiçbir sorun çıkarmadığım halde ne kadar kız varsa engellemiş hesapta. Ben varken onlara ne gerek varmış.84lü. Yaa bana hiç öyle gelmemişti o zaman. Biz başladığımızda eski sevgilisinden ayrılalı 2-3 ay olmuş. Bir eşyası onda kalmış. Bu da geri istememiş. Biz yeni beraber olmaya başladığımızda kız buna mesaj atmış iade edicem diye. Bana böyle böyle bir şey oldu diye anlatmıştı. İlk başta bana bunu söylemene ne gerek var halletseydin ya da ne biliyim genelde insan karşısındakini huzursuz etmemek için anlatmaz dediğimde bence açık olmak daha doğru sen benim sevgilimsen senden gizli bir şey yapmak istemem demişti.
Kendi dedi şöyle ayarladım böyle ayarladım diyeBence sevgiliniz yanlışlıkla yaptı.
Kesinlikle takipleşirim ama belki kızın instagramı yokturbence bundan birşey çıkmaz.
anlamıyorum face den ama yanlışlıkla yapmıştır belki.
o dediğiniz ismi sadece sizin ilişki durumunu arkadaşlarının görebildiği ayarın yapılmadığından eminmisiniz?
saçma geldi bana insg boy boy yayınlayıp facede kimden sakınsın. öyle bir kız olsa kendinizi yerine koyun sevgilinizle sadece face demi ekli olursunuz? insgdan da takipleşmezmisiniz?
Offf çok kötü yaaa nasıl kendilerini kötü hissetmiyorlar böyle kandırırken çok üzüldümBenim eski sevgilime de eskiden konuştuğu kızlardan mesaj geliyordu ama o mesajlara cevap vermiyordu bunu gözüme sokmak içinde mesajları silmiyordu hani ben çok güvenilirim bak cevap bile vermiyorum senden bir şey saklamak istemiyorum aramızda gizli saklı olmasın her şeyi bil istiyorum gibisinden. Benden bir şey gizlemek istemiyormuş o yüzden bana hesabının şifresini falan da vermişti istemediğim halde ve ben hiçbir sorun çıkarmadığım halde ne kadar kız varsa engellemiş hesapta. Ben varken onlara ne gerek varmış.Ama bunlar hep güven aşılamak içinmiş. Dikkatimi üzerinden çekeyim ki rahat hareket etsin istemiş başka hesaptan. Benimle de aşırı derecede ilgiliydi. Yani kimse ihtimal vermezdi ki beni başkasıyla aldatsın. Sonradan bir şüphelenmeye başladım ve öğrendim ki benimleyken başkasıyla da ilişkisi varmış. Uyuyorum dediği zamanlarda uyumuyormuş anlaşılan. Örnek vermek istedim ki böyle gözüne soka soka güven aşılamaya çalışanlar aslında en güvenilmemesi gerekenler. Ayakta uyutmak için ama biz uyurmuyuz.
Evet de emin olmadan yaparsam hep bir acabam kalır gözümle görmem lazımÖyleyse dediğin gibi yeni gelişen bir olay. Kafasını karıştıran biri vardır ama emin değildir o yüzden şu anda hem seni hem onu cepte tutmak istiyordur. Dedim ya zaman geçince erkekler genelde yeni heyecanlar aramaya başlar sonra elindekini de kaybeder. Ortada bir başına kalınca da bunlar bu defa telefonların susmaz sen birden kıymete binersin. Ve söylediğin gibi yakalanma korkusundan da senin dikkatini üzerinden çekmeye çalışmış güvenini kazanıp. Arkadan iş çevirmelere kalkmış böylesine güven olmaz.Hem böylesi suçunu da asla kabul etmez. Güvenemezsin bir kere. Içinde hep bir şüphe kalır artık. Bırak değerini bilen kalsın yanında. Yol ver buna gitsin. Insan degerini bilenin yanında kıymetlidir. Umarım karşına degerini bilen birisi de çıkar.
Yok valla şimdiye kadar iki kere baktım sadece hani bi napıyo görmek için. Benim eski eşim güvenimi öyle bir kırdı ki kime olsa kolay güvenemem hiç ilişki yaşamamam lazım o zamanniye böyle bi iletişim halinde kki? gerek yok. nedne göz yumuyorsun?
bi de madem güenmiyorsun niye didik didik karıştırıyorsun telefonu.
uzatma ayrıl.
ilişkiden bi yol olmaz.
kız kardeşim sırf bu konu yüzünden sevgilisini bıraktı. kızkardeşim bakınca var yazıyor başka biri bakınca yok yazıyor. kızkardeşimide bir arkadaşı uyarmıştı aranızda bir sorunmu var ilişki durumu böyle felan demiş. kızkardeşimde uynıp başka yerden baktı. sende öyle diyebilirsin bir arkadaşım söyledi baktım dersin.İyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.
Belki farkında bile değildir. Ben de gizliliği yanlış ayarlıyorum sık sık. Daha doğrusu hangi ayardaysa onda kalıyor. Hiç fark etmiyorum bile.İyi akşamlar arkadaşlar
Erkek arkadaşımın çok aptalca bir yalanını yakaladım sanırım. Henüz emin değilim. Yarın görüştüğümüzde telefonuna bakmam gerek emin olmam için ama yüzde 99 yanılmıyorum bence.
Geçenlerde facebooktan eskilerden bir kız mesaj atmış, görüşelim falan demiş. Bana kendisi anlattı laf arasında. Daha önce de bu tarz bir iki olay yaşamıştık. İşi gereği facebook ve instagramda çok takipçisi var. Eski yeni fark etmez ulaşmak isteyen ulaşabilir, bunu kısıtlayamam ya da bununla uğraşamam. Aldatacak olsa zaten sosyal medyaya gerek yok, işinden dolayı gayet canlı canlı yapabilir. Daha önce kızların mesajlarını gördüğüm oldu, o gördüğümü bilmiyor, ve beni rahatsız edecek hiçbir şeye rastlamadım.
O hün herhalde regl günüme denk geldi sinirliydim biraz, bu hep böyle mi devam edecek sıkıldım bu mesajlardan diye biraz çıkıştım. Haklısın facebookta seninle ilgili hiçbir şey yok, ben ilişki durumumu ilişkisi car yapayım en iyisi dedi. Sesimi çıkarmadım. Baktım yapmış. Amaaaa... sonradan fark ettim ki o ilişki durumunu sadece ben görebiliyorum!!! Hangi bilgiyi ya da gönderiyi kimin görebileceğini facebookta ayarlayabiliyoruz ya aklınca beni kandıracak!!! İnanılmaz çocukça ve berbat bir durum.
Çok sinirlendim çünkü bunu ondan ben istemedim, hem kendimce böyle bir çözüm sunup hem beni kandırıyor olması beni çok soğuttu. Hala emin değilim ama yarın şüphelerimin doğru olduğunu görürsem nasıl tepki vermeliyim? Telefonuna baktım diyemem, konuyu bir şekilde nasıl açıp büyük ihtimalle ayrılıkla noktalayayım? Çünkü gördüğümde sinirden kilitlenip ne diyeceğimi bilemeyeceğim.
başka bir arkadaşında ekli değil mi ondan gördüm deseniz?Yüzüne vurucam da telefonuna baktım gizlice diyip kendimi küçültmek istemiyorum.
Demiş ya ismi sadece size açtım diyeKendi dedi şöyle ayarladım böyle ayarladım diye
Ben de en çok buna şaşırıyorum. Insanın hiç mi vicdanı sızlamaz. Ama vicdansız olunca sızlamıyor işte demek ki. Suçlarını da kabul etmez böyleleri, yalan üstüne yalan söylerler. Bir bakmışsın kendi yalanlarına kendileri bile inanmış da seni suçluyor. Hem suçlu hem güçlü oluyor böyleleri. En katlanamadığım şey de sinsi bir şekilde arkadan iş çevirmeleri. Seni de en çok bu rahatsız etmiş anladığım kadarıyla, haklısında. Insan düşmanından gelecek darbede yıkılmaz da dostundan gelenden yıkılır ya, beklemiyorsun çünkü. Ama işte insan beklemediği insandan beklemediği şeyler görüyor.Offf çok kötü yaaa nasıl kendilerini kötü hissetmiyorlar böyle kandırırken çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?