- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
Bundan sonra güvenebilecek misin peki hiç acaban olmayacak mı aklında? O acabalarla nasıl devam edeceksin?Evet de emin olmadan yaparsam hep bir acabam kalır gözümle görmem lazım
Hikayelerde saklamadığına emin misin pekiHiçbir fikrim yok açıkçası. İnstagramda sürekli hikayede ikimizin foroğraflarını paylaşır falan beni saklamaz. Şaşırdım açıkçası çünkü saklamak isteyen bunu yapmaz ama orasını düşünmüyorum. Ortada yalan var bu yeterli.
Benim eski sevgilime de eskiden konuştuğu kızlardan mesaj geliyordu ama o mesajlara cevap vermiyordu bunu gözüme sokmak içinde mesajları silmiyordu hani ben çok güvenilirim bak cevap bile vermiyorum senden bir şey saklamak istemiyorum aramızda gizli saklı olmasın her şeyi bil istiyorum gibisinden. Benden bir şey gizlemek istemiyormuş o yüzden bana hesabının şifresini falan da vermişti istemediğim halde ve ben hiçbir sorun çıkarmadığım halde ne kadar kız varsa engellemiş hesapta. Ben varken onlara ne gerek varmış.Ama bunlar hep güven aşılamak içinmiş. Dikkatimi üzerinden çekeyim ki rahat hareket etsin istemiş başka hesaptan. Benimle de aşırı derecede ilgiliydi. Yani kimse ihtimal vermezdi ki beni başkasıyla aldatsın. Sonradan bir şüphelenmeye başladım ve öğrendim ki benimleyken başkasıyla da ilişkisi varmış. Uyuyorum dediği zamanlarda uyumuyormuş anlaşılan. Örnek vermek istedim ki böyle gözüne soka soka güven aşılamaya çalışanlar aslında en güvenilmemesi gerekenler. Ayakta uyutmak için ama biz uyurmuyuz.
Storysine koyuyor fotoğrafları yani belli sevgili olduğumuzİnstada sevgilim diye mi bahsediyor sizden?
Tek bir kişiden saklıyorsa bilemem ama hikayeleri açık herkeseHikayelerde saklamadığına emin misin peki
story i geç insan sevgili olmadığı karşı cinsle bile fotoları koyuyor oralara. çok değerlim diye sorsan arkadaş en iyisinden :)Storysine koyuyor fotoğrafları yani belli sevgili olduğumuz
Yaa tam olarak anlatabilir miyim bilmiyorum. Bilgisayardan girdim onun profiline telefondan değil. Hakkında kısmında önemli olaylar kısmına girdim. Her bilginin üzerine tıkladığımda, mesela şu okuldan mezun, şu kişiyle ilikis var, bir pencere çıkıyor. Orda herkese açıksa dünya ikonu, sadece arkadaşlara açıksa insan silüeti gibi ikonlardan anlıyorsunuz kimlerin görebildiğini.Bütün yorumları okuyamadım belki yazmışsınızdır. Yalnızca size görünür olarak ayarladığını nasıl fark ettiniz?
Tabi ki ama bence bizim sevgili olduğumuz çok belli orada. Başka hiçbir kızla koyamaz zaten. Mesela en son kardeşinin düğününde çift olarak fotoğrafımızı koydu el ele tutuşurken. Arkadaşlarının yaptığı yorumları da gördüm.story i geç insan sevgili olmadığı karşı cinsle bile fotoları koyuyor oralara. çok değerlim diye sorsan arkadaş en iyisinden :)
Evet yaa gerek yok böyle yalanlara. Bi de ben boşandıktan sonra uzun süre kimseyle beraber olmadım. Onunla beraber olmaya başladığımda da bu kadar uzun süreceğini cidden sevgili olacağımızı düşünmüyordum. Çok hoşlandım, bi kendimi denemek istedim, pek ciddiye almadım. Hani böyle beklentilerim seni seviyorumlar falan değildi. Kendisi bu ilişkiyi buraya getirdi. O yüzden kızıyorum. Ama ne olursa olsun karşındakini aptal yerine koymak çok kötü bi şey.Ben de en çok buna şaşırıyorum. Insanın hiç mi vicdanı sızlamaz. Ama vicdansız olunca sızlamıyor işte demek ki. Suçlarını da kabul etmez böyleleri, yalan üstüne yalan söylerler. Bir bakmışsın kendi yalanlarına kendileri bile inanmış da seni suçluyor. Hem suçlu hem güçlü oluyor böyleleri. En katlanamadığım şey de sinsi bir şekilde arkadan iş çevirmeleri. Seni de en çok bu rahatsız etmiş anladığım kadarıyla, haklısında. Insan düşmanından gelecek darbede yıkılmaz da dostundan gelenden yıkılır ya, beklemiyorsun çünkü. Ama işte insan beklemediği insandan beklemediği şeyler görüyor.
İşte kontrol edebildiğimde ne yapacağımı da biliyor olacağım hala bakamadım.Bundan sonra güvenebilecek misin peki hiç acaban olmayacak mı aklında? O acabalarla nasıl devam edeceksin?Hakkında hayırlısı olsun...
Özellikle belirtmiyorsa kendisine yürüyen kızlara başka söylüyor olabilir.Storysine koyuyor fotoğrafları yani belli sevgili olduğumuz
Kesinlikle takipleşirim ama belki kızın instagramı yoktur
Aynı şekilde bana da iyi bir ders oldu ama kimseye güvenemeyecek duruma geldim o ayrı.İlk ilişkimde yaşamıştım benzerini. Güzel ders oldu bana :) Sonra güvensizliğim tavan yaptı o ayrı.
O da doğru kafam karışıkinsg olmasa bile ordan burdan arkadaşından bakmayacak kız da yoktur
Sarmaş dolaş fotoğraflarımız için ne diyecek ki kardeşim mi diyecek:)Özellikle belirtmiyorsa kendisine yürüyen kızlara başka söylüyor olabilir.
Face te öyle kurnazlık yaptıysa bunu da yapar.
Böyle şeyler benim içine doğuyor şaka yapmıyorum ve biraz araştırınca zaten düşündüğm çıkıyor. Birinin yorumuna detaylı yazdım facebooktan nasıl bakıp anladığımı. Uzun biraz yazmaya üşendim şimdi tekrar nolur kusura bakmayınSiz nerden farkettiniz bunun boyle oldugunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?