Çocukça bir yalan... o kadar saf mıyım :)

Ya bilmiyorum yazan oldu mu ama . Facede tek bir kisiye ozel acilmiyor ki . Ya herkes ,ya arkadaslarim, ya da sadece ben oluyor.

Sadece size acmasi gibi bir sey olamaz.
Ben mi yanlis biliyorum

Hikayelerde saklamadığına emin misin peki

İlk ilişkimde yaşamıştım benzerini. Güzel ders oldu bana :) Sonra güvensizliğim tavan yaptı o ayrı.

Bütün yorumları okuyamadım belki yazmışsınızdır. Yalnızca size görünür olarak ayarladığını nasıl fark ettiniz?
Yaa tam olarak anlatabilir miyim bilmiyorum. Bilgisayardan girdim onun profiline telefondan değil. Hakkında kısmında önemli olaylar kısmına girdim. Her bilginin üzerine tıkladığımda, mesela şu okuldan mezun, şu kişiyle ilikis var, bir pencere çıkıyor. Orda herkese açıksa dünya ikonu, sadece arkadaşlara açıksa insan silüeti gibi ikonlardan anlıyorsunuz kimlerin görebildiğini.

story i geç insan sevgili olmadığı karşı cinsle bile fotoları koyuyor oralara. çok değerlim diye sorsan arkadaş en iyisinden :)
Tabi ki ama bence bizim sevgili olduğumuz çok belli orada. Başka hiçbir kızla koyamaz zaten. Mesela en son kardeşinin düğününde çift olarak fotoğrafımızı koydu el ele tutuşurken. Arkadaşlarının yaptığı yorumları da gördüm.

Evet yaa gerek yok böyle yalanlara. Bi de ben boşandıktan sonra uzun süre kimseyle beraber olmadım. Onunla beraber olmaya başladığımda da bu kadar uzun süreceğini cidden sevgili olacağımızı düşünmüyordum. Çok hoşlandım, bi kendimi denemek istedim, pek ciddiye almadım. Hani böyle beklentilerim seni seviyorumlar falan değildi. Kendisi bu ilişkiyi buraya getirdi. O yüzden kızıyorum. Ama ne olursa olsun karşındakini aptal yerine koymak çok kötü bi şey.

Storysine koyuyor fotoğrafları yani belli sevgili olduğumuz
Özellikle belirtmiyorsa kendisine yürüyen kızlara başka söylüyor olabilir.
Face te öyle kurnazlık yaptıysa bunu da yapar.

Siz nerden farkettiniz bunun boyle oldugunu?
Böyle şeyler benim içine doğuyor şaka yapmıyorum ve biraz araştırınca zaten düşündüğm çıkıyor. Birinin yorumuna detaylı yazdım facebooktan nasıl bakıp anladığımı. Uzun biraz yazmaya üşendim şimdi tekrar nolur kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…