Cocukla bu isler nasil oluyor

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Her seks icin cocugu ananeye yollayacak değiliz herhalde diyorum büyüsün biraz yollamayız diyo. Şimdi illa yollanacak
Ilginc gercekten ne diyecegmi bilemedim. Herkesn cocugu bebegi var insanlar birakin bu is icin onemli bi isi bile olgnda birakacak yeri olmayanlar var yani bi seklde adapte olmali kesnlkle annranneye gonderme o is icin bi gun canina tak eder bakti gordu olabiliyor bebekli yasamda da sonrasi gelir heralde

Geceleri ılık duşunu aldırın güzelce karnını doyurup yatırın en az 2-3 saat uyumadı lazim bu şekilde. Siz de atın kendinizi yatağa. Eşiniz anneye bırakalım diyorsa da bırakın arada bir hem bebek bu dönemlerde en azindan 2-3 saat babaanne- anneanne gibi birilerinde kalmaya alışsın, hem siz bu kadar uzun süre cinsellikten yoksunluğa alıştırmayın kendinizi. Cinsellik yasandikca istek artar, olmadıkça da olmamasına alışırsınız ve isteksizlik başlar. Alış-veriş / temizlik bahanesiyle bırakın haftada 1 sizin de hayatiniza renk gelsin. Bakin bunu bir düzene sokarsanız eşinizle mutluluğunuz 1 kat daha artacak. Yorgunsaniz yorgunsunuz. Bu işe de 1 saatinizi ayiracaksiniz. Bu da eşle geçen en kaliteli zamanlardan biri.

Supradyn kullanılıyor emzirenlerde normalde. Hamilelikte kullandığımız multivitaminler de faydalı oluyor emzirme döneminde değerler düştüğü için

Bence eşiniz tatlı ve çok anlayışlı bir adam. Bu bir süreç. Bazı çiftler etkilenmiyor, bazıları daha çok etkileniyor. Sizin yorgunluğunuz, stresiniz, sıkıntılarınız baskılıyor cinselliği. Bence 4 ay daha dayanın. Genelde yaşından sonra hem uyku değişiyor, hem de anneler biraz daha rahatlıyor. Yürüyüp kendi kendine oynamaya başladığında kucağında olduğundan daha az yoruluyorsun. O zaman değişir herşey. Hem zaten anne olduysanız 2 yıl herşeye normal gözüyle bakmanız lazım.

Bebekler gece uykusuna ilk gectiklerinde genelde uzun uyurlar. Benim oglum aksam 8de uyuduysa 11e kadar uyanmazdi. Onun disinda gecede 3-4 kez uyanmasi normal. Cocugunuzu en iyi siz tanirsiniz. Ne zaman uyanacagini bilirsiniz ona gore ayarlayin isinizi

Ama bunu sadece birlikte olmak için yapmayacaksiniz ki. Cift olarak beraber zaman geçirmek içinde yapmalisiniz. Sizinde hakkiniz deliksiz uyumaya, yada gece gece sohbet etmeye, aksam disarda birseyler yemeye içmeye,..

Sütü sagarsan, esinde arada gece kalkip hemen süt verebilir çoçuga. Arada sende rahatlarsin. Biraz klise fakat önce oksijen maskesini kendimize takmaliyiz.

Ne kadar cok abartılmiş bu durum

3 aylik bebeğim var hiç bişekilde degişen bişey olmadı
Bu çocuk yarım saatte mi uyumuyor hiç
Sanki saatlerce süren bişeyden bahsediyoruz

Yapilmak istendikten sonra gayette güzel zaman bulunur

bunlar cok uzun sureler gercekten. Her ılıskının dınamıgı farklı ama bu yas grubunun bu kadsr ayrı kalması da dogru degıl. Bırbırınızden sogumussunuz bır aksamlıgına bebegı annenıze bırakın ama sonra bunu bır duzene oturtmanız lazım boyle olmaz

bebeğini yanlız oynamaya da alıştırman lazım diğer işlerini nasıl hallediyorsun ona da bi zaman ayırın yani olmaması da insanı olumsuz etkiliyo 3çocuğum var küçük 6aylık iyi kötü bi zaman denkgeliyo yani öyle uzun uzun geceler olmuyo tabi malesef bu ara büyükler okula gidince eşim eve uğrar oldu gece malumunuz evin işleri anca bu saatte bittiği için uyumuş oluyo adam
bu arada eşine şaşırsım benimki 40 gün resmen gün saydı hoş 2.5ay sonra oldu bekledi ama bende isteksizlik olmuştu ki halada eskisi kadar istekli değilim yani eşim hatırlatmasa aklıma gelmez
zamanla düzelir canım çocuğun bi düzeni oluşur illaki

Çoçuklu hayata adapte olup uyuduğu anda birlikte olabilirsiniz. Evlilikte cinsellik çocuk doğunca sekteye uğruyor illaki ama sizinki fazla olmuş. Bu kadar ara vermek soğutabilir cinsellikten.

valla bizde de 53 günlük.bi canavar var
geçen gün sadece denedik yani.
ben zaten libidomu bir yerlerde unuttum galiba.
baya hanım anne takiliyorum. bu sebeple baya da gıcığım kendime.
eşim baya sıkıntıda adan artık enerji patlaması yaşıyor.
ama bebek bir yandan pek first vermiyor.keza ben o işlerden el etek çekmişim.
ne zaman eski hale döner bilmem.
adam hergun hamilelikten önce ne güzeldi be deyip duruyor

Evli barklısın ama kaçak göçek iş yapıyorsun, ve acayip sevindiriyor ne acı durum değil mi, bizde de kapılar kırılır su isterler, düşerler bir yerlerine bişey olur bırakacak kimse de yok aramızda bişeyler olursa havai fişekli kutlamalar yapacağız neredeyse

Hafta sonu gündüz gayet de olur :) yarım saat de olsa uyuyordur gündüz, o arada her şey olur
Hafta içi çalıştığınız için yorgunluktan çok zor normal.

8 aylık 11 günlük bebeğimiz var ,ve son 1 hafta 10 gündür sabaha kadar 50 kere kalkıyor diyebilirim.Ama ilk akşam uyku düzeni kurdum o an yatırdığım zaman 2-3 ssaat full yatar(o sırada ne olursa olur diğer saatler nöbet bennde sabaha kadar.e TABİKİ müthiş yoruluyorum bazen uyuyorumda ama ne olursa olsun kendinize vakit ayırın derim.Her ilişkide bir yere götürülmez bebek.onunla yaşamaya ve böyle şeylerin olmasına onunla iken alışmanız lazım kolaylıklar

Biz de surekli eskiden nekadar rahat olduğumuzu hatırlayıp duruyoruz ama değiştirmek için ikimizin de bi çabası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…