39 yaşındayım 1 aylık kızım varMerhaba
Ben 39 yaşindayim cocuk sahibi olmak istiyorum ama cocuk olursa aradaki yas farki ilerde sorun olur mu? Cocugun psikolojisini olumsuz etkiler mi sizce? Sirf bu yuzden kafam çok karisik. Cocuguyla ya da annesiyle arasindaki yas farki çok olan var mj varsa bu sizi nasil etkiledi?
Boyle ornekler duymak cesaretlendiricimerhaba, annem ablam ve abimi 20li yaslarinda dogurduktan sonra 38-39 yaslarinda beni dogurmus.ben 28 yasindayim su an.artik bu zamanda 35-45 arasi dogurmak normallesti ve yayginlasti.ilerde cocugunuz icin anormal bir durum olmaz.zamanin degisikliklerine uyum saglayan anlayisli olmaya calisam bir anne icin hic sorun olmaz bosuna endiselenmeyin.Allah saglikli hayirli bir evlat versin :)
Amin insallah dediginiz gibi hayirli bir evlat olmasi en önemlisiBoyle ornekler duymak cesaretlendirici☀
Allah bagislasin evet bir de genclik enerjisi kalmiyor zamanla.39 yaşındayım 1 aylık kızım var
Yas farkı sorun olur mu bilmem ama bakımı cidden çok zor gençlik gbi olmuyor
Gençlik enerjisi kalmıyor, fakat yaşla gelen tecrübe varAllah bagislasin evet bir de genclik enerjisi kalmiyor zamanla.
doğurmasın mı yani ne biçim cümleÇocuğun ergenliği sizin menopoza gelecek çocuk içinde anne içinde çok zor olacak
Allhim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahbende 37 yaşındayım 7 aylık hamileyim
Evet gercekten oyle.istesekte olmayacak belki de. Rabbim hayirlisini nasip etsinHicbir sorun olucağını zannetmiyorum.Allah veriyorsa kolaylığınıda verir herseyin en iyisini o bilir..
Allah nasip ederse ikinci cocuk olacak ilki de 6 yasindaİlk çocuk olacaksa tecrübesizlik olur bir de yaşın verdiği ağırlık vs olur zorlanırsınız ama ikinci üçüncü çocuk ise daha rahat edersiniz büyük çocuklar destek olurlar her açıdan
Annemle kardeşim arasında 33 yas var hamileliği de çok zor geçti o zaman biz 3 kardeştik kardeşim 4üncüydü,ev işine filan her şeye abimle ablam yardım ettiler Doğduktan sonra da çok yardım ettiler, kardeşim ayaklandıktan sonra da genelde ben gezdirirdim ederdim o yüzden annem rahat etti
Ama tek iseniz zorlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?