Cocukla Anne arasindaki yas farki

Çok teşekkür ederim guzel gorudunuz için

Merhaba, ben de 35 yaşındayım, annemle de aramızda 34 yaş var, siz içinizi ferah tutun, bebek büyütmek de ergenliği de zor olacak herhalde ama bence değecek, Allah her şeyin kolayını verir inşallah size de.
Çok teşekkür ederim guzel gorusunuz icin. Gec yasta evlenmenin dezavantaji sanirim

Kızıyla aynı zamanda doğuranlar bile var 40 yaşlarında.. Çocuk için hiçbir zaman kavramı anormal değil bence siz de o enerji varsa..

Kızıyla aynı zamanda doğuranlar bile var 40 yaşlarında.. Çocuk için hiçbir zaman kavramı anormal değil bence siz de o enerji varsa..
Ben aslinda biraz oğlumu dusunuyorum yalnz kalmasin ilerde diye. Ben de enerji var çok şükür zaten insan yasini hissetmiyor da gostermiyor da. Sadece o Yasin verdigi psikolojik bi baski galiba.

Suan hamileyim. Insallah bu korktugum yas farki zorlanmaz beni
Hayırlı olsun. İnşallah rahat sıkıntısız geçirirsiniz. Bende 37yaşındayım 17haftalık hamileyim. Kızım 15oglum 11 yaşında.. İnşallah bu minikde aramıza katılacak. Benimde korkularım var nasıl olur diye. Ama güzel düşünelim güzel olsun herşey

Cocuk seven katlanabilen bir yaoiniz varsa 50 de olsaniz sorun olmaz ama miskin cocuk sevmeyen bir insansaniz nefret eden demiyorum herkes cocuk sevemez boyle bir insansaniz kendi cocugunuzla bie zor ilgilenirsinz

Amin insallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iste benim belki hormonlardan bilmiyorum ama bi mutsuzluk hakim uzerimde. 37 yaşında olsam daha sansli hissederdim belki

Cocuk seven katlanabilen bir yaoiniz varsa 50 de olsaniz sorun olmaz ama miskin cocuk sevmeyen bir insansaniz nefret eden demiyorum herkes cocuk sevemez boyle bir insansaniz kendi cocugunuzla bie zor ilgilenirsinz
Aslinda çok detayli dusunmem beni yoruyor sanirim. Akis diye bisey var bu konuyu birakamadim bir turlu.

Amin insallah. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iste benim belki hormonlardan bilmiyorum ama bi mutsuzluk hakim uzerimde. 37 yaşında olsam daha sansli hissederdim belki
Amin sizde hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah.. Çok fazla düşünmeyin.. Herşeyi Allah'a bırakın.. Demekki tekrar bebek doğurup büyütebileceksinizki Rabbım size bir bebek nasip etmiş böyle düşünüp mutlu olun

Çok haklısıniz. Hayirlisi buymus demkki. Rabbim in bir hediyesi belki de

Artik bu konuda uzman destegi almaya karar verdim. Cunku Asamiyorum bu sorunu. Simdi bir de hamileyim ve bakis acim benim canimi yakiyor doğrusu. 40 yasinda Anne olan çok. Kisi var aslinda ama herkes gelecehi benim kadar dert etmiyor.

Annemle aramda 28 yaş var. Çocugumla da 30 yaş var. Ama nasip olursa 2.yi de düşünüyorum. Sanirim olursa 35 yaş civarlarında olacak. Yapacak bişey yok bu zamanlara kısmetmiş der geçerim.

Gebelik ve bebek sağlıklı olduktan sonra bence yaş önemli değil. Çünkü 20 yaşında evlenip 15 sene sonra tedavilerle anne olan kadınlar var. Yeter ki anne ve bebek sağlıklı olsun. Rabbim her şeyin zamanını biliyor. Yaş farkı bence sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…