- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Sıkıntı olmaz yaparsınız evelallah :)Allah nasip ederse ikinci cocuk olacak ilki de 6 yasinda
Çok teşekkür ederim guzel gorudunuz içinAnnemle aramda 36 yaş var. Küçüklükte çok fark etmedim tabi ama 10 yaşında sonra falan erken ölecekler onlara doyamayacağım herkesin annesi babası genç diye düşünmüştüm. Ama sonradan aslında iyi taraflarının da olduğunu gördüm. Çok genç yaşta anne olununca birazda cahillik oluyor insanda. Orta yaşlarda daha bir olgunlaşıyor insan, çocuğunu da ona göre büyütüyor bence daha bilinçli olunuyor. Genç anneleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın. :) Bence hamilelik düşünceniz varsa doğurun derim ben.
Allah uzun saglikli ömür versin ınsallah. Hic zorluk yasadiniz mi peki. Keske annem daha genç olsaydi dediginiz zamanlar oldu mu mesela?benim de annemle aramda 40 yaş var.
70 yaşında şu an artık o benim bebeğim oldu ☺
Allah uzun ömür verdikten sonra gerisi boş
Insallah çok teşekkür ederimSıkıntı olmaz yaparsınız evelallah :)
Çok teşekkür ederim guzel gorusunuz icin. Gec yasta evlenmenin dezavantaji sanirimMerhaba, ben de 35 yaşındayım, annemle de aramızda 34 yaş var, siz içinizi ferah tutun, bebek büyütmek de ergenliği de zor olacak herhalde ama bence değecek, Allah her şeyin kolayını verir inşallah size de.
oluyor, kaybetme korkusu oluyor. ama olsun kıymeti biliniyor.Allah uzun saglikli ömür versin ınsallah. Hic zorluk yasadiniz mi peki. Keske annem daha genç olsaydi dediginiz zamanlar oldu mu mesela?
Ben aslinda biraz oğlumu dusunuyorum yalnz kalmasin ilerde diye. Ben de enerji var çok şükür zaten insan yasini hissetmiyor da gostermiyor da. Sadece o Yasin verdigi psikolojik bi baski galiba.Kızıyla aynı zamanda doğuranlar bile var 40 yaşlarında.. Çocuk için hiçbir zaman kavramı anormal değil bence siz de o enerji varsa..
Hayırlı olsun. İnşallah rahat sıkıntısız geçirirsiniz. Bende 37yaşındayım 17haftalık hamileyim. Kızım 15oglum 11 yaşında.. İnşallah bu minikde aramıza katılacak. Benimde korkularım var nasıl olur diye. Ama güzel düşünelim güzel olsun herşeySuan hamileyim. Insallah bu korktugum yas farki zorlanmaz beni
Amin insallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iste benim belki hormonlardan bilmiyorum ama bi mutsuzluk hakim uzerimde. 37 yaşında olsam daha sansli hissederdim belkiHayırlı olsun. İnşallah rahat sıkıntısız geçirirsiniz. Bende 37yaşındayım 17haftalık hamileyim. Kızım 15oglum 11 yaşında.. İnşallah bu minikde aramıza katılacak. Benimde korkularım var nasıl olur diye. Ama güzel düşünelim güzel olsun herşey
Aslinda çok detayli dusunmem beni yoruyor sanirim. Akis diye bisey var bu konuyu birakamadim bir turlu.Cocuk seven katlanabilen bir yaoiniz varsa 50 de olsaniz sorun olmaz ama miskin cocuk sevmeyen bir insansaniz nefret eden demiyorum herkes cocuk sevemez boyle bir insansaniz kendi cocugunuzla bie zor ilgilenirsinz
Çok sabirli ve anlayisli oldugunu soylerler cocuklari da çok severim. Basaririm ınsallah. Cocugum da yasli gitmez beni insallahAslinda çok detayli dusunmem beni yoruyor sanirim. Akis diye bisey var bu konuyu birakamadim bir turlu.
Yasli gormezÇok sabirli ve anlayisli oldugunu soylerler cocuklari da çok severim. Basaririm ınsallah. Cocugum da yasli gitmez beni insallah
Amin sizde hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah.. Çok fazla düşünmeyin.. Herşeyi Allah'a bırakın.. Demekki tekrar bebek doğurup büyütebileceksinizki Rabbım size bir bebek nasip etmiş böyle düşünüp mutlu olunAmin insallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iste benim belki hormonlardan bilmiyorum ama bi mutsuzluk hakim uzerimde. 37 yaşında olsam daha sansli hissederdim belki
Çok haklısıniz. Hayirlisi buymus demkki. Rabbim in bir hediyesi belki deAmin sizde hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah.. Çok fazla düşünmeyin.. Herşeyi Allah'a bırakın.. Demekki tekrar bebek doğurup büyütebileceksinizki Rabbım size bir bebek nasip etmiş böyle düşünüp mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?