Çocukla gelen mutsuzluk :(

Cnm mutsuzluğun sebebi sensin,hava sıcak diye annenin evinde mi kalınır adam soğumuş bence.

Allah kolaylık versin işiniz huzurunuz için okuyun bol bol nas felak ayetel kürsi ne olursa artık üzüldüm

Çocuk olunca erkeklere bir haller oluyor?
Esine kötü davranani mi ararsın aldatani mı ararsın çocuk yüzünden eşini kirani da cok duyuyorum son zamanlarda

Nedeni ne olabilir
Çocuktan sonr patlak veriyor hersey

Ay ne erkek Taraflı bir milletmişiz.şu yazılanlardan sonra teyit ettim artık.kimse neyin var öncesi ne sonrası ne ne kadar kaldın eşin nasıl biri demeden vay eşine Kadınlık yap vah adamcağız soğumasın.ya tabikide birlikte yaşasınlar ona kimsenin itirazı yok ama bu kadını habire erkeği yücelterek yargılamanın sorgulamanın suçlamanın anlamı ne.gerçektende pes diyorum bu kadar yoruma

Çocuğu olunca kocayı (ve aynı zamanda çocuğunun babasını) bir kenara itip çocuğuyla ayrı hayat yaşayan kadınlar kategorisindesiniz, o yüzden çocuk size mutsuzluk getirmiş sanıyorsunuz. Aile olamamışsınız ki. Her yaz annenizde mi yaşayacaksınız çocuğunuz sıcaklamasın diye? Kısın da daha sıcak diye orda yaşarsınız. Kocanız da akşamdan akşama ziyaretinize geliverir artık. Sıcaktan anne evinde yaşamak nedir yahu, böyle saçma sebep duymadım. Çocuğunuzun huzuru çok önemliyse evinize çözüm ararsınız yani, artık klima mı olur, vantilatör mu olur. Anne evine taşınmanın mantıklı bir yanı yok. Daha çok ağlarsınız eskiden aşk böceği olan adam şimdi bana tahammül edemiyor diye. İnsanın sinirleri ne kadar kaldırır ki böyle yaşamayı... ayrıca çocuk düşürme konusunda adam haklı. Tamamen önlenebilir bir kazayı telefon uğruna gerçekleştirmişsiniz. Hem de 6 ay içinde 2 kere. Çocuk düşe kalka büyür lafı çocukların kendi düşmelerine ithafen söylenir, ihmal sonucu bir yetişkinin düşürmesinde değil. Biraz daha dikkat.

cok abartmissin guldum yorumuna

Hahahahah çocuk sahibi olma şartlarında klima mi var

Bir klima bile alamiyorsan ne demek ya
Biz de klima yok aşırı mağdur hissettim ailemizi maslow piramidinde kaçıncı sırada acaba.

Bir de bu alt - orta gelirler araba da alamıyor biliyor musun temel ihtiyaç günümüzde . Onların neyine üremek dimi

Bebekli eve klima önermek konu sahibi annende kalabilirsin tabiki . Bir süre ayrı kalmakla sarsılıyorsa o evlilik sarsilsin gitsin .
Klima çok zararlı sadece soğuk sıcak ayarı değil o filtreleri havaya yaydığı bakterilerin zararlı olduğu biliniyor.
Hava filtresinin değişiminin de ne kadar sonuç verdiği henüz kanitlanmamis. Bakma sen burada kocamdan 1 hafta fazla ayrı kalamamcilara . Sebep filan da arama bu olayda tamamiyle sen haklısın .
Kocanin halt yemesi .

Kusura bakmayında gitme sebebiniz bana çok yanlış geldi sanki bebek sıcak bahane annenin sana yaptığı hizmet vs daha cazip gelmiş olmasın ? Bana bu davraşınızla siz çok itici geldiniz 1 kadının yeri kocasının yanıdır lütfen sıcak soğuk bahanelerin ardına saklanmayın bunu buradan ben böyle hissettim senin gibi kadını niye özlesin. Kocan ,kocana kadınlık yapmamak işten vs kaçmışsın işte kusura bakmada kocan yüzüne bakmasada yeridir !

siz kendinizle çelişiyorsunuz.klimayı biz önermedik.annesinin evinde klima olduğu ve tüm gün bebeği klimada tuttuğunu söylediği için önerdik evine taktırmasını

Kadimncagiz alti ustu 15 gun annesinde kalmis, ne kadar abartmissiniz.
Oncesini sonrasini bilemem, ama bu cok büyük bir sey degil.
Ben goruyorum millet yaz tatilinde tam 3 ay gidip geri dönmüyor memleketinden.
Konu sahibi ne kadar kalmayi dusunuyor onu bilemem de 15 gun dinlenmek istemis olabilir, annesine nazlanmak istemis olabilir.ekmek elden su golden yaşamak istemis olabilir. 2 hafta ancak bu kadar abartilabilirdi yani.

şimdi sorun şu ki siz dönüp dolaşıpğ beni ailemin yanında rezil ediyora takılmışsınız.normalde evde yalnızken 10 dk sonra belki barışılacak mevzular ailenizin yanında konuşulunca unutlumuyor büyüyor da büyüyor...
siz de bu durumda daha bir tepki ver,yorsunuz..

Tatlım bunun çocukla ne ilgisi var öyle deme sakın bebeğine haksızlık etme bence. eşini neden yalnız bırakıyorsun sıcaksa klima taktır imkanın varsa hepimiz sonuçta katlanıyoruz birşelere bence biraz ilgi göstermelisin :)

siz kendinizle çelişiyorsunuz.klimayı biz önermedik.annesinin evinde klima olduğu ve tüm gün bebeği klimada tuttuğunu söylediği için önerdik evine taktırmasını
Eee yani ? O zaman klimali yerde durmasin
Bu mu kendimle çelişme
Sanki bi yerde klima faydali demişim bi yerde faydasız

konu sahibinin annesinin evinde klima var ki. zaten annesinde kalma sebebi bu.

Benim bebeğim sıcağa dayanamıyor evde uyuyamiyor diş çıkaracak sürekli agliyor huzursuz annemlerde klima var aksama kadar açık burda kiloda aldı rahat rahat uyuyorda

demiş bir cevabında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…