- Konu Sahibi pinkyellow
-
eşinde onları görmeye gitmesin maden çok üzgün onlar onu yok sayıyorsa oda ona göre
morelini bozmasın [/FONT]zorlada banada ev yap denmiyor zaten istekli olması gerek karşı tarafın bence üstelemeyin
gerçekten büyük haksızlık yapmışlar ve bunun karşılığını da bir şekilde alacaklardır.
kabullenmek ya da görmezden gelmek de çok zor.
sanırım asıl sorun maddiyat değil de, haksızlık yapılması
yine de bunun evinizin huzurunu bozmasına izin vermeyin.
ev sahibi olmayın da kiracı olun sağlığınız , huzurunuz olduktan sonra ne önemi var ki bunun
ailesiyle de fazla görüşmemeye çalışır, Allah'a havale edersiniz.
kendinizi üzdüğünüze bile değmez böyle insanlar.
inşallah bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.
Aynı şeyler benim başımdada var ben artık takmamayı öğrendim.Benimde eşimin 2 erkek kardeşi var kayınpederim 2.sinede ev aldı ama biz malesef hala kirada oturuyoruz yeni araba aldı kayınpederim asla araba kullanmaz çünkü kalp hastası onuda eşimin kardeşi kullanıyor uzak mesafeli yerlere gidemiyorlar diye bize gelince hiç bir faydaları yok ama gel gelelim asla evime karışamazlar bana neden bize gelmiyorsun diye hesap soramazlar çünkü hakları yok benim kafam rahatmı sağlığım yerindemi kımseye muhtaç değilim benım için önemli olan bu kıme ne alırlarsa alsınlar
zorla alamiycaginiza göre durumu kabullenmeniz gerekir mademki esinize ayni ilgiyi göstermiyorlar esinizde onlarla görüsmesin belki bu sekilde anlarlar hatalarini
canım bizde üvey evlat muamelesi görenlerdeniz,daha önce buna benzer bir konu bnde açmıştım,ama sen yine şanslısın,eşin yapılan ayrımın haksızlığın farkında,ben de eşime anlatmaya çalışıyorum ama hep suçlu ben oluyorum,tek lafı bizede yaparlar oluyor ve yapıldığı filanda yok zaten,ben takmamayı öğrendim,hepsini allaha havale ettim canım,onlar düşünsünler dimi artık gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?