• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar için bir kuruş vermemesi...

İçinizi açacak bir şeyler söylemeyi dilerdim ama çocuk 3 etti avukat olmadığım için keskin bir rakam bilemem ama alacağınız nafaka kiraya eşya taksidine vs yetmez bence sizce ?
Mecburen oturacağım evinde.Çocullar için de katkı istemeyeceğim iki çocuğun masrafları bana.o da kendi parasını kullansın işte.kendimi köşeye sıkışmış fare gibi hissediyorum.2 lafından birisi para istiyorsan evden çık.çocuklara bakamıyorsan ver.

Mecburen oturacağım evinde.Çocullar için de katkı istemeyeceğim iki çocuğun masrafları bana.o da kendi parasını kullansın işte.kendimi köşeye sıkışmış fare gibi hissediyorum.2 lafından birisi para istiyorsan evden çık.çocuklara bakamıyorsan ver.
Biraz duygusuz gelecek ama ben galiba verirdim en aIndan empati yapabilmesi için
Evde ne kadar kalacağınız belli mi yarın kardeşi çık derse nolcak

Çoxukları mı verirdiniz bir tarafım ver diyor ama çocukların rezil olmasını istemiyorum.
Neden rezil olsunlar ki kısa bir tatil gibi anneyle baba ayrıldı bundan sonra çocuklar anneyle ayrı babayla ayrı zamanlarda vakit geçirecek başlangıç olarak 1 ay kalsınlar zaten annesi evde o bakacak kocan da az sorumluluk görsün masraf görsün senin rahatladığına inansın rahatsız olsun alışmış çocuk yapıp boşanıp çocukları anneyle bırakıp bekar hayatı yaşamaya ama siz de çocuklar yokken az rahat davranın adam o rahatlığı alsın pişman olsun

Neden rezil olsunlar ki kısa bir tatil gibi anneyle baba ayrıldı bundan sonra çocuklar anneyle ayrı babayla ayrı zamanlarda vakit geçirecek başlangıç olarak 1 ay kalsınlar zaten annesi evde o bakacak kocan da az sorumluluk görsün masraf görsün senin rahatladığına inansın rahatsız olsun alışmış çocuk yapıp boşanıp çocukları anneyle bırakıp bekar hayatı yaşamaya ama siz de çocuklar yokken az rahat davranın adam o rahatlığı alsın pişman olsun
Büyük hadi neyse idare eder ama küçük 2 yaşında daha

Asıl işte küçüğü eline vermek lazım muhtemelen babalığı eve gelip iki agu agu yapıp uyumak sabah işe gitmek sanıyor ama işte annelik hakkında çok bilgim yok verebilir misiniz bilmiyorum onun dışında bu adam başka bir zerre yardımcı olmaz bana sizin evde oturup nafaka almamanız en mantıklı geleni nafaka kiralar kadar zamlanacak mı zamlansa da zamanında öder mi şu bu daha uğraşılması zor

Asıl işte küçüğü eline vermek lazım muhtemelen babalığı eve gelip iki agu agu yapıp uyumak sabah işe gitmek sanıyor ama işte annelik hakkında çok bilgim yok verebilir misiniz bilmiyorum onun dışında bu adam başka bir zerre yardımcı olmaz bana sizin evde oturup nafaka almamanız en mantıklı geleni nafaka kiralar kadar zamlanacak mı zamlansa da zamanında öder mi şu bu daha uğraşılması zor
Çok haklısınız ama ilerleyen süreçte evimden çık demeyeceği de malum değil.yine de çocuklarımı vermeyeceğim çünkü o adamın psikolojisi bozuk.narsistik eğilimleri fazla.empati yapmıyor duygusuz donuk soğuk bencil biri.haftasonlaru bile bütük oğlum gitmesin diye kurs vs araştırıyorum

Çocukları verirseniz götürüp annesinin başına atacak, sizi de hemen evden çıkartacak. Bu çözüm değil. Hem çocuklardan olacaksınız hem evden. Anası bakıp yedirip içirecek, kendinin cebinden para çıkmayacak nafaka vermeyecek. Adam kök ailesi için yaşıyor, evin birini kardeşine diğerini annesine almış 3 çocuğun yediği içtiği umurunda değil. Size koklatmayacağı belliymiş. Maalesef bir süre ilişmemeniz gerek. Yazık günah böyle adamların ürememesi gerekirken 2 evlilik 3 çocuk yapıyor.

Siz niye bir avukata danışmıyorsunuz, evlilik birliği içinde ev ödemeleri yapılmış.

Çocukları verirseniz götürüp annesinin başına atacak, sizi de hemen evden çıkartacak. Bu çözüm değil. Hem çocuklardan olacaksınız hem evden. Anası bakıp yedirip içirecek, kendinin cebinden para çıkmayacak nafaka vermeyecek. Adam kök ailesi için yaşıyor, evin birini kardeşine diğerini annesine almış 3 çocuğun yediği içtiği umurunda değil. Size koklatmayacağı belliymiş. Maalesef bir süre ilişmemeniz gerek. Yazık günah böyle adamların ürememesi gerekirken 2 evlilik 3 çocuk yapıyor.

Siz niye bir avukata danışmıyorsunuz, evlilik birliği içinde ev ödemeleri yapılmış.
Boşanırlen çok ahmaklık ettim ben güya gururlu davrandım.bana kağıt imzalattı şimdi ve ileriye dönük hiçbir şey talep etmeyeceğim diye.bu evde otururken de baskıyla kağıt imzalattı.çocukların nafakası karşılığında oturuyorum diye.

Böyle büyük konuşmayın bence , boşanma aşamasına gelmeden hiç bir erkeği tanıyamazsınız .. Durum adil mi asla değil ama kadının suçu yok .. Nasıl boşanma aşamasına geldiler biliyor musunuz ??benim avukatımın cümlesi : erkekler evliyken değil boşanırken tanınır demişti ..
e adamin tam evlenmeden once evi almasi onu da kardesinin üstüne yapmasindan tanımadıniz mi?
evlenmeden hemen önce evi alip bir de cok alakasiz kardeşinin üzerine yapan adamin niyeti "bosanma durumunda ev benim olsun, karim zirnik koklamasın"dır.
bunu nisanliyken konu acsaniz "nisanlim ev aldi ama kardesinin ustune yapmis, pesinati verdi kalanini yillar icinde odeyecegiz" deseydin burada 15 sayfa "nisanlin serefsiz, senden mal kaçırmak istiyor" derdik zaten.
göz göre göre gelmis, planlar da tam onun hayal ettigi gibi islemis.
Allahin adaleti büyük, insallah siz o evden cikip kendi hayatınızı kurduktan sonra kardesi o evi satar yer, abisi de g.t gibi kalir ortada

Adamın maaşını sormuşsunuz 130 bin civarı.ek ödemeleri de var ama ilk eşinden de bir çocuğu var.
o çocuğuna nasil bir babaydi?
normalde insanlar sevdigi adamin nasil bir baba olacagini bilemez, "harika olacak cocugum cok sansli" derler adam fos cikabilir vs. sizde önünüzde kanli canli bir ornek varmis, zaten babaymis
o cocuguna nasildi? masraflarını karsilar miydi, evine alip ilgilenir, özler bakar miydi? annesi ekstra masraf cikartinca kavga mi ederdi yollar miydi?

o çocuğuna nasil bir babaydi?
normalde insanlar sevdigi adamin nasil bir baba olacagini bilemez, "harika olacak cocugum cok sansli" derler adam fos cikabilir vs. sizde önünüzde kanli canli bir ornek varmis, zaten babaymis
o cocuguna nasildi? masraflarını karsilar miydi, evine alip ilgilenir, özler bakar miydi? annesi ekstra masraf cikartinca kavga mi ederdi yollar miydi?
Tam dediğiniz gibiydi kadın çocuk için para isteyince hep sorun çıkarırdı.kadın çocuğu servise vermem lazım derdi mesela eservis parasını neden benden istiyorsun o senin sorunun servise verme götür derdi mesela.birinde kadının mesajını okudum iyi bir baba olamadın iyi bir koca ol bari demişti mesajta.bir de birinde çocukları hasta olmuş hastanede serum takmışlar.babası keşke ölse demiş.kadın da mesajında şöyle diyordu "sen hastaneye gelip çocuğum için keşke ölse dedin." Nasıl böyle bir şey söylersin çocuğuna dediğimde çok acı çekiyordu serum takmışlardı iğne yarası vs vardı onun için dedim demişti.

Çoközür diliyorum yukarıdaki mesajı düzeltiyorum iyi bir koca olamadın iyi bir baba ol bari demişti kadın mesajında.bu adam kök ailesine çok düşkün

Mesela şöyle derdi o çocuğuyla annesi başka bir şehirde yaşıyorlar.çocuğum beni özlemesin istiyorum bana düşkün olmasın düşkün olursa acı çeker gibisinden bişey söylemişti.

Mesela şöyle derdi o çocuğuyla annesi başka bir şehirde yaşıyorlar.çocuğum beni özlemesin istiyorum bana düşkün olmasın düşkün olursa acı çeker gibisinden bişey söylemişti.
Peki siz bu kadar şeye rağmen nasıl bir körlük bu yani ne oldu naptı bu adam

Peki siz bu kadar şeye rağmen nasıl bir körlük bu yani ne oldu naptı bu adam
Sorun çok derinde ben öz güvensiz ruh hastası bir annenin elinde aşağılamalarla kıyaslamalarla bir de üvey babayla büyüdüm. Değersiz hissettiğim yerde inatla kalmaya devam ettim daha yeni yeni anlaölandırıyorum olayları karşımdakinin nasıl bir pislik olduğunu.annem hep beni suçlardı ilişkilerimde de hep ben kendimi suçladım.

Sorun çok derinde ben öz güvensiz ruh hastası bir annenin elinde aşağılamalarla kıyaslamalarla bir de üvey babayla büyüdüm. Değersiz hissettiğim yerde inatla kalmaya devam ettim daha yeni yeni anlaölandırıyorum olayları karşımdakinin nasıl bir pislik olduğunu.annem hep beni suçlardı ilişkilerimde de hep ben kendimi suçladım.
Ya yanlış anlama kendin yine kalaydın da iki çocuk bu adama çok mu şarttı bunu sorunca da linç yiyoruz da bu da tam bunu sorma konusu

Ya yanlış anlama kendin yine kalaydın da iki çocuk bu adama çok mu şarttı bunu sorunca da linç yiyoruz da bu da tam bunu sorma konusu
Ben çok yalnız büyüdüm o yüzden tek kalsın istemedim çocuğum.2 tane çocuk büyütüyorum dediğimde adam bana çocuklar senin yarın sana faydaları olacak diyor.

Yok yanlış anlamam kardeşim.Gecenin şu vaktinde benimle konuşuyorsun Allahım da senin yardımcın olsun en dar zamanlarında.konuştukça yüküm hafifliyor.

Ben çok yalnız büyüdüm o yüzden tek kalsın istemedim çocuğum.2 tane çocuk büyütüyorum dediğimde adam bana çocuklar senin yarın sana faydaları olacak diyor.
yani şimdi daha mı iyi oldu ? Kardeş olup düşman olan da var yalnız olmayacağının garantisi neydi ki

Back
X