Çocukken tacize uğramak...

Evet sordu beni sıkıştırarak cimcirerek.. desteklerler ama önce yapabilirsem bi psikolog ondan sonra kuzenime ordan da zaten duyulur falan herhalde.. Sonrası da Allah büyük

Evet sordu beni sıkıştırarak cimcirerek.. desteklerler ama önce yapabilirsem bi psikolog ondan sonra kuzenime ordan da zaten duyulur falan herhalde.. Sonrası da Allah büyük
Hayırlısı olsun, cezasını bulsun pislik umarım

Çok sert konuşuyorsunuz inanın başına gelmeyen anlamaz ya 10 yaşında bi çocuktum belki söylesem inanmayacaktı hiç kimse
bakın yeni yeni böyle bir şeye cesaret ediyorum hep görmezden gelmeye düşünmemeye çalıştım buraya yazabilmem bile bi ilerleme benim için ve şuan sizlerle konuştukça kendime ve düşüncelerimin değişmesine şaşıyorum İnşallah gerekeni yapıcam lütfen biraz karşıdakini de düşünerek yazın..

İnşallah yorumuz içinde çok çok teşekkür ederim...
Evet kendimi hazır hissettiğimde ilk işim şikayet etmek olacak, tm 183 ü aramakla başlicam.
Aynen öyle o kadar mutlu olurum ki ölse dünya bi pislikten kurtulmuş olur daha ne olsun..

Zaten korkar, söyleyemez diye yapıyor pislikler. Kadınlar da hep susuyor.
Öldüremez, polise de gidecek elbette.
Tam 6 yıl ya, nasıl bir sindirilmişlik.. Nasıl kimse anlamaz?
Sindirmek olduğunu düşünmüyorum. Sindirememiş ki yıllar sonrada olsa ağlaya ağlaya buraya yazabiliyor....
Babamın yapacaklarından korkuyorum diyor.. ama babasına söylemedende annesiyle şikayette bulanabilir gizli şikayet olarak..

Konu sahibi sizi malesef o kadar iyi anlıyorum ki içim yandı konuyu ve yorumları okuyunca.

Aileye böyle biseyi söylemek kolay değil ama oturduğu yerden konuşmak çok kolay. Bu sadece travma yaşadı hofff tamam ama susma denecek bi olay değil. Diyelim ki anlattı babası amcasını öldürürse ne olacak?

Emin olun bu tarz şeyleri yaşayan kişiler susuyorsa kendi için değil sevdikleri için korkuyordur. He doğru mu? Asla değil zaten sustugumuz için devam ediyorlar ama konu sahibinin yaşadıkları hiç kolay değil yaşamayan da anlayamaz.

Sinmek desem daha iyi olacak sanırım, konuşamamayı kast ediyorum

Gerçekten ama gerçekten o kadar kişi içerisinden bir tek siz beni anladınız çok teşekkür ediyorum
Evet babam amcami öldürürse ve hapse girerse biz ne yaparız
Aynen öyle yaşamayan bilemez..

Gerçekten ama gerçekten o kadar kişi içerisinden bir tek siz beni anladınız çok teşekkür ediyorum
Evet babam amcami öldürürse ve hapse girerse biz ne yaparız
Aynen öyle yaşamayan bilemez..

Ya da daha kötüsü babama üzüntüden sinirden bir şey olursa düşüncesi. O kadar zor ki.

Benim Annem yok dolayısıyla yaşadığımı anlattım mi dövdü mü ya da anlatamadim şoka girdigim için... oralar daha gizemini koruyor .ama babama Hesap sordum neden beni farketmediniz diye üzüldü ...tuhaf davranışlarım vardı korkuyordum hep bi tedirginlik bana zarar verilecek korkusu hep saçlarımı yolardim içime kapaniktim ama neden oldugunu yıllar sonrası öğrendim .

Ben mi sert konuşuyorum ?
Herkesle aynı şeyi yazdım hayırdır ?
Bende tanıdığım biri tarafından tacize uğradım ve aileme söyledim belkide buyuzden yazdıklarım size sert gelmiştir

Geçmiş olsun

Böyle tersten anlayanlar olacağını tahmin etmiştim. Konu sahibini yargılamıyorum ama konu çok çok hassas ve burayı şuan tacize uğrayan biri okuyorsa cesaretinin çok daha kırılabileceğini tahmin ediyorum
Babasına gidip anlatmasın tabi ki, bunun da bir yolu yordamı vardır.
Anladığımı da iddia etmiyorum, neden "gücüm yok" deniliyor, ben oradayım hanımefendi
Anlatan nasıl anlatıyor?

Anlatmayan bencillik yapıyor taciz büyük bir olay hele akraba tacizi ... Taciz ile tecavüzün benim için hiç bir farkı yok üstelik. Bugün bana yapan yarın sana yapar . Bana yapanın sana da yapma sebebi benim susmamdir

Eğer zamanında ben sussam başıma geleni haketmis olurdum. Başkalarının da vebalini almış olurdum buyuzden susmadim.

Tüm bunlar sebebiyle susanlari anlamıyorum ve kabul edemiyorum bahanelerini. Benimki de anne baba söyleyince kimse kalp krizi gecirmedi katil olmadı çünkü birseyi söylemenin yolu yordamı var... gidip babaya bu beni taciz etti direk demezsin zaten. Böyle soyleyince acımasız diyorlar bize bide şaka gibi... Halbuki kendisinin iyiliğine söyledik

Üstelik annem yokken bana gelir saldırır mı diyor bu korku içindeyken susuyor

Kesinlikle katılıyorum. Dizilerdeki ultra dramatik ailelerden falansa herkes fenalaşır, silah çekilir vs
Babasının şiddet eğilimi falan mı var da katil olmasından korkuyor bilemiyorum
En doğrusunu yapmışsınız, gerçekten tebrik ederim sizi. Belki siz söylediğiniz için kaç kız kurtuldu o adiden.

Sizden sonrakilere olanlar da sizin vebaliniz olur kesinlikle

Bakın dediğim gibi küçüktüm bilmiyorum nasıl düşündüm böyle bir şeyi utandım vs.
Daha yeni yeni düşünmeye aklım başıma gelmeye başladı, bugün buraya yazma cesaretinde bulundum ve artık bi psikolog yardımıyla buna bi açıklık getiriceğimi de söylüyorum tm mı lütfen gerginlik falan olmasın.. Size acımasız denmedi sadece benim düşüncem buydu ve böyle bir açıda var tm belki öyle bir şey olmayabilir ama bi ihtimal sonuçta, dediğiniz gibi İnşallah yolu yordamıyla olur kötü bir şey yaşanmaz.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kendi bile yeni yeni dillendirirken kabul ederken ailesinin tepkisinden korkması normal ...zaten kırgın tepkiler belki daha çok kıracak konu sahibini ...zaten cesareti olsa bir an önce ceza alması için elinden geleni yapacaktır.

Ya bir anlık öfkeyle insan neler yapabiliyo, belki olmaz ama bi ihtimal işte.
Bir şeyler yapıcam artık hala geç kalmış sayılmam çocukluk aklımla beynime yerleştirdiğim düşünce işte, kendimi hazır hissettğimde harekete geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…