- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.900
- 63
- Konu Sahibi Kaldimoyle
-
anlıyorum. umarım hem kendiniz hem de çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz.Onun 2. Evliliği .10 yaş var Aramızda .ben şuan 30 um. Evlenmek için evlendi sanırım o. Bende ana baba yanına sigamadim ne yazikki. Durumları iyi olduğu için sözleşme yapmak istedi bende onların birşeyini istemiyorum.rahmim alınacaktı o yüzden evlat sahibi olmak istedim
Canım ben avukatım. Evlilik öncesinde yapılan evlilik sözleşmesinde geçen nafaka isteyemez hükmü GEÇERSİZDİR. Öyle bir hüküm olması nafaka istemene engel olmaz. O sözleşme sadece mal rejimini ayırmaya yarar. Rahat ol yaniSözleşmede nafaka v s. Ödemeyecek. Malını paylasmamak adina
Babanız evli sanırım ?
ayrılırım gel derken ne kastediyor, kendisi de mi boşanacak
Fesh etmez çünkü çok bencil biri. Kendisi istedi . Bende kabul ettim gurur yaptım. O vicdan merhametine kalmış . Deli resmen çözemiyorum inanın.Genel anlamda bir evde cocuk bakimi is guc hep tek basinizaysaniz, esiniz yokkende bu cokda yoklugunu hissetmezsiniz diye dusunuyorum 2 cocukla.
Hukuki boyutunu bilmiyorum boyle bir sey varmi bilmiyorum ama sozlesme fesh edilemezmiymis?
Cocuklarina nafaka verecektir heralde anlasma sizinle sonucta.
Birde neden sozlesme yapma geregi duydunuz ?
Cocuklarinizin imkani babasi isleri yokusa surerse duser.
Cocuklarini perisan edermi sizce bosansaniz ?
Gecmiş artık ama madem Varlıklı beden hiç bisey talep etmem diye imzaladım daha sacma değil mi. Basta boşanma olursa sunu sunu verecek diye imzalamalıydın.
Sen gidince babanın boşanması uygun değil. Babanın eşi be olacak onun Bi haya
Neden böyle bir şeyi kabul ettiniz?Sözleşmede nafaka v s. Ödemeyecek. Malını paylasmamak adina
Kabul etmek yerine keşke ayrilsaydim o dönem. Bu zamana kadar kendi aklımla geldim hani babam annem bilse belki olmazdı bu. Ananem baktı bana. O vefat edince de ortada kaldım. Annem calismazsam bakmayacagini söyledi. Babamin eşi de camasirini yıkarım ama eletrik su yikama parası verirsen felan dedi. Heralde normal gördüm bu sözleşme işini . Yani heralde bu hayat hep böyle.Neden böyle bir şeyi kabul ettiniz?
İlk eşi şu an yaşadığı kadın anneniz 2. Eşi doğru mu anladım?İmam nikahlı evli. Annem 2. Eşi ilk eşi ile birlikte yaşıyor suan
Evet o kadınla evlenip ayrılmışlar sonra annemle evlenmiş sonra o kadın geldi tekrarİlk eşi şu an yaşadığı kadın anneniz 2. Eşi doğru mu anladım?
Anneniz nerede şu anda?Evet o kadınla evlenip ayrılmışlar sonra annemle evlenmiş sonra o kadın geldi tekrar
Çok korkuyorum ama çocuklar için kendim için . Hayat çok zalim. Haklısınız aslında cesaret yok maddi imkan da olmayinca
Babam ayrılırım ben gelmek istersen kapım açık dedi. Ama iki çocukla yapabilir miyim bilemiyorum
Aynı mahallede oturuyoruz . Evli ve bir oğlu varAnneniz nerede şu anda?
Amin saolun..Allah yardimcin olsun valla cok zor durum ne desem boş suan maddiyat insanin onundeki en buyuk engel maalesef
Ne bekliyorsunuz peki? Adam zaten alkolik, tek kuruş da vermden sizi kapı önüne atmak istiyor. Gururlu davranmaktan başka çareniz var mı? Adam sizi evinde istemiyor, koca evi bir seçenek mi artı
Anneniz babanızla resmi olarak hâlâ evli miAynı mahallede oturuyoruz . Evli ve bir oğlu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?