Cocukken tacize ugradim

Kaç yaşındaydınız? Kuzeniniz kaç yaşındaydı? Kimseye anlatmadınız mı o zaman?
Ben 16 yasindayim kuzenim 14 yasinda anlatmadim uste cikmak taciz sayilirmi ki uvey kuzenim de ustume cikmisti ben de o zaman teyzeme demistim teyzem dovmus onu

sulalede taciz etti diye yaftamaladigin adam kaldimi?
abin kuzenlerin
her geldiginde ya dehb oluyosun ya skolyoz oluyosun ya pco oluyosun ya cok zeki oluyosun yada bipolar ayristilmis bilmem ne sendromu yasiyosun yada birileri seni taciz ediyor falan
sencede bir tuhaflik yokmu?

Konu mantıklı gelmemişti ama yanlış bir şey söylerim hassas bir konu diye yazmamayı tercih ettim. Sonra eski konulara baktım ilk hislerimde haklı olduğumu anladım.

8 yaşında bir erkek çocuğu taciz etmenin ne olduğunu bilmez (kendi tacize uğramadıysa).

8 yaşında bir erkek çocuğu 10 yaşında bir kız çocuğundan çok daha ufak tefek ve güçsüzdür. Yani seni fiziksel olarak bir şeye zorlaması mümkün değil o yaşlarda.

8 yaşındaki erkek çocukları fiziksel şakalaşmadan, güreşmekten, boğuşmaktan keyif alır, oyunları genelde bu şekildedir. Kuzen seninle sadece oyun oynamaya çalışmış muhtemelen. Annen de bunun farkında olduğu ve senin sorunlu kişiliğini de bildiği için suçsuz bir insanı yaftalamak istememiş.

Kucukken kuzenim ustume cikardi bana seyini gostermisti onlara gitmek istemezdim surekli akli fikri ordaydi psikolojik destek aldim sukur su an iyilestim iyiyim ama aklimdan cikmiyor bazi geceler
Bende 8 yasında ugramıstın. Ikı yıl panik atakla ugrastım tedavi gordum ama bunu doktora soyleöedım. Hala Icımde saklarım. Benimde aklımdan cıkmıyor bunu bana yapan kısı dedem yasımda biriydi. Sımdı bir kızım var ona karsı cok korumacıyım. Babası dısında kimseye bırakmam. Senı cok ıyı anlıyorum canım Allah boyle insanların belasını versin. Sımdı göruyor musun kuzenini.

Bende 8 yasında ugramıstın. Ikı yıl panik atakla ugrastım tedavi gordum ama bunu doktora soyleöedım. Hala Icımde saklarım. Benimde aklımdan cıkmıyor bunu bana yapan kısı dedem yasımda biriydi. Sımdı bir kızım var ona karsı cok korumacıyım. Babası dısında kimseye bırakmam. Senı cok ıyı anlıyorum canım Allah boyle insanların belasını versin. Sımdı göruyor musun kuzenini.
Gpruyorum tabi

Canım yaşın çok ufak bu sitede bile olmamalısın aslında. Umarım dediklerin hastalığındandır gerçekten yaşanmamıştır. Taciz in her türlüsü zor ama benim aklıma gelen sen bu aralar ilaçlarını almıyor olabilir misin ? OKB hastasıydın hatırladığım kadarıyla ve ağır psikiatrik ilaçlar kullanıyordun.
İlaçlarını düzenli almadığın için bişeylere bi olaylara takıntı yapıyor olabilir misin ?
Sana inanmıyorum demiyorum ama ilaçlarını düzgün kullan tamam mı.

Çok diken üstü bir konu ne diyeceğimi de bilemedim.Sekiz yaşında bir çocuğun hormonları filan yoktur daha.Sürekli itiş kakış oyun oynarlar.Pipini göster diye büyütülmüşse pipi konusunda da mahrem düşünmezler.Çocuktan büyükmüşsünüz o zamanlar.İttirseniz kalkardı.Sekiz yaşında çocuğun taciz niyeti olduğu da aklıma yatmadı açıkçası.

Back
X