- 3 Aralık 2016
- 70
- 36
- 88
- 34
- Konu Sahibi Kaldimoyle
-
Sözleşmede nafaka v s. Ödemeyecek. Malını paylasmamak adinaSevgi yokmuş..
Ağzı bozukmus..
Bosan o halde..
Zaten sözleşmeyi yapmışsınız.Mal rejimene dayalı paylaşımı da yaparsınız.
Babam ayrılırım ben gelmek istersen kapım açık dedi. Ama iki çocukla yapabilir miyim bilemiyorumBoşansaniz hayat standartlariniz nasil olur ? Nasil gecineceksiniz , çalışabilir misiniz vs.
anne mutlu degilse cocuklar mutlu olamaz ki, psikologlar bunu diyor.Merhaba hanımlar...7 yıl önce sözleşme imzalayarak evlendim. Vasifsizim. 5 ve 2 yaşında miniklerin var. Annem babam ayrı de evliler.esim dediğim kişi ile aramızda sevgi yok. Ağzı bozuk ve alkol alıyor.son tartışma da alkollü iken bosanalim dedi durdu.cok yıprandım yani mutlu değil hep bir kulp buluyor kendisi de. Boşanmış ailede büyüdüğüm için çocukların mutlu olması tek istedim. Bu şekilde de ben mutsuzum ve çocuklara yansıyor ister istemeZ. Ne yapmam gerekiyor artık düşünemiyorum.fikirleriniz için şimdiden saolun
Calisamam çocuğa bakacak kimsem yok bideBabam ayrılırım ben gelmek istersen kapım açık dedi. Ama iki çocukla yapabilir miyim bilemiyorum
Çok korkuyorum ama çocuklar için kendim için . Hayat çok zalim. Haklısınız aslında cesaret yok maddi imkan da olmayincaBosanmak için bunlar kafi sebebler her kul kaderini yasarmis bosanin Allah bir kapiyi kapiyorsa digerini acar merak etmeyin kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz
Babanız eve gelince değişecek yapıda biri midir ? Lokma sayar mi ? Değilse düşünmeyin gidin babanızın yanına.Babam ayrılırım ben gelmek istersen kapım açık dedi. Ama iki çocukla yapabilir miyim bilemiyorum
Esiniz cocuklarla cok mu ilgili?Babam ayrılırım ben gelmek istersen kapım açık dedi. Ama iki çocukla yapabilir miyim bilemiyorum
Nafakayı kendiniz için istememeyi taahhüt etmişsiniz. Çocuklarınız için nafaka alabilirsiniz.Sözleşmede nafaka v s. Ödemeyecek. Malını paylasmamak adina
çok üzüldüm, babanız eğer lafını edecek biri değilse boşanin gidin babanizin yanına. bjr iki sene sonra da çocukları kreşe gönderir çalışmaya başlarsınız.Merhaba hanımlar...7 yıl önce sözleşme imzalayarak evlendim. Vasifsizim. 5 ve 2 yaşında miniklerin var. Annem babam ayrı de evliler.esim dediğim kişi ile aramızda sevgi yok. Ağzı bozuk ve alkol alıyor.son tartışma da alkollü iken bosanalim dedi durdu.cok yıprandım yani mutlu değil hep bir kulp buluyor kendisi de. Boşanmış ailede büyüdüğüm için çocukların mutlu olması tek istedim. Bu şekilde de ben mutsuzum ve çocuklara yansıyor ister istemeZ. Ne yapmam gerekiyor artık düşünemiyorum.fikirleriniz için şimdiden saolun
Çocuklarin imkanı düşecek ayrılırsam daha verimli olacağım farkındayım ama onlar içinMutluluk mu istiyorsun? Boşan
Çok şükür öyle biri değil .Babanız eve gelince değişecek yapıda biri midir ? Lokma sayar mi ? Değilse düşünmeyin gidin babanızın yanına.
Çok değil ama ilgili sonuçta çocuklarıEsiniz cocuklarla cok mu ilgili?
Genel anlamda bir evde cocuk bakimi is guc hep tek basinizaysaniz, esiniz yokkende bu cokda yoklugunu hissetmezsiniz diye dusunuyorum 2 cocukla.Çok değil ama ilgili sonuçta çocukları
Onun 2. Evliliği .10 yaş var Aramızda .ben şuan 30 um. Evlenmek için evlendi sanırım o. Bende ana baba yanına sigamadim ne yazikki. Durumları iyi olduğu için sözleşme yapmak istedi bende onların birşeyini istemiyorum.rahmim alınacaktı o yüzden evlat sahibi olmak istedimçok üzüldüm, babanız eğer lafını edecek biri değilse boşanin gidin babanizin yanına. bjr iki sene sonra da çocukları kreşe gönderir çalışmaya başlarsınız.
bir şey merak ettim, yanlış anlamazsaniz sormak istiyorum. aranızda sevgi yoksa neden evlendinjz ve neden sözleşme yapıldı? daha da önemlisi niçin çocuk yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?