Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severek evlendiyseniz evliliğinize bir şans verin veya yaratın. Çocukları uyutup mum ışığında bir yemek hazırlayabilirsiniz mesela. Hem eşinizde şok etkisi yaratırsınız hem de ilişkinizi alevlendişrirsiniz. Veya çocukları bir gün anneanesine bırakıp bir cafeye gidebilirsiniz. Böylelikle dertleşirsiniz. Çocuklar için evlilik yürütmeye çalışmak size işkence gibi gelir. Belki tekrar sevebilirsiniz?merhaba;15 yıllık evliliğe 13 ve 8 yaşındaki iki çocuğum için katlanıyorum.eşiminde öyle olduğunu düşünüyorum.ikimizde çocukları bırakmayız dolayısıyla kör topal gidiyoruz.bazen dayanılmaz oluyor herşey ama çocukları düşününce sabır diyorum.
sorun herşey, o çok mükemmel ben hep yanlış yapan hep 2.planda kalan çocuklarda ona çok düşkün çünkü onların yanında beni hep küçük düşürür.
Çocuklar için sürdürülebilir bir evlilik yoktur sürdürülebilen evliliklerde çocuklar olmalıdır. Eğer sorunlarınızı yıllardır çözmeyi basaramadiysaniz ki çözümeye calistiysaniz eğer artık bitirme vakti gelmiştir. Direnmeye devam etmek istiyorsanız da cabalamaniz gerekir .oturup sorunlarınızı konuşun beceremiyorsanjz yazın olmadı aile terapisti olmadı bir süre ayrılma kararı alın . Olmuyorsa boşanın.merhaba;15 yıllık evliliğe 13 ve 8 yaşındaki iki çocuğum için katlanıyorum.eşiminde öyle olduğunu düşünüyorum.ikimizde çocukları bırakmayız dolayısıyla kör topal gidiyoruz.bazen dayanılmaz oluyor herşey ama çocukları düşününce sabır diyorum.
imkanım var bende çalışıyorum.cocuklari vermez derken bakma imkanınız yokmu genelde çocuklar anneye verilir .arkadaşların dediği gibi terapiste gitseniz
o zaman gitmek istiyorsanız gidin .kendinize güvenin ,kocanızı seviyorsanızda terapiste yonlendirin bazi insanlar egoları tavandır aslında yaşlandıkça insan mazlum ve alçak gönüllü olmalı diye düşünenlerdenim ama eşinzde herşeyi ben bilirim egosu varsa evi terkedince kendi kendine çok bilir artık içerde yaşananları siz daha iyi bilirsiniz ama iyice karar verilmeliimkanım var bende çalışıyorum.
çünkü onların yanında beni hep küçük düşürür.
Zilyon kez söyledim yine söyleyeceğim.O çocukların psikolojisini öylesine bozuyorsunuz ki ileride hayatlarında yüksek ses duysalar panik atak geçiriyorlar.Anne baba bir arada olup kavga olunca hakaret olunca oh ne güzel her şeye rağmen hepimiz aynı evdeydik demiyor o çocuklar.Keşke boşansalardı da ruhumuz yara almasaydı diyorlar.Anlayın artık lütfen.Anne ve baba alışık oldukları düzeni bozmaktan korktukları için çocuklar üzülmesin diye katlanıyoruz kılıfını uyduruyorlar.
Maalesef maalesef.. cocuklari alırsınız almasına da su iyi baba olması ve evde bağırış cagiris olmaması (sizin susmaniz sayesinde tabi) sizi kalmaya mecbur hissettiriyor anlıyorum.. ama sizin çocuklarınız büyümüş yani size yapılanı da, boşanma kararı alsanız nedeni de gayet iyi anlayacak yasta ve olgunluktadirlar bence.. evet maalesef bizim toplum icin biraz ütopik ama ayrı eve o çıkabilir, hafta sonu bir gun ailece zaman geçirebilirsiniz. O şekilde ayri bir duzen kurabilirsiniz en azından evde sizin psikolojiniz daha fazla bozulmaz.. bizler cok sabirliyiz yoksa biz de biliriz cevaplarini en agir sekilde vermeyi de, o anlarda dahi sürekli ve surekli çocukları düşünüyoruz aman oyle karşılıklı bağırma ortamı gormesinler diye. Ama zaten caniniza tak ettiği zaman bence o kopuş olacak ve sizde -kendi dusuncenize, vicdaniniza gore- haklı ve çabalamış olmanın rahatyligi olacak...ben bunun sonunun gelecegini adamlarin bu davranıştan vazgeçecegini düşünmüyorum maalesef, Allah hayırlısını nasip etsin en hayirli zamanda insallah..bizde bağırma yok o konuşur ben susuarım sonrası küslük....
çokta iyi biliyorum ayrılmaya kalksam çocuklarımı vermez bana