Cocukken tacize ugradim

10 yaşındaki bir kız 8 yaşındaki bir oğlana çok rahat karşı koyar neden yapamadın bilmiyorum ama git kuzeninle yüzleş ağzına geleni say yakın gördüğün bir erkekle git ağzına mıç bak nasıl rahatlayacaksın

10 yaşındaki bir kız 8 yaşındaki bir oğlana çok rahat karşı koyar neden yapamadın bilmiyorum ama git kuzeninle yüzleş ağzına geleni say yakın gördüğün bir erkekle git ağzına mıç bak nasıl rahatlayacaksın
Mictim zaten

He ozamani diyordaniz ben 10 yasindaydim kuzenim 8 yaisndaudi
ondan büyük olarak nasıl tepkisiz kaldın çok şaşırdım sen 5 o 10 yaşında olsa gücün yetmez dicem de onu da diyemiyorum hadi o 10 yaşında sen 8 oda yok...

Kucukken kuzenim ustume cikardi bana seyini gostermisti onlara gitmek istemezdim surekli akli fikri ordaydi psikolojik destek aldim sukur su an iyilestim iyiyim ama aklimdan cikmiyor bazi geceler
İçimden geçenler chamallows chamallows çok güzel özetlemiş.Bu kadar hassas konuları kendi hikayelerine alet edip durma, yalancı çobana dönersin ilerde.tedavi oluyorum diyorsun inşallah oluyorsundur.

İçimden geçenler chamallows chamallows çok güzel özetlemiş.Bu kadar hassas konuları kendi hikayelerine alet edip durma, yalancı çobana dönersin ilerde.tedavi oluyorum diyorsun inşallah oluyorsundur.
tedavisi çok iyi gidiyormuş ilaçları birakacaklarmis
ben tedavi gordugunden bile şüpheliyim açıkçası

Ben hasta olduğundan bile şüpheliyim. Ağır ergenlik hezeyanları muhtemelen.
günümüz ergenliği de bi değişik o zaman.bi ara ergenlik kapı çarpıp bilgisayarda daha fazla oyun oynamak istiyorum diye isyan etmekten ibaretti maksimum.şimdi yazdıkları hikayelere bak, iftira insanın hayatını karartır, toplumda etiketler.sınırı yok

Ben hasta olduğundan bile şüpheliyim. Ağır ergenlik hezeyanları muhtemelen.
olabilir ya benim bir kuzenimde cok agir atlatti
hergun basina bir sey geliyordu
insanlarin vay be vaaauuvvv gercektenmi helal sana be delikanli cocuksun ha demesini bekliyodu. sanirim haz aliyodu boyle seyler duymaktan.
kendini bu sekilde ispatladigini saniyodu
hani lisede falan sigara iciyomusun derlerde tabi iciyorum oglum ne sandin derler ya oyle bisey
ama arenin konulari fazla uçuk
taciz saglik sorunlari sanki hasta olmayi istermis gibi, hasta olunca daha cok ilgi alaka olacagini dusunuyormus gibi
eski konularinda ailesinin evlat ayirdigindan falanda bahsetmis.
benim annem calisirdi babada yoktu bazen karnim agrimasa bile karnim agriyo derdim beni kucaklasin sevsin diye bu minnostada oyle seyler seziyorum ben

günümüz ergenliği de bi değişik o zaman.bi ara ergenlik kapı çarpıp bilgisayarda daha fazla oyun oynamak istiyorum diye isyan etmekten ibaretti maksimum.şimdi yazdıkları hikayelere bak, iftira insanın hayatını karartır, toplumda etiketler.sınırı yok

Bir de böyle hassas bir konuda üstelik...

Ailesi fazla ilgisiz sanırım bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyor.

olabilir ya benim bir kuzenimde cok agir atlatti
hergun basina bir sey geliyordu
insanlarin vay be vaaauuvvv gercektenmi helal sana be delikanli cocuksun ha demesini bekliyodu. sanirim haz aliyodu boyle seyler duymaktan.
kendini bu sekilde ispatladigini saniyodu
hani lisede falan sigara iciyomusun derlerde tabi iciyorum oglum ne sandin derler ya oyle bisey
ama arenin konulari fazla uçuk
taciz saglik sorunlari sanki hasta olmayi istermis gibi, hasta olunca daha cok ilgi alaka olacagini dusunuyormus gibi
eski konularinda ailesinin evlat ayirdigindan falanda bahsetmis.
benim annem calisirdi babada yoktu bazen karnim agrimasa bile karnim agriyo derdim beni kucaklasin sevsin diye bu minnostada oyle seyler seziyorum ben

Lisedeyken annem babam boşanacak deyip ağlayarak arkadaşlarımın ilgisini çekmişliğim vardır benim de. Oluyor öyle şeyler ergenlikte, geçecek. Ama başkalarının hayatını etkileyecek senaryolar yazmamaya dikkat etse iyi olur.

Adami cildirtmayin niye yalan soyleyim kurana yemin olsun ki cikti ustume bu tacize girer mi bilmem bende onu ittirirdim ama oyun sandi buyuk ihtimal uvey kuzenim sorunlu bir cocktu beni sıkistirmisti ondan kurtarmisti mesela

Bende 16 yaşında tecavüze uğradım ve kimseye söyliyemedim unutmaktan başka çare yok elde ispatta yok unutun hayat güzel lütfen kendinize bunu yapmayın

Cok uzuldum benimki tacizmi bilmiyorm buyuk ihtimal oyun saniyordu onlari
Valla benim ki kemerle dövülerek tehdit edilerek tecavüzdü... :) şuan öğretmenim güçlüyüm ama elimde ispat yok o kadar isterdim ki onu şikayet etmeyi

Back
X