Cocukla bu isler nasil oluyor

Neredeyse bebekliğinde saat başı uyanan kızıma rağmen cinsel hayatımız hiç değişmedi. Gecede birlikte olduk,sabah uyanıncada.. şimdi biri yaklaşık 4 yaşında diğeri 13 aylık iki çocuğumuz var ama yinede değişim yok cinsel hayatımızda. Bizim çocuklar erken yatar,akşam 9’dan sonra canımız ne istiyorsa onu yaparız. Belkide çocukların erken yatması etkilememiştir bizi,bilemiyorum.. ama dediğim gibi bebekliklerinde saat başı uyansalarda etkilenmiyorduk biz. Lohusalıkta eşimin 40,39,38 diye geri sayım yaptığını hatırlıyorum..
Eşiniz bi sebeple soğumuş yada kendine daha eğlenceli gelen ve daha az yoran aktiviteler edinmiş olabilir.. o yüzden takipte kalın derim.

Valla ayni durum bizde de var. Cocuk 2 yasina geldi ama hala firsat kolluyoruz. Biz laptop acip koyuyoruz önüne, o onunla oynarken biz hemen odamizda yalap sap bisiler yapip geliyoruz:D cocugun uyumasını beklersek zor. Zaten bizde olursa olur olmazsa olmaz diye diye cinselliği unuttuk.

Çocuk uyanıkken sevişmek cidden iyi cesaret😳😳
Televizyon falan da bid yere kadar arar ki anne baba diye.
Üç yaşına merdiven dayadı benimki onu uyutmadan asla yapmadım. Basılma korkum vad benim. Travmatik bir şey yaşatmak istemiyorum.
Bebekken bile uyuturdum başka odaya geçerdik.

Tamam da kapilari kilitliyoruz acamayacagi sekilde yapiyoruz, kiz olur mu öyle sey, yoksa coktan görmüstü bizi.
Simdi yaslari bes ve iki

8 ayını yeni dolduran bir bebegim var. Hamileliğim kanamalı geçtiği icin bu dönemde dr cinsel ilişkiyi yasaklamisti. Bebegim doğduktan kisa bir süre sonra rahatsızlandı, bir dönem hastanede kaldik. Çok sukur su anda gayet saglikli ancak genel olarak uykuyu seven bir bebek degil. Ozellikle gündüz uykuları cok kisa ve geceleri de 3 4 kez uyanır muhakkak. Tabii tüm bu süreçler hem benim hem esim icin oldukça yorucu. Ikimiz de çalışıyoruz. Işten gelince onun da benim de resmen dermanimiz kalmiyor. Hamilelikten once gayet güzel giden bir cinsel yaşamımız vardi ancak aylardır resmen beraber olmuyoruz ve bunu ikimiz de istemiyoruz. Bebek uyuyunca biz de külçe gibi yatiyoruz. Yaslar daha 30 ve 31. Kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum. eşimle bu konuyu konuştuğumuzda bebegi annemlere bırakalım diyor ama her birliktelik icin anneme götüreceksek bebegi işimiz var. Eskisi gibi olamayacak miyiz hic? Hem.esimi istiyorum hem de fırsat varken kendimi cok yorgun hissediyorum. Oğlum ocak doğumlu, nisan ve ağustosta birer kereden toplam 2 kez beraber olduk düşünün. Ondan önceki 9 ay zaten yok. Esim bunu sorun olarak bile gormuyor. Büyüyünce acısını çıkarırmışız. Hey gidi. Ne olur değişir deyin.

Gece üç dört kez uyanan çocukla cinsellik gayet devam edebilir aslında,bizim minik fare abartısız saat başı uyanıyor o bi saat bile gayet yeterli yakınlık için. Eşiniz biraz abartıyor sanırım

Tamam da kapilari kilitliyoruz acamayacagi sekilde yapiyoruz, kiz olur mu öyle sey, yoksa coktan görmüstü bizi.
Simdi yaslari bes ve iki

E ama kapıyı neden kitlediniz anne derler? Hele büyüğü direkt anlar gizli bir şey olduğunu.
Ben ufakken aniden girip ufak bir basma yaşadım 2,5 flndım hala hatırlarım.
Ondan sanırım en hassas olduğum konudur.
İlla uyuyacak çocuklar yani yoksa ben zaten çıt mı dedi diye kuracağımdan ne zevk alırım ne konsantre olurum😂😂

E ama kapıyı neden kitlediniz anne derler? Hele büyüğü direkt anlar gizli bir şey olduğunu.
Ben ufakken aniden girip ufak bir basma yaşadım 2,5 flndım hala hatırlarım.
Ondan sanırım en hassas olduğum konudur.
İlla uyuyacak çocuklar yani yoksa ben zaten çıt mı dedi diye kuracağımdan ne zevk alırım ne konsantre olurum😂😂

ya biz zaten cocuklarin yaninda öpürsürüz yani sariliriz yabanci gelmesin onlara diye, e masaj yapti diyorum kizima hep. ama yani seks de normal birsey bundan soyutlayamam. evet gözü görmez ama birseyler oldugunu hisseder, hissetsin de hayatin icinden seyler bunlar. annesiyle babasinin birbirini sevdigini bilsin, ne bileyim cok da abartmadan orta yoldan gitmeye calisiyorum

ya biz zaten cocuklarin yaninda öpürsürüz yani sariliriz yabanci gelmesin onlara diye, e masaj yapti diyorum kizima hep. ama yani seks de normal birsey bundan soyutlayamam. evet gözü görmez ama birseyler oldugunu hisseder, hissetsin de hayatin icinden seyler bunlar. annesiyle babasinin birbirini sevdigini bilsin, ne bileyim cok da abartmadan orta yoldan gitmeye calisiyorum

Öpüşme sarılma bizde de var.
Böyle diyince size de hak verdim ama bir yandan da içime sinmiyor😃
Nasıl bir şeyse. O zaman çok gücenmiştim anneme babama hiç seviyorlar gibi de gelmemişti. Ondan sanırım 😅😅

Benim de yeni 8 ayini doldurmus oglum var. Ocakta dogdu. Ekimde tam 2 senelik evli olacagiz. Gece bizimle uyuyor o yuzden yatak odasini kullanamiyoruz bu konuda. Oturma odasi isimizi goruyor ;) bebis blok uykuya gectikten sonra yani aksam 8-12 arasi rahat rahat her sey yapilir. Ama gunduz istedigimizde bebis uyabiniksa oyun parkinda 15 20 dk duruyor bizsiz. Kacarken gocerken oluyor. Ama esinizin durumu norma degil bence. Yapmak isteyen havada karada affetmez. Dogum sonrasi bir travma olabilir. Destek almaya yanasir mi acaba psikologa falan gitseniz?

8 ayını yeni dolduran bir bebegim var. Hamileliğim kanamalı geçtiği icin bu dönemde dr cinsel ilişkiyi yasaklamisti. Bebegim doğduktan kisa bir süre sonra rahatsızlandı, bir dönem hastanede kaldik. Çok sukur su anda gayet saglikli ancak genel olarak uykuyu seven bir bebek degil. Ozellikle gündüz uykuları cok kisa ve geceleri de 3 4 kez uyanır muhakkak. Tabii tüm bu süreçler hem benim hem esim icin oldukça yorucu. Ikimiz de çalışıyoruz. Işten gelince onun da benim de resmen dermanimiz kalmiyor. Hamilelikten once gayet güzel giden bir cinsel yaşamımız vardi ancak aylardır resmen beraber olmuyoruz ve bunu ikimiz de istemiyoruz. Bebek uyuyunca biz de külçe gibi yatiyoruz. Yaslar daha 30 ve 31. Kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum. eşimle bu konuyu konuştuğumuzda bebegi annemlere bırakalım diyor ama her birliktelik icin anneme götüreceksek bebegi işimiz var. Eskisi gibi olamayacak miyiz hic? Hem.esimi istiyorum hem de fırsat varken kendimi cok yorgun hissediyorum. Oğlum ocak doğumlu, nisan ve ağustosta birer kereden toplam 2 kez beraber olduk düşünün. Ondan önceki 9 ay zaten yok. Esim bunu sorun olarak bile gormuyor. Büyüyünce acısını çıkarırmışız. Hey gidi. Ne olur değişir deyin.
Kocanız doğru söylüyor.
Haklı
Oluyor böyle dönemler
Bizim oğlan da böyle zordu, biz ilk 1.5 sene ilişki yerine çoğunluk uyumayı tercih ettik.
Sonradan dişler bitti oğlan uyumaya başladı, fantağzilerr herbişeyler geri döndü. Sonra biz 2 yaş civarı ikinciyi istiyoruz diyerek cinsel hayatımızı baltaladık. Görev haline gelmeye başlayınca stres ve yarım bırakmalar başladı ovu dönemi.. bu sebeple kavgalar... küsmeler...
ama eminim bunlar da geçecek.
Hepsi geçiyor inanın.
Biz bi ara bakıcı bulup 2 saat bırakıp erotik eşya satan dükkana bile gitmeyi düşündük, orda odalar varmış kiralanıyormuş. Yurt dışında yaşıyoruz da. Ama neyse ki sonra oğlan gece uyumaya başladı da bu çılgın düşünce geride kaldı

Bi
Benim de yeni 8 ayini doldurmus oglum var. Ocakta dogdu. Ekimde tam 2 senelik evli olacagiz. Gece bizimle uyuyor o yuzden yatak odasini kullanamiyoruz bu konuda. Oturma odasi isimizi goruyor :KK66: bebis blok uykuya gectikten sonra yani aksam 8-12 arasi rahat rahat her sey yapilir. Ama gunduz istedigimizde bebis uyabiniksa oyun parkinda 15 20 dk duruyor bizsiz. Kacarken gocerken oluyor. Ama esinizin durumu norma degil bence. Yapmak isteyen havada karada affetmez. Dogum sonrasi bir travma olabilir. Destek almaya yanasir mi acaba psikologa falan gitseniz?
zim oğlan 8 aylıkken akşam 5 de huysuzluğa başlar, 7-8 civarı ağlama krizi. 11 e kadar da mememde zırlardı. 11-4 arasıydı derin uykusu. Her çocuk sizinki gibi rutinde gitmiyor maalesef. Biz o 5 saat uyku için yaşardık. İyi günüyse tabii uyurdu. Yoksa hep zırıltu

Yani gercekci olursam büyüyene kadar bu konular tatsiz geciyor, yani alelacele bir seks olursa oluyordu, iki yasindan sonra kardesiyle oynuyorlardi falan öyle idare ettik.
Yalniz kalamiyor cocuklar napalim, odada azicik dursak bam bam kapilar vuruluyor, anneee diye kapilardalar, ya su isterler ya kakasini yapmistir biri
Simdi isteyen istedigi kadar elestirsin biz yakinlasmak istedigimiz zaman ya televizyin ya da telefon veriyoruz ellerine, baska caremiz yok, oyalaniyorlar, ha gelen aramalari actiklari da oluyor, düse kalka hallediyoruz yani. Ne yapalim, ylaniz anne bana olmak gercekten zor, ki biz beraber yatiyoruz gece kac kere kalkiyorum esimle sarilarak uyumayali cok oldu , bes yildan fazladir yatagimizda iki kisi uyumadik
Zaman cözüyor bunu, biraz büyümeden zor, ha aksam olunca erken uyursa o zaman olur ama iste ilk senelr cok yorgun oluyor insan
Tatilde cocuklar annemlerdeyken eve bir ugramistik bes dakika cocuklari birakip, ay orada bir yakinlastik yok böyle ir rahatlik, ilk defa ev bostu ve biz yalnizdik.
Bambaska birseymis onu anladik, sürekli baski altinda sevismeler cok yorucu. Her an biri kapiya dayanacak gibi telas icinde kaliyoruz
Telefonu uçak moduna alın sonra wi-fi acın hem int olur hem telefonunuz aramalara mesajlara kapalı olur.

Evde cocuk varken olmaz diyorsa evlendirene kadar bekleyecek herhalde.
Allahim bu erkeklerin mantiksizligi nolacak?
Biz biraz vicdansiz anne babayiz heralde 😁 cocugu yan odaya yatiriyoruz. Uyandiginda cok aglayana kadar isi yarim birakmiyoruz 😁 Esimin yarim birakmadan kizim bana 3 dk daha ver diye kendi kendine yalvarip konustugunu bilirim 😄🙈 anca cok cok aglayacak ki ben kalkip gidecegim yani. Zaten 9 aylik oldu uyaninca genelde bi 4 5 dakika aglamiyo. Sonra yalniz oldugunu anladiginda yaygara kopariyor 😁
TheQueeninthenorth TheQueeninthenorth bence esin abartmis. Zaten bu aylarda duzen olmaz ki cocukta. O uyudukca yakinlasacaksiniz. Sabahin 5inde kac kere esimi uykusundan uyandirdigimi bilirim yani ben 😄 Deli mi ne diye bakiyordu ama ihtiyac sonucta bu. Neden bos vakit varken degerlendirmeyelim ki ?sanki saatlerce mi surecek? En azindan haftada bir yapin. Gece yapmayin gunduz yapin. Bi sekilde firsat kollamaniz lazim.
Cuma gunu olumune yorgundum. Tum haftanin yorgunlugu vardi ustumde. Kizim gece 3 te tam daldi. Adam fosur fosur uyurken yataga girmemle uyandi. Gozlerim gidiyordu ama geri cevirmedim. Haldur huldur yaptik biseyler 😄😄 Sonucta bu evliligin en onemli ihtiyaci. Olmazsa olmazi bence cinsellik. Tabi zorunlu durumlari es geciyorum. Ama bu cocuk hic mi yarim saat uyumuyor yahu ? Yarim saatte hemen yapiverin iste 😁

Aaaaaa yarim saat yetmiyorsa demek ki 😂buralar hep seks. Valla bizim oyle saatlerce surmediginden,hic mevzu aninda basilmadik. Kesin kocam erken bosaliyor 😁
En son 1 saat falan surdugunde hamile kalmamistim 😁 gittikce dustu suresi 😁 Ama bize yetiyor ya yarim saat. 😄 20 dk falan bile idare ettiriyor. Yoktan iyidir bence. 😂 hem de o yarim saatte neler neler yapilir uhhhuvv :KK8::KK8::rolleyes:

En son 1 saat falan surdugunde hamile kalmamistim 😁 gittikce dustu suresi 😁 Ama bize yetiyor ya yarim saat. 😄 20 dk falan bile idare ettiriyor. Yoktan iyidir bence. 😂 hem de o yarim saatte neler neler yapilir uhhhuvv :KK8::KK8::rolleyes:
Bence de yeter yahu,daha allahtan belamizi mi isteyelim?
Cocuk olumca her bos an her bos yer degerlendirilmeli kafasindayim ben. Banyoda da olur,oturma odasinda da olur. Yeter ki cocuk uyanip geldiginde gormesin

Back
X