- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Ilginc gercekten ne diyecegmi bilemedim. Herkesn cocugu bebegi var insanlar birakin bu is icin onemli bi isi bile olgnda birakacak yeri olmayanlar var yani bi seklde adapte olmali kesnlkle annranneye gonderme o is icin bi gun canina tak eder bakti gordu olabiliyor bebekli yasamda da sonrasi gelir heraldeBen de bunu anlatmaya çalışıyorum. Her seks icin cocugu ananeye yollayacak değiliz herhalde diyorum büyüsün biraz yollamayız diyo. Şimdi illa yollanacak
Supradyn kullanılıyor emzirenlerde normalde. Hamilelikte kullandığımız multivitaminler de faydalı oluyor emzirme döneminde değerler düştüğü içinKendi kendine oyun kurmasını beklemiyorum elbette. Dediginiz gibiben de wc ye gittiğimde veya kısa süreli mutfağa gittiğimde dursun biraz oyalansin diye koyuyorum ama o kdr bile durmuyor. Zamanla icinde kaldığı sürenin artmasını umuyorum. Emzirdigim icin o bahsettiğiniz takviyeler olur mu bilmiyorum. Demir takviyesi alıyorum sadece
Sağabilirim ama bu geçici çözüm olacak bizim icin.esim bu düzene alışsın istemiyorum. Bir iki kere olabilir ama her birliktelik öncesi oğlanı anneme bırakmamız cok sacma. Sadece gece ağladığında hemen gidiyorum ve besliyorum uykusu bölünmesin diye. Gerçekten de gozunu açmadan emip geri uyuyor hemen. Gece o göz açılırsa bi daha kapanmıyor cin gibi oluyor gecenin bi yarısı:/ bunu göze alamıyorum hele de sabah işe gidecekken
bu konuyu konuştuğumuzda bebegi annemlere bırakalım
Evli barklısın ama kaçak göçek iş yapıyorsun, ve acayip sevindiriyor ne acı durum değil mi,Yani gercekci olursam büyüyene kadar bu konular tatsiz geciyor, yani alelacele bir seks olursa oluyordu, iki yasindan sonra kardesiyle oynuyorlardi falan öyle idare ettik.
Yalniz kalamiyor cocuklar napalim, odada azicik dursak bam bam kapilar vuruluyor, anneee diye kapilardalar, ya su isterler ya kakasini yapmistir biri
Simdi isteyen istedigi kadar elestirsin biz yakinlasmak istedigimiz zaman ya televizyin ya da telefon veriyoruz ellerine, baska caremiz yok, oyalaniyorlar, ha gelen aramalari actiklari da oluyor, düse kalka hallediyoruz yani. Ne yapalim, ylaniz anne bana olmak gercekten zor, ki biz beraber yatiyoruz gece kac kere kalkiyorum esimle sarilarak uyumayali cok oldu , bes yildan fazladir yatagimizda iki kisi uyumadik
Zaman cözüyor bunu, biraz büyümeden zor, ha aksam olunca erken uyursa o zaman olur ama iste ilk senelr cok yorgun oluyor insan
Tatilde cocuklar annemlerdeyken eve bir ugramistik bes dakika cocuklari birakip, ay orada bir yakinlastik yok böyle ir rahatlik, ilk defa ev bostu ve biz yalnizdik.
Bambaska birseymis onu anladik, sürekli baski altinda sevismeler cok yorucu. Her an biri kapiya dayanacak gibi telas icinde kaliyoruz
Aylarca bu adam boşalmadan nasıl duruyor? Erkek fizyolojisine aykırı. Bi şekilde mutlaka oluyordur.Valla baska aktiviteleri yok ondan eminim. Soğuma olayı da yok temas isteği öpme vs var ama benimki tembel iste. Ha deyip girişemiyor mükemmel ambiyans olacak illa:))
Biz de surekli eskiden nekadar rahat olduğumuzu hatırlayıp duruyoruz ama değiştirmek için ikimizin de bi çabası yokvalla bizde de 53 günlük.bi canavar var
geçen gün sadece denedik yani.
ben zaten libidomu bir yerlerde unuttum galiba.
baya hanım anne takiliyorum. bu sebeple baya da gıcığım kendime.
eşim baya sıkıntıda adan artık enerji patlaması yaşıyor.
ama bebek bir yandan pek first vermiyor.keza ben o işlerden el etek çekmişim.
ne zaman eski hale döner bilmem.
adam hergun hamilelikten önce ne güzeldi be deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?