Okurken güldüm gercekten ben bir burda gördüm birbkac gundur bu lafi sac telim yere dusse kaldirip öperdi diye Allah aşkına nasil bir laftir bu :) :) :) Kahkaha atasim geliyor bu lafi okudukça uctunuz valla kizlar ben hic boyle yapan görmedim biraz ufak atalim civcivler yesin :) :) :)
o zaman eve klima alacaksın.. ben nasıl rahat ettiğini bivantilatmrleannenlerde.. bana soracak olursan sende evine alışamadın kaçmanın bir yolu gibi görüyorsun klima durumunu.. zaman içinde sen evinden, kocan da çocuğundan ve senden soğur.. hemen bugün eve dön, taksit-maksit bir klima al..
+1Okurken güldüm gercekten ben bir burda gördüm birbkac gundur bu lafi sac telim yere dusse kaldirip öperdi diye Allah aşkına nasil bir laftir bu :) :) :) Kahkaha atasim geliyor bu lafi okudukça uctunuz valla kizlar ben hic boyle yapan görmedim biraz ufak atalim civcivler yesin :) :) :)
1000 liraya bile klima var .. Eşin git demiş olabilir ama aile yaşantınızı bölüyorsunuz olmaz ki öyle..Sirf merakimdan baktim, 1.800-2.000 bin liraya klimalar var. Taksite boldurup de alamiyosaniz yok artik derim, aile huzurundan daha mi degerli yani 2 bin? Ailenizden birazini isteyin alin taktirin, he alacak durumunuz varsa zaten niye almiyosunuz?
Valla ben de sizin yoruma şaştım kaldım.
Adam eve birini almasın dıye basında mı bekleyecek eşi?
Bır de annenıze bravo yazmıssınız, benım bebegım huzursuz dıs cıkarıyor uyuyamıyor anne siz de kalıyım dıcem annem de kabul etmeyecek.
Olmaz kocanı kaparlar mı demesi gerekıyor?
Valla oyle bir süre ayrı evde kalma durumlarında soguma olursa orda sevgıden şüphe etmek lazım önce.
Kalma ıhtıyacı hıssetsem ben de kalırım anne baba olarak öncelik bebegımızın huzuru konforu olmalı. Eşler anlayıslı olduktan sonra sıkıntı olmaz
tabikide adamin basinda beklemiyicek fakat gozden uzak gonuldende uzak olur
bi kere cok anlamsiz bir olay evli barklisin artik nedir anne evinde kalip esin oraya ayak uztu ugramasi
inanki erkek eninde sonunda raydan cikar
sicak olan ev klimaylan sogutulur soguk ev isitilir
okadarda kasmaya gerek yok.
benim gelinim aynisini yapsa catlardim valla
anne mevzusuna gelince
tabikide demesi laximki kizim evini birakma kotu zaman.ne biliyim ben olsam birakmam
tamam gitmesinEski konularınızı bilmiyorum.bu olatanların mutlaka birikmiş başka sebepleri vardır.öncelikle çocuğunuz ve siz nerde rahat ediyorsanız orda kalın.zaten eşinizde bu durumdan memnun evde zır zır ağlayan bir çocuk yok gece uykusu bölünmüyor çocukla ilgilen diyen yok vs vs memnun yani.evine git deyip duran Arkadaşlara da şaşıyorum açıkcası.kadının Hayattaki tek görevi Kocasını mutlu etmek değildir.onca yıl fedakarlık yapıyor kadın 1 senede adam kadının kahrını çekiversin zahmet olmazsa.ölmez herhalde.kadın zaten evine gidecek ama belliki toparlanmaya ihtiyacı var.kadınlar olarak empati kurmadan Söylenen bu evine git ayıplamalarını hiç hoş bulmadım
O konularda hakkini yiyemem bana cok uardimci oluyorTanı memnun olur sabahın köründe çocuk ziriltisi ile uyanmiyor altını değiştirmiyor banyo yaptirmiyor dış çıkarıyor diye huzursuzlugunu çekmiyor ohhhh hayat onlara güzel tabi:) benim bebeğim 4 te uyanır 6 ya kadar ben bakarım 7.30 a kadar eşim sonra mama ve uyku duzenimiz var eşim işten gelir beraber banyo yaptirirz bu arada bizim evimiz de çok sıcak gündüz ben bir banyo daha yaptiriyorun bir kere pislik olmadı cocuumm. Altını eşim evdeyse o degistitir vs. Biz bir kere bile çocuk yüzünden kavga etmedik çünkü bizim bebeğimiz mantığı var bizde benim yada senin bebeğin değil. Eşinizin sorumluluk almasını saglamazsaniz sizin ne kadar zorlandiginizin da farkına varmaz. En azından altını değiştirmeyi biberonla beslemeyi bilmesi lazım.
İnanmak inanmamak size kalmis kizlar neden yalan soyleyryim lutfen acimin ustune birde sizz dalga gecmeynHayaller işte :)
Ya allah rizasi icin hhepinz eve takilmissiniz yaa esimle,ortak kararimiz bebegim evde atesi cikiyir elimden geleni yapmisim ki son care annemlerde kalmk oldu dimi benim konum bu degilBacım siz ailesiniz artık al bebeğini eve git günde 2-3 banyo yaptır zibinla dursun ama kurduğun yuvani bozma
Sizin gibi ukala insanlardan bencil insanlardan nefret ediyrm
Sizin gibi ukala insanlardan bencil insanlardan nefret ediyrm
Siz maddi olarak biraz daha kısıp evinize klima taktırsanızYa allah rizasi icin hhepinz eve takilmissiniz yaa esimle,ortak kararimiz bebegim evde atesi cikiyir elimden geleni yapmisim ki son care annemlerde kalmk oldu dimi benim konum bu degil
Ya allah rizasi icin hhepinz eve takilmissiniz yaa esimle,ortak kararimiz bebegim evde atesi cikiyir elimden geleni yapmisim ki son care annemlerde kalmk oldu dimi benim konum bu degil
Siz gormemis olabilirsiniz ama sevmeyi bilen adamlar var evet. Bir sac telini saklayan adamlar. Etrafinizda boyle bir sevgi gormemis olmaniz olmadigi veya abartildigi anlamina gelmez.Okurken güldüm gercekten ben bir burda gördüm birbkac gundur bu lafi sac telim yere dusse kaldirip öperdi diye Allah aşkına nasil bir laftir bu :) :) :) Kahkaha atasim geliyor bu lafi okudukça uctunuz valla kizlar ben hic boyle yapan görmedim biraz ufak atalim civcivler yesin :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?