Cocukla tekne turu olurmu ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Iyi geceler tatli bayanlar :)
3. Yasindaki cocukla gunu birlik tekne turuna katilabilirmiyim ,
Hasta olurmu ? Gunes carpar diye korkuyorum nasil koruyabilirim ? Ayretten teknenin mola verdigi yerlerde can yelegiyle denize girebilirmi ?
Tekneyede bisey olmaz insallah amin diyorum
Cevaplar icin tesekkurler

Hiç bişey olmaz ben oğlumu götürmüştüm
Bol kremini sür kafasına tak bi şapka arada ıslat ama başını vücudunu
Can yeleğiylede rahatlıkla suya girebilir :)

Yani erken gidip kuytu bi koseye yerleseyi dusunuyorum oyuncaklarinida alirim ayaga kalkmaz oturdugu yerden manzaraya bakar muhtemelen 2_3 gibi 2 saat uyur
Usurmu buarada acaba hani sicak ama ruzgarli olur ya ?

Ilk yorumu yazan arkadasim sizin cocugunuzda denze yelekle girdimi ? Korkarim gibi geliyo ama girerse cok hosuna gider aslinda

Evet can yeleği ile girdi ama sona doğru sıkıldı çıkardık zaten bi problem olmuyo yani bi yere oturur kalmaz ise üşümez sanmıyorum sıcak eser hava :)

Çok büyük olmayan tekneleri tercih ederseniz bişey olmaz. Yeğenimle giderim ben her sene bebekliğinden beri. Birlikte yaptığımız en eğlendiği aktivitelerden biri. Hatta yüzmeyi de bir tekne turu esnasında çaktırmadan kollukları söndürerek öğrettim yaklaşık 3.5 yaşındaydı o da... Ki siz yelekle sokucam denize diyorsunuz hiiiiç bişey olmaz. Muhtemelen onun yaşında bikaç çocuk daha olur teknede pek oturtabileceğinizi sanmıyorum ama...

Alt katı kapalı olan tekneleri tercih et gün boyu güneşin altında durmaz arada yukarı çıkarsınız. Ama tekne de hemen yanıverir güneş kremini sürekli tazeleyin benimde 3 yaşında bir yeğenim var birşeyi güzelce izah edince anlıyorlar bence hiç bi sorun olmaz iyi eğlenceler:)

Galiba ben cok pipirikliyim :)) oluyomuss yani o zaman iple cekiyoruz o gunu :)))
Oturma konusuns gelince korkar sallandigi icin gezemez oyle fink fink :)

Cok yaramaz bi cocuk degil acikcasi korkarda ama sallandigi icin ilk drfa binecek vapura filan coook kucukken binmistii :)

Tekne derinde bir yerde durursa sokma kız sen söylerken bile elim ayağım titriyo benim çok evhamlıyım ben. Kıyılarda durursa girsin denize :18:

canım benım çocukla tekne turu bıraz zor olur senın için sebepler: sen hep onunla uğraşacaksın... doğal olark çocuk sıkılıcak koşmak kucağından ınmak denıze felan bakmak ısteyecek.. güneş rüzgar ... bıde teknedekı dıger ınsanlar var tabı ben daha hiç çocuklu tekne tutrna katılmadım... ama tekne turlarını göz önüne aldığımda çocukla gıdersen baya zorlanırsın bırakabılecegın bırı varsa bence bı günlük bırak... sende keyfıne bak... cocugunda hastalanmasın

canım bizde kızım 2 yaşındayken katılmıştık, gayette güzel geçmişti.arkadaşlarımızla katılmıştık
hatta uyumuştu kaptan odasına yatırmıştık, bizde denize girmiştik rica ettik uyanırsa ağlarsa falan anons edin tekneden diye
allahın izniyle bişey olmaz tabii sen yanına gerekli malzemeleri al onun oyalanacağı şeyleri falan.. bol su al çünki teknede satılanlar çok pahalı...
iyi eğlenceler iyi tatiller canım,

ben olsam tercih etmezdim.can yeleğiyle denize sokmak ise asla. biz tekne turuna çıktığımızda eşim can yeleğiyle denize girdi ama 5 dakika duramadı nerdeyse boğuluyordu. bebeğimi asla bu riske atamam.

teknede çok yanacak.krem sürsen bile rüzgar bile yakıyor.sağa sola koşturacak sen bişey olacak die çekineceksin.peşinde dolaşacaksın o sıcakta.daha çok yorulacaksın.kalabalıkta uyumayabilir.uyusada nerde yatacak. ooofff gözümde büyüdü.senin yerine kendimi koydum da.

bence bir günlüğüne bi yere bırakıp siz teknennin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…