- 6 Aralık 2017
- 42
- 50
- 3
- Konu Sahibi Gunesdurucum
-
Çocuğuna bakacak kimsen yok mu bıraksan yada uçakla gidip otelde kalcan yedi saat otobüste ne olur o çocuk düşünemedimKızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
Ispartayı bilmiyorum ama araba kiralama seçeneğini düşünseniz? Kızınız büyükmüş pek bir sorun olmaz bence. Sadece alt değiştirme sıkıntı olur. Kendi arabanız olsa rahat rahat değiştirirsiniz altını ama otobüs olunca insanlar problem yapar. Burada da bol bol tartışılmıştıKızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
Eşin hiç mi gelemez sen gidinceKızlar cumartesi geceden binicem sabah orada olabilmek için. Yani emiyor hala bebeğim uyur yol boyunca ama. İndikten sonra ıspartayı bilmemem daha büyük sıkıntı askeriyeyi herkes bilir taksiyle giderim de çocuğun bakımı var işte bez kahvaltı Vs orada yer var mı bilmiyorum ki
Kızlar cumartesi geceden binicem sabah orada olabilmek için. Yani emiyor hala bebeğim uyur yol boyunca ama. İndikten sonra ıspartayı bilmemem daha büyük sıkıntı askeriyeyi herkes bilir taksiyle giderim de çocuğun bakımı var işte bez kahvaltı Vs orada yer var mı bilmiyorum ki
Kızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
Eşin hiç mi gelemez sen gidince
Zaten hiç bilmediğinm bi yer bigün önce gidip otel Vs uğraşmak daha zor ya bide uçak saati yok İstanbul ısparta seferler hep aynı 13 de var saat olarak uymuyorGidin ama otobüs bence buyuk eziyet olacaktır
Bir gün önce uçakla gidip orada konaklama şansınız yok mu ?
Hiç bulaşmayın sersefil olursunuz yollarda. İşinin bir parçası o da. Hadi çocuğunuz mezun olur gidersiniz de bunda bilemedim kendi aracınız da Yok sizi götüren de Yok çocuk otobüste durmaz ağlar sürekli yeme uyku saatleri uymaz, hava soğuk olur vs öff bana afakanlar bastıKızlar meraba. Daha önceden eşimin uzman olmak istediğini yazmıştım. Kazandı ve şuan ıspartada eğitimde, haftaya pazar yemin törenleri olucak. komando uzman çavuş kendisi.çok gitmek istiyorum ama iki yaşında bi kızım var ıspartaya uçak tek saatte var oda tören saatine uymuyor otobuslede 7saat. Hiç bu kadar uzun yolculuk yapmadım kızımla ve ıspartayı da hiç bilmiyorum havası çok soğukmuş sizce bi saat icin gitmelimiyim. Bide ıspartayı bilen vardır mutlaka kahvaltı falan bebeğimin bakımı için otogara yakın bi alışveriş merkezi Vs var mı .
Hiç bulaşmayın sersefil olursunuz yollarda. İşinin bir parçası o da. Hadi çocuğunuz mezun olur gidersiniz de bunda bilemedim kendi aracınız da Yok sizi götüren de Yok çocuk otobüste durmaz ağlar sürekli yeme uyku saatleri uymaz, hava soğuk olur vs öff bana afakanlar bastı[/QUOTE yazdıklarını okuyunca benide bastı vallaha bakıcam artık çok arada kaldım offf
Gece bensiz asla uyumaz ki emerek uyuyor durmaz yani imkansızcocugunuzu birakacaginiz aile yakininiz yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?