demekki bu konuda tek değilmişim.
eşim 4 kardeş 2 kız 2 erkek kayınpederimin durumu çok iyi kaynım 20 yıllık evli kayınpederim ona ev almış görümcemin eşi vefat edince onada ev almış ama biz 2.5 yıllık evliyiz hiç böyle bir teklifte bile bulunmadı şimdi ise memleketinde 7 katlı apartman yaptırıyor birinde kendi oturcakmış diğerinide kaynıma verecekmiş eşim demiş banada ver orda oturamam ama kirasıyla kiramı karşılarım anca ben ölünce hakkını alırsın demiş bu nasıl bir haksızlık ya kaynımın 2 evi birden olcak eşime hep üvey evlat gibi davranmışlar zaten yemin ederim evimde kayınpederimden sadece 6 adet bardağı var başkada hiçbir şeyi yok altın bile takmadılar herşeyi eşim yaptı nikahımda kayınvalidem kalktı 200 lira para takıp oturdu bari en kötü ihtimal bi çeyrek taksalardı hani adı vardır altının en azından.
neyse bazı şeylerde var tabi yaşanan ve biz 1.5 yıldır hiçbir şekilde görüşmüyoruz şimdi bizim bebeğimiz olmuyor tedavi falan görüyoruz gecenlerde eşimin yiğeni eşime demiş amca yengem için çift cinsiyetli çocuk doğuramıyor falan diyorlar diye inanırmısınız hiç beynimden vurulmuşa dönmedim eşimde zaten gereken cevabı yiğenine söylemiş umrumda bile değil ne derlerse desinler benim için onlar 1.5 yıl önce öldü herkese de öyle diyorum belki bana kızacaksınız ama inanın sorun sadece ev olayı değil birçok şey daha var 1 aylık evliyken görümceme sormuştum niye bize karşı bu kadar soğuksunuz diye bana verdiği cevap eğer boşanırsa kardeşimiz senden ona karşı soğukluğumuz gecer ama evli kalırsa bilinki düşmanımızsınız dedi.
ben kafama takmıyorum tatlım sende takma ilk zamanlar çok koyuyordu ama yıllardır görmeyince herşeyi unuttum.
ve en güzeli allaha havale ettim şimdi onlar gülsünler onlarınki sadece tebessüm sonunda ben kahkayı basıcam nasıl olsa.