Çocukla 7saat yolculuk

Gunesdurucum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
42
50
3
Kızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .

Çocuğuna bakacak kimsen yok mu bıraksan yada uçakla gidip otelde kalcan yedi saat otobüste ne olur o çocuk düşünemedim

Ispartayı bilmiyorum ama araba kiralama seçeneğini düşünseniz? Kızınız büyükmüş pek bir sorun olmaz bence. Sadece alt değiştirme sıkıntı olur. Kendi arabanız olsa rahat rahat değiştirirsiniz altını ama otobüs olunca insanlar problem yapar. Burada da bol bol tartışılmıştı

Kızlar cumartesi geceden binicem sabah orada olabilmek için. Yani emiyor hala bebeğim uyur yol boyunca ama. İndikten sonra ıspartayı bilmemem daha büyük sıkıntı askeriyeyi herkes bilir taksiyle giderim de çocuğun bakımı var işte bez kahvaltı Vs orada yer var mı bilmiyorum ki

Eşin hiç mi gelemez sen gidince

Ben oglum 1 yasindayken 8 saat gittim otobusle :) giderken geceydi hallettik bi sekilde ayri koltuk almistim onada kucakta gidemez onca saat canimiza yazik. Ucakta bile bunaliyorum cunku.
Gelirkende sklmsti gunduz yolculuguydu ama aglamamisti.. yolcular sevip durdular..

Klima icin sapka gotururum her zmn cocuk icin

Niye olmasın? Orası da bir şehir sonuçta, göl kenarında bir sürü yer vardır mutlaka. Seni bilmem de ben olsam giderdim, eşimi yapnız bırakmazdım.

Eğer otogarı taşımadılarsa, hemen otogarın yanında Iyaş denilen büyük alış-veriş merkezi var Isparta'nın.
İçinde bebek odasından mescidine kadar her şeyi mevcut.
Hangi şehirden çıkacaksınız yola?
Isparta'nın soğuğunu kıyaslamak gerekirse, Antalya arası açılan tünellerden sonra o eski meşhur havası kırıldı.
Yani bir Eskişehir, Ankara, Afyon ile kıyaslanınca, soğuk sayılmaz. Kış şartları için normal denebilir. Tabi Antalya ile kıyaslayınca soğuk kalır, nitekim yanlış anımsamıyorsam 1043 rakımda bir yerleşim yeri.

Ana iki caddesi var; o caddelerden ayrılmazsanız kaybolma riskiniz sıfır.
İki hat üzerinden (Gidiş-geliş) tüm otobüsler geçer.
Isparta uçak servisleri ne alemdedir bilmiyorum ancak uçak ile gitseniz muhtemelen merkeze gelene kadar hırpalanırsınız, otobüs yolculuğu Isparta için en akıllı tercih olur, nitekim direkt merkeze inersiniz.

Hangi şehirden gideceksiniz söylerseniz, güzergahı yorumlayayım sizin için.

Gidin ama otobüs bence buyuk eziyet olacaktır

Bir gün önce uçakla gidip orada konaklama şansınız yok mu ?

Gidin ama otobüs bence buyuk eziyet olacaktır

Bir gün önce uçakla gidip orada konaklama şansınız yok mu ?
Zaten hiç bilmediğinm bi yer bigün önce gidip otel Vs uğraşmak daha zor ya bide uçak saati yok İstanbul ısparta seferler hep aynı 13 de var saat olarak uymuyor

Hiç bulaşmayın sersefil olursunuz yollarda. İşinin bir parçası o da. Hadi çocuğunuz mezun olur gidersiniz de bunda bilemedim kendi aracınız da Yok sizi götüren de Yok çocuk otobüste durmaz ağlar sürekli yeme uyku saatleri uymaz, hava soğuk olur vs öff bana afakanlar bastı

Uyumaz mi yolda?
Biz 16 saat uctuk gecen hafta tatil icin. Oglum 15 aylik.
Cogunda uyudu. Tabi beslenme ve alt acma ucakta rahat oluyor.

Farzedin ki gece yolculugunda uyumadi cocuk. Cocuk ya bu,belli mi olur? Asla o sekilde yolculuga cikmam ben olsam. Bir gun onceden gider otelde kalirim veya cocugu goturmem. Ki zaten cok da gerekli bir yolculuk degil. Hele ki cocugunuzdan kiymetli asla degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…