- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Sizin cocugunuzu siki giydirin usumesin demesine bu tepkiyi vermeniz normalmi sizce?
Her seyahatimde illa ki bir çocuk-bebek oldu. Az bir kısmı gerçekten azmandı. Kulak tıkanmasından ağlarlar anlarım, korkarlar ağlarlar anlarım da çocuk oyalanacak diye bangır bangır tablet sesi çekmek zorunda değil kimse, aynı şekilde arkamda oturan çocuğun tepinip benim koltuğuma tekme atmaya da hakkı yok; bunları anne-baba öğretip uyarmalı. Çok tabletle oynaması şartsa sesini kısmalı, sessiz oynamalı, konuşacaksa sessiz konuşmak öğretilmeli ne bileyim mümkün mertebe sırf çocuğun huzurunu değil de diğer yolcuları da düşünmeli herkes.
Neden bu kadar sert çıkıştınız ki?Uçakta değil de bi gün parka gittik o zamanlar bebeğim 7 aylık falan, Şubat ayındayız ama hava güzel güneşli ayaz rüzgar yok.
Kadının birisi geldi çocuk üşür öyle üstüne battaniye ört dedi.
Halbuki beresi montu battaniyesi vardı, sadece yüzü ve elleri dışardaydı.
Ben de "sanane çocuk benim değil mi istersem dilendiririm" diye bağırmıştım. Hemen geri basmıştı.
Aynen, ben mesela çocuklar konusunda biraz fazla koruyucuyum.peki sizce bunu söylerkenki niyeti ne olabilir?
ben çocuk için endişelenmiş diye düşündüm mesela, ortada iyiniyet varsa tarza çok takılmıyorum, siz de takılmayın, hayat çok daha kolay oluyor böyle.
bu tarz her tepkiyi kafanıza takıp dert ederseniz çooook bunalırsınız.
Sizin anneliğinizi eleştirip gözümde birşey canlandırdığım yok aslına bakarsanız. Sizin anlattıklarınıza ve tavrınıza istinaden yaptım yorumumu. Çocukların yanında başka birine beeh'li meh'li bağırmak doğru bir tavırmı sizce yada bir bakışından anladım zaten kokoş kadını ben,minvalindeki cümleniz ve hazırda beklemeniz doğrumu,birşey söylesede ağzının payını versem diye.
Siz ne anlattıysanız onu yorumluyorum,yanınızda değildim bilemem anlattıklarınızdan başkasını değil mi?
Son olarakta denk gelmem,gelmiyorum merak etmeyin.
Sizin anneliğinizi eleştirip gözümde birşey canlandırdığım yok aslına bakarsanız. Sizin anlattıklarınıza ve tavrınıza istinaden yaptım yorumumu. Çocukların yanında başka birine beeh'li meh'li bağırmak doğru bir tavırmı sizce yada bir bakışından anladım zaten kokoş kadını ben,minvalindeki cümleniz ve hazırda beklemeniz doğrumu,birşey söylesede ağzının payını versem diye.
Siz ne anlattıysanız onu yorumluyorum,yanınızda değildim bilemem anlattıklarınızdan başkasını değil mi?
Son olarakta denk gelmem,gelmiyorum merak etmeyin.
Cok guzel yapmis. Agzina saglik.Sizin cocugunuzu siki giydirin usumesin demesine bu tepkiyi vermeniz normalmi sizce?
konuşmuş işte :) siz de ondan daha "o şekil" konuşmuşsunuz. çocuklar çok güzel, "örnek" davranışlara şahit olmuş her iki taraftan da :)Yazdiklarimi okumuyorsunuz galiba size biri yuksek sesle azarlar bir sekilde söylese ustelik bagiran kisiyi ayipayanlar oldugu halde kusura bakmayin behh de derim sananede derim burda yorum yapmadan once okuyun.. cocugum kimseyi rahatsiz etmedigi halde bende gayet guler yuzlu sosyal bir insanimdir bana o sekil kimse konusamaz.. bana degil hickimseye.. kadinin bana saygisi yoktu bunada şahit olanlar kadini ayipladi zaten .. belliki kadinn cocuklari sevmiyor cocuk var rahatsiz olucam diye piskolojisine girdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?