Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

benim annem ben cocukken cok sertti.beni de bu dominant tavrı deli eder herşeyi çaktırmadan yapardım.topuklu ayakkabı giyme hastalığım vardı ve annem topuklu ayakkabılarını portmantonun en üstüne koyardı alamazdım ben de babamın işten gelme saatini bekler kapıyı acar ve ayakkabıları isterdim anneme caktırmadan.odama gider giyer yürürdüm annemin az ayakkabılarının belini kırmadım yani:) birde çiçek hastasıdır benim anacuuum hala da aynı ona kızdığım zaman çiçeklerinin yapraklarını yolarmışım:2:

annem temizlik mi yapcak derdiki bana kızım otur şuraya kalkma yerleri süpürücem annem süpürürdü salonu diğer odayı diğer odayı mutfağı yerleri silerdi tozları alırdı yemek yapardı gelirdi giderdi ve ben oturduğum yerden annem kalk diyene kadar kalkmazdım:60:

barronun annesinin "barro da keşke böyle olsA" diyeceği bi çocuk piirofili :9::9:

ben pek yaramaz değilmişim ama ablam dolapta bi tencere görünce onu çeker yere düşürürmüş içindeki yemekler dökülsün diye...kaç kere dayak yemiş annemden ..kaç kere o yoğurtlar yemekler halıları mahfetmiş..:1:

ay teşekkür ederim flocke duy sesimi!!!!

annem yaramaz çocuk sever aslında ben doğmadan önce de yaramaz olsun istermiş ama bilsem daha az isterdim bu kadar olacağını tahmin edemezdim diyo :60:

annen yaramaz cocuk mu istermiş... Yüce Rabbıım kabul etmiş o zaman dualarını, hiç sana beddua etmesin :63::63:

ben küçükken banyo etmekten nefret ederdim.
her pazar günü annem işe gitmeyince bilirdim ki beni yıkayacak.
köşe bucak saklanırdım beni bulamasın diye.
ama o da sıcak suyla yıkamasın, ılık suyla yıkasın ben ne yapayım:37:
bir keresinde ben kaçtım yine banyo etmemek için,
yakındaki okulun bahçesine gizlendim.
okulda da hafta sonu olduğu için folklör grupları çalışma yapıyormuş.
oturdum onları izlemeye daldım.
sonra birden kulağımda bir acıyla biri beni çekiştire çekiştire ayağa kaldırdı.
meğerse hain komşular söylemiş okula girdi diye:5:

elindeki banyo tasıyla kafama vura vura folklör grubunun içinden geçirmişti beni :4::4:
herkes gülmüştü bana. hain komşular hala sevmem onları:63::63:

Abimle körebe oynamaya karar verdik ben daha küçüğüm evin içinde annem ablamlar düğüne gitmişti sanırım benim gözlerim bağlı abimi bulmaya çalışıyorum elimi demire uzattım ve çektim o demiri bilemezdim başıma gelenleri aaaahahahahaah bababa abime bişey desene bana tokat attı diye bagırırken bam bam diye sesler duydum babam abimin üstünde tepiniyo meger çektiğim babamın üstüne soguk yemegini koydugu sandalyeymiş bam sesleride abimden çıkıyomuş babam okşuyomuş onu bana gelen darbee babamdanmış o korkuyla hayretle kendimi annemin yatagının altında buldum annem gelince çıkardı beni...

Annemin yanında pek durmadım açıkçası genelde o işlerle ben sokakla ilgiliydim..akşam girerdim eve annem derdi üstünü kirletme çamurlarla oynama bigün eve geldim çamurdan bebekler oyuncaklar yapmıştım herkes çok begenmişti halbuki mutlu etmiştim çocukları sıraya bile girmişlerdi.. onun mutluluguyla eve girdim annem öfke dolu bakışlarıyla beni kuçakladıgı gibi banyoya soktu ayaklarımı halı fırçasıyla yıkamıştı bidaha çamurla oynarsan sırtını fırçalıycam demişti kadın çıldırmıştı...Ama benim adım hevuk ben vazgeçmem o yıkadı ben kendimi kirlettim hergün...

Sindi bebekler hep sarı saçlı olur hiç sevmemezdim bebeklerle oynamayı bir gün bir baktım bir tuhafiyenin camında siyah saçlı sindi bebek arkadaşım da vardı hemen eve koştum arkadaşımda tabi ben o bebegi istiyorumuumm diye kapı açılır açılmaz kendimi yere attım annem tutu elimden allah belani vermasun ömrümü yedin ömrümü diye söylenerek gidiyo nese tam tuhafiyeye geldik bebegi alıcam bi baktım arkadaşım babasıyla bebegi almış tuhafiyeden çıkıyo ben kendimi yere atttım okadar agladımki annem vurdu ben agladım gece saat 3 kadar sonra babam abim hepsi siyah saçlı bebek aramaya gitti vveee buldular annemden okadar dayak yediğim bir gün daha hatırlamıyorum..sonra o sevinçle bahçede otururken baktım bebegin elbisesi iğrenç elbise dikmeye karar verdim konfeksiyondan parça kumaş aldım oturdum dikicem ama kumaşı kesmem lazım bi jilet buldum güzelce dizime koydum kumaşı jileti bi çektim benim bacak kocaman kesik korkumdan eve gitmedim amcamı oglu yanımdan gecerken kanı görünce kucagında eve götürdü.annem yine dövdü beni hastaneye gittik dikiş atıldı tetonaz filan..zavallı kadın çok çektirdim...

Bir tane daha geldi aklıma. Abimle oyun oynuyoruz güya.. Ellerimi arkadan bağladı, ayaklarımıda kemerle bağladı beni bırakıp gitti kurtulmamın imkanı yok. Ev çok büyük annem evin diğer ucundaki balkonda bağırsam duyuramam mümkün değil, başladım zıplayarak annemin aynına gitmeye derken daha odadan çıkar çıkmaz pat yere burnumun üstüne yapıştım burnumdan kanlar akıyor, nasıl bir gürültü çıktı bilmiyorum annem beni banyoya sokmuş yüzümü yıkıyordu. Bu arda bir boşluk var nasıl çözüldüm beni kim kurtardı hatırlamıyorum. Abim bir defasında beni dolabın üstüne koymuştu ve orada bırakıp gitmişti.
Eskiden yüklükler vardı genellikle çeyiz sandığının üstüne yatak yorgan koyulurdu buna yüklük denirdi.
Ve benim psikopat abim beni oraya bırakıp gitmişti sanırım annem evde yoktu yere atlarsam bir yerime bir şey olacağını akıl etmiş olmalıyım ki nasıl yaptım bilmiyorum önce altımdaki yorganı yere atıp sonra üzerine atlayarak kurtulmuştum. Sanırım abim benden kurtulmaya çalışıyordu. Kendimi evde istenmeyen kedi gibi hissediyorum hani yolunu kaybetsin diye uzak yerlere bırakırlar ya hani. ama nereye bırakırsan bırak sonra çıkar geri gelir aynı onun gibi, abim beni nereye koyup bıraksa kurtulmayı başardım.

güldüm ölmekten ya . allah iyiliğinizi versin. :60::60::60:
benim aklım ahiç bişey gelmiyo ama:26:

ay aklıma bişiy geldi size tirajikomik bi hikayemi daha anlatıyım bari:1:
bigün ben 13-14 yaşlarındayım..(birgünlüğe mahsusmuş gibi oldu bu yaşlar neyse..)
sonra annemle tartışıyoruz..annem koluma bi vurdu ben ya anne napıyosun yaa dedim yüksek sesle..
tabi çok acımadı..ama babam bu sesi duymuştu artık..
koştu geldi ya şu çocuğa vurmasana dedi(sanki her gün dayak yiyorum:57:)
ben ortada ya tamam acımadı falan diyorum ama nafile..
babam gel kızım yanıma dedi..bak çocuğun koluna(elini yumruk yaparsında orta parmağının kemiğini biraz çıkartıp vurursun ya) aynen böyle vuruyosun ya dedi taaak.. kolumda değişik hiç tatmamış olduğum bi acı..ayyy diye bi çığlık..
ağlamaklı bi ses tonu (ağlıyamıyorumm tabi annem de göstermek için öbür koluma vurmasın diye beni savunmak için birbirlerine.. korkuyorum tabi o an hiç görmediğim bi sahne:21:) akşam hastaneden geldik..
kolumdaki alçı 15 gün boyunca çok kaşınmıştı..çatlak kızım benim koluda çatlamış dedi babam bişiy yapmadın sankii:63::27::27::27:

ben çok garip bi çocukmuşum annem hep anlatır durur her yerde çocukluğumu.
en sevdiğim bi gün annem uyanmış ben 3 4 yaşlarımdayım yeni yeni konuşmaya başlamışım amma velakin hiç susmamışım kuru gürültü dedikleri şey. neyse annem uyanmış bakmış yokum yanında kadın bi telaş bi telaş evi arıyo bi girmiş salona ben nasıl çıkdıysam televizyonun üstüne çıkmışım orda oturuyomuşum annem o anı öyle bi anlatır ki kadının eli ayağı titremiş , ağzımdan annieeeğ bak ünlü oldum cümlesi çıkmış tabi annem dumur beni kaptığı gibi pata küte dalmış:3:

bi günde o zamanlar küçüğüm gene ama çok yaramazım örümceğe oturtmuuş beni annem koltuğada bağlamış örümceği iple gitmiş mutfakta yemek yapmaya kadıncağızın artık başka çaresi kalmamış yemeğe koyulmuş bizimkii böyle zırr zıır diye sürtünme sesi arkasını dönünce bi bakmış kiiii beeeeen evet koltuğu sürükleye sürükleye mutfağa gitmişim ne çocukmuşum be!:51::51:

bi seferde elimde yılan yakalayıp eve getirmişim anneme ağzımla "tııısss tıııısss " yapıp gülmüşüm anne bak ne yakaladım diye kadın gene dumurlarda

her gün kadınlar şikayete gelirdi eve her günde annişim bitkisel hayata giriyordu sanırsam. taso falan çalardım ben döverdim arkadaşlarımı e onlarda hep mızıkçılık yaparlardı ne yapayım yani:51:
hep der bu yaşımda bile 10 çocuk büyütürüm ama ceyda gibisini büyütemem bi daha diye,umarım benim "benim" gibi bi çocuğum olmaz:66: canııım annem kadar sabırlı değilim ben aah bitaneeem benim yaa :nazar:

barro :53::53::53: Herkes tamam da sizin ki nasıl bir çocuklukmuş öyle. :53::53:

Çok güldüm ya ama Allah annenize iyi sabır vermiş. :52::52:

barro :53::53::53: Herkes tamam da sizin ki nasıl bir çocuklukmuş öyle. :53::53:

Çok güldüm ya ama Allah annenize iyi sabır vermiş. :52::52:

ay ben ne kadar da geç gördüm yazdığınızı kusura bakmayın
annem ateş gibiydin dokunamazdı da kimse öyle bakardık ettiklerine der hep :1:
daha neler neler var da burda kimse bir şey yazmıyor unutulduk aaah ahh :44:

ben çok yaramaz değilmişim, öyle arada sırada patlatır mışım gümbürtüyü :)
Mesela birgün dedem bana demiş ki; bu kızın saçları iyice uzamış, biraz kestirin gözüne girmesin. Ben durur muyum, dedem buyruğu vermiş bir kere... Oturmuşum ertesi gün ayna karşısına, kesmişim saçlarımı zigzag zigzag :)) önlerim yamuk, arkalarım karman çorman :) annem beni o halde görünce ağlamıştı, seninle insan içine nasıl çıkıcam ben diye...
Bendeki annemi teselli sözünü kes: anne onlar uzayınca perçem olucak bak çok güzel oldu!.... :27::27::27:

Birgün annem beni ayna karşısına oturtmuş bahçedeki işlerini halletmeye çıkmış. Önüme de oyuncaklar koymuş, orda oyalanırım diye. İşlerini halletmiş gelmiş ki üstüm başım kusmuk içinde :S annem yanıma oturmuş başlamış ağlamaya, ben ne yaptım diye. Elim, yüzüm, gözüm, üstüm, başım heryerim kusmuk. Küçük bi oyuncağım varmış diğer oyuncakların içinde. Sanmış ki onu yuttum, boğuldum sonra da kustum. Kurtulduğuma sevinmiş başlamış ağlamaya...
Taa ki kusmuğumun kaka koktuğunu anlayıncaya kadar... :52::52::52:
O annemin kusmuk sandığı şey aslında kakaymış :83::83::83:
Annem korkudan öldüm öldüm dirildim senin yüzünden der hala... :60::60::60:

valla ben değil de annem beni bitkisel hayata sokardı genellikle.............:36:

Halaa anlatıp gülerler ben hatırlamıyorum 1.5 yaşında veledimm..

1-3 yaş arası ananemde kalmışımm o bakmış bana..

Beni odada bırakmışlarr onlarda artık napıyolarsaa teyzemlee..

Bende gık yokmuşşş tabiii nede olsa sesi çıkmıyoo bizde rahat edelim havasında analı kızlı(ananem ve teyzem)
Bir üre sonra teyzemin çığlığı duyulmuşş bulunduğum odadan..
Ben (şahsımm) ütü masaını önüme almışımm(yerdeydi demekki 1.5 yaşındaki sebi sübyanın suçu ne?)
Tek tek tekk o içindeki süngeri yolmuşum odanın her bi yerine (hep derim zaten ben ozaman konuşamıyormuşumda dememişim çocukdan ses gelmiyora bil ki yaramazlık yapıyordur:1:)

Birde ananemin kocaman bir vitrini var devasaL(hala durur)
Onun dolabına girmişimm(ayy kıyamam kendime kötü bişe yaptığımıda biliyormuşum ahh ben ahh)
Teyzemin cıngarınaa ananem gelmişş(nolmuş bea yolmuşumda süngeri dağıtmışımda odaya eskiymiştir de ondan yapmışımdır kesin ne bağrıyonuz)
Oda doluca süngermişş

Naıl becerdiğim hala merak konusudur..

Haber de çıkmıştı babama "Fuhuş ne demek? " diye sormuştum çok iyi hatırlıyorum :D Babam duymamış gibi haberi sessizce izleyemeye devam etmişti ısrarla çocukluk bu ya tekrar tekrar soruyorum :D Annem en sonunda kaç göz yaptı ben sana sonra söylerim dedi sustum :D

bende fahişe sözcüğünü duymuşum ve iyi bir şey sanmışım.. kardeşimi herkesin içinde fahişem benimm die sevmişim annemler şok tabi sonra onun iyi bişi olmadığını sölemişler hala anlatır güleriz...

sene 90 lar.bız 2 kız kardes sureklı grıp nezle bronsıt.canım annem doktora goturuyor bızı sırayla.malum cabuk ıyıleselım dıye de doktor ıgne yazıyor.o zamanlar mahallede bır ıgnecı bayan var eve gelıyor.bızım popısler olmus delık desık ıgne olmaktan suzgec mısalı evde dolasıyoruz.eee ıgnecı kadını bı sekılde egale etmek lazım.kafada yanan ampul ve odanın kapısını kılıtle agla zırla ıgne olayını o gunlukte olsa atlat:1:

Back
X