Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadasimin istegi uzerine yaziyorum. Iki kizi var 5 ve 8 yasinda haliyle yaramizliklar yapiyorlar kavga falan olabiliyor. Arkadasimin kocasi böyle durumlarda kizlarina hemen bagiriyormus. Hayvan, pisliksin sen, salak, mal misin yada lan diye hitap etmesi bagirmasi cok sinirine gidiyor. Kocasi arada boyle demek lzm yoksa anlamazlar diyor, arkadasimda aksine daha duzgun bir sekilde ikaz edebilirsin diyor. Hayir diyor oda israrla. Var mi cevrenizde boyle olan babalar? Ne yapmak lzm? Arkadasim bu durumdan iyice bunaldi, kizlarina cok duskun. Babalari boyle yapiyorsa yarin elin adami ne yapmaz diyor. Kiz cocugun ilk karsisindaki erkek model babadir cunku, oda boyle yaparsa bilemicem artik.
Bir arkadasimin istegi uzerine yaziyorum. Iki kizi var 5 ve 8 yasinda haliyle yaramizliklar yapiyorlar kavga falan olabiliyor. Arkadasimin kocasi böyle durumlarda kizlarina hemen bagiriyormus. Hayvan, pisliksin sen, salak, mal misin yada lan diye hitap etmesi bagirmasi cok sinirine gidiyor. Kocasi arada boyle demek lzm yoksa anlamazlar diyor, arkadasimda aksine daha duzgun bir sekilde ikaz edebilirsin diyor. Hayir diyor oda israrla. Var mi cevrenizde boyle olan babalar? Ne yapmak lzm? Arkadasim bu durumdan iyice bunaldi, kizlarina cok duskun. Babalari boyle yapiyorsa yarin elin adami ne yapmaz diyor. Kiz cocugun ilk karsisindaki erkek model babadir cunku, oda boyle yaparsa bilemicem artik.
Benm babamı örnek versem.. Çok küfür eder sakız olms artk agznda çook küfürünu yedim hemde o yazdklarnz ne ki çok ağır küfürler hemde sakin uysal olmama rağmen atıyorum kumandayı dusurdum şak küfür ederdi o derece ama babam kötü diyemem çok seviyorum onu yinede ama bunlar çok gurur kırıcı şeyler kendnze guveniniz kalmio evlendm eşimden daha hic küfür duymadım şükürler olsn babamdan da artk duymuyorum kızım canım gülüm oldmBir arkadasimin istegi uzerine yaziyorum. Iki kizi var 5 ve 8 yasinda haliyle yaramizliklar yapiyorlar kavga falan olabiliyor. Arkadasimin kocasi böyle durumlarda kizlarina hemen bagiriyormus. Hayvan, pisliksin sen, salak, mal misin yada lan diye hitap etmesi bagirmasi cok sinirine gidiyor. Kocasi arada boyle demek lzm yoksa anlamazlar diyor, arkadasimda aksine daha duzgun bir sekilde ikaz edebilirsin diyor. Hayir diyor oda israrla. Var mi cevrenizde boyle olan babalar? Ne yapmak lzm? Arkadasim bu durumdan iyice bunaldi, kizlarina cok duskun. Babalari boyle yapiyorsa yarin elin adami ne yapmaz diyor. Kiz cocugun ilk karsisindaki erkek model babadir cunku, oda boyle yaparsa bilemicem artik.
Bu arada bende hiç küfür etmem nefretim var yani küfürün içinde büyüdüm ama.ole.olmadm annem de bu yüzden çok tartisirdi ama.degistremedi yani arkdsnzn kocasida aslaaaaaaa dgismzBenm babamı örnek versem.. Çok küfür eder sakız olms artk agznda çook küfürünu yedim hemde o yazdklarnz ne ki çok ağır küfürler hemde sakin uysal olmama rağmen atıyorum kumandayı dusurdum şak küfür ederdi o derece ama babam kötü diyemem çok seviyorum onu yinede ama bunlar çok gurur kırıcı şeyler kendnze guveniniz kalmio evlendm eşimden daha hic küfür duymadım şükürler olsn babamdan da artk duymuyorum kızım canım gülüm oldm