Cocukla Anne arasindaki yas farki

meralll06

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
32
6
286
Ankara
Merhaba
Ben 39 yaşindayim cocuk sahibi olmak istiyorum ama cocuk olursa aradaki yas farki ilerde sorun olur mu? Cocugun psikolojisini olumsuz etkiler mi sizce? Sirf bu yuzden kafam çok karisik. Cocuguyla ya da annesiyle arasindaki yas farki çok olan var mj varsa bu sizi nasil etkiledi?

merhaba, annem ablam ve abimi 20li yaslarinda dogurduktan sonra 38-39 yaslarinda beni dogurmus.ben 28 yasindayim su an.artik bu zamanda 35-45 arasi dogurmak normallesti ve yayginlasti.ilerde cocugunuz icin anormal bir durum olmaz.zamanin degisikliklerine uyum saglayan anlayisli olmaya calisam bir anne icin hic sorun olmaz bosuna endiselenmeyin.Allah saglikli hayirli bir evlat versin :)

39 yaşındayım 1 aylık kızım var
Yas farkı sorun olur mu bilmem ama bakımı cidden çok zor gençlik gbi olmuyor

Boyle ornekler duymak cesaretlendirici

Merhaba, ben de 35 yaşındayım, annemle de aramızda 34 yaş var, siz içinizi ferah tutun, bebek büyütmek de ergenliği de zor olacak herhalde ama bence değecek, Allah her şeyin kolayını verir inşallah size de.

Annemle aramda 36 yaş var. Küçüklükte çok fark etmedim tabi ama 10 yaşında sonra falan erken ölecekler onlara doyamayacağım herkesin annesi babası genç diye düşünmüştüm. Ama sonradan aslında iyi taraflarının da olduğunu gördüm. Çok genç yaşta anne olununca birazda cahillik oluyor insanda. Orta yaşlarda daha bir olgunlaşıyor insan, çocuğunu da ona göre büyütüyor bence daha bilinçli olunuyor. Genç anneleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. :) Bence hamilelik düşünceniz varsa doğurun derim ben.

İlk çocuk olacaksa tecrübesizlik olur bir de yaşın verdiği ağırlık vs olur zorlanırsınız ama ikinci üçüncü çocuk ise daha rahat edersiniz büyük çocuklar destek olurlar her açıdan
Annemle kardeşim arasında 33 yas var hamileliği de çok zor geçti o zaman biz 3 kardeştik kardeşim 4üncüydü,ev işine filan her şeye abimle ablam yardım ettiler Doğduktan sonra da çok yardım ettiler, kardeşim ayaklandıktan sonra da genelde ben gezdirirdim ederdim o yüzden annem rahat etti
Ama tek iseniz zorlanırsınız

Hicbir sorun olucağını zannetmiyorum.Allah veriyorsa kolaylığınıda verir herseyin en iyisini o bilir..

Allah nasip ederse ikinci cocuk olacak ilki de 6 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…